Opublikowano 4 stycznia 200916 l parowki - tzn lubie ale jak zjem wiecej niz pol to tym rzygam, kielbasa to samo ;f. A zapomnialem o salcesonie, wyglada jak czyjes rzygi toto ;f
Opublikowano 10 stycznia 200916 l Nie trawie: - kaszy mannej - gotowanego mleka - zupy ogorkowej - gotowanej, rozlazlej cebuli - wody z basenu - kozy z nosa Edit: Tak powinno to byc napisane..? ...anyway...nie trawie scierwa ;> Edytowane 23 stycznia 200916 l przez Siara_iwj
Opublikowano 24 lutego 200916 l Uwielbiam kasze mannę, najlepiej z truskawkami. Nie lubię: rosołu piwa chipsów pomidorówki jąder byka
Opublikowano 24 lutego 200916 l piwa? chipsow ? samobójstwo. nienawidzę oliwek, tylko jako dodatek do pizzy je zniose ; tataru ; śledzi ; normalnej herbaty (tylko owocowa albo zielona, ew. zwykła, ale z cytrynką).
Opublikowano 24 lutego 200916 l herbaty w torebkach bez cytryny wątróbki bialej kielbasy parowki wieprzowe
Opublikowano 24 kwietnia 200916 l -Oliwki -Daktyle -RYBY -Szpinak -Krewetki i inne owoce morza -Brokuly -Brukselki -Watrobka -Pasztet inny niz z kurczaka -Sery plesniowe -Kawa -herbata (wyjatek Dilmah Lemon) -grzyby -KWAS CHLEBOWY (niech mi ktos do cholery wyjasni jak to mozna pic?!)
Opublikowano 24 kwietnia 200916 l Nie lubię włosów w jedzeniu. A także kości, kamieni, żył i chrząstek. Poza tym popieram przedmówcę.
Opublikowano 26 kwietnia 200915 l Nie lubię wszelkich ryb, stawonogów, pierścienic, nicieni, szkarłupni, skorupiaków i głowonogów słodko i słonowodnych, grzybów, ogórków, koperku, wątróbki, a po krótkiej wizycie na Podlasiu dość mam ziemniaków a i kwasem chlebowym niech mnie lepiej nikt nie częstuje.
Opublikowano 26 kwietnia 200915 l co Wy macie do tych oliwek Nie lubie; - tłustych rzeczy, - zup, zwlaszcza warzywnych - brukselki, sic - ciepłego mleka
Opublikowano 26 kwietnia 200915 l Nie jesz wieprzowiny, bo się zatrułeś czy coś tam, czy tylko dlatego, że gdzieś tam panuje epidemia?
Opublikowano 29 kwietnia 200915 l - kopru, pietruszki - tego zielonego co się sypie na ziemniaki albo do zupy - ciepłego mleka - ciepłego piwa - ciepłej wódki - serdelków
Opublikowano 27 lipca 200915 l Cebuli w dużej ilości czosnku ryb jedynie to zjem tuńczyka kopru, pietruszki itp. gówien niczego wiśniowego soków itp. i dużo by tu wymieniać
Opublikowano 24 sierpnia 200915 l Wszelkie ryby Dżem ze śliwek Jabłka Brokuły Kaszanka Ziemniaków w całości (prócz frytek i chipsów) Czekolada z orzechami <_<
Opublikowano 4 października 200915 l Nie przepadam za: - chipsami - zupami (wyjątki: pomidorowa, grochowa) - grzybami - rybami <śledź, makrela ok> - praktycznie wszystkimi warzywami Rzygam po: - piwie - alko, w jakiejkolwiek odmianie - ziemniakach (frytki zjem) - brokułach, kalafiorze, marchwi - kotletach z wieprzowiny
Opublikowano 8 października 200915 l Generalnie mogę napisać, że nie przepadam za jedzeniem, które mi nie smakuje.
Opublikowano 10 października 200915 l pierogi z mięsem, kapusta w innej postaci niż kiszona/surowa, kaszanka, cokolwiek o aromacie porzeczki