Gość Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Witajcie rockmani!!! Jako, że za niedługo odbędzie się premiera kolejnego zestawu rockowych wałków pt. Guitar Hero: World Tour (koniec października) więc pomyślałem sobie, że to najwyższa pora założyć temat o nowym dziele RedOctane. Na dzień dobry setlist'a: 311 - “Beautiful Disaster” 30 Seconds To Mars - “The Kill” Airbourne - “Too Much Too Young” The Allman Brothers Band - “Ramblin’ Man” Anouk - “Good God” The Answer - “Never Too Late” At The Drive-In - “One Armed Scissor” Beastie Boys - “No Sleep Till Brooklyn” Beatsteaks - “Hail to the Freaks” Billy Idol - “Rebel Yell” Black Label Society - “Stillborn” Black Rebel Motorcycle Club - “Weapon of Choice” blink-182 - “Dammit” Blondie - “One Way or Another” Bob Seger & The Silver Bullet Band - “Hollywood Nights” Bon Jovi - “Livin’ On A Prayer” Bullet For My Valentine - “Scream Aim Fire” Coldplay - “Shiver” Creedence Clearwater Revival - “Up Around The Bend” The Cult - “Love Removal Machine” Dinosaur Jr. - “Feel The Pain” The Doors - “Love Me Two Times” Dream Theater - “Pull Me Under” The Eagles - “Hotel California” The Enemy - “Aggro” Filter - “Hey Man, Nice Shot” Fleetwood Mac - “Go Your Own Way” Foo Fighters - “Everlong” The Guess Who - “American Woman” Hush Puppies - “You’re Gonna Say Yeah!” Interpol - “Obstacle 1″ Jane’s Addiction - “Mountain Song” Jimi Hendrix - “Purple Haze (Live)” Jimi Hendrix - “The Wind Cries Mary” Jimmy Eat World - “The Middle” Joe Satriani - “Satch Boogie” Kent - “Vinternoll2″ Korn - “Freak On A Leash” Lacuna Coil - “Our Truth” Lenny Kravitz - “Are You Gonna Go My Way” Linkin Park - “What I’ve Done” The Living End - “Prisoner of Society” Los Lobos - “La Bamba” Lost Prophets - “Rooftops (A Liberation Broadcast)” Lynyrd Skynyrd - “Sweet Home Alabama (Live)” Mars Volta - “L’Via L’Viaquez” MC5’s Wayne Kramer - “Kick Out The Jams” Metallica - “Trapped Under Ice” Michael Jackson - “Beat It” Modest Mouse - “Float On” Motörhead - “Overkill” Muse - “Assassin” Negramaro - “Nuvole e Lenzuola” Nirvana - “About a Girl (Unplugged)” No Doubt - “Spiderwebs” NOFX - “Soul Doubt” Oasis - “Some Might Say” Ozzy Osbourne - “Crazy Train” Ozzy Osbourne - “Mr. Crowley” Paramore - “Misery Business” Pat Benatar - “Heartbreaker” R.E.M. - “The One I Love” Radio Futura - “Escuela De Calor” Rise Against - “Re-Education Through Labor” Sex Pistols - “Pretty Vacant” Silversun Pickups - “Lazy Eye” Smashing Pumpkins - “Today” Steely Dan - “Do It Again” Steve Miller Band - “The Joker” Sting - “Demolition Man (Live)” The Stone Roses - “Love Spreads” Stuck In The Sound - “Toy Boy” Sublime - “Santeria” Survivor - “Eye of the Tiger” System of a Down - “B.Y.O.B.” Ted Nugent - “Stranglehold” Ted Nugent’s Original Guitar Duel Recording Tokio Hotel - “Monsoon” Tool - “Parabola” Tool - “Schism” Tool - “Vicarious” Trust - “Antisocial” Van Halen - “Hot For Teacher” Willie Nelson - “On The Road Again” Wings - “Band on the Run” Zakk Wylde’s Original Guitar Duel Recording No ja wam powiem jak dla kawałki jak najbardziej wporzo. Dodatkowo, wszystkie songi z poprzedniego GH będą gwałcić wasze głośniki i w World Tour (chodzi o te ściągnięte). Oczywiście o garach nie wspominam bo wszyscy wiedzą, że będą. Jak dla mnie Rock Band będzie się mógł schować, bo GH ma już wyrobioną markę i lepszy dobór kawałków (ale cóż to kwesta gustu). Więc komentujcie, wyrażajcie opinie etc... Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Jest Tool, jest zakup w dniu premiery Cytuj Odnośnik do komentarza
Machel 2 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Cieszy mnie roznorodnosc wykonawcow, taki miszmasz klasyki z new rockiem jest ciekawy. Wiadomo cos o nowosciach w gameplay'u ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Butcher 70 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Jak dla mnie Rock Band będzie się mógł schować, bo GH ma już wyrobioną markę i lepszy dobór kawałków (ale cóż to kwesta gustu). No właśnie w tym sęk, że GH jechało już tylko na marce... może GHWT coś zmieni w temacie. Po przenicowaniu GH2 i GH3 dorwałem RB i byłem w szoku, ile jeszcze rzeczy można było wymyślić. Bawiąc się w GHWT i RB2 nie zapominajmy, kto pierwszy wprowadził kompletny zespół, szeroką kustomizację postaci, genialne teledyski i klimat prawdziwego koncertu. Harmonix wciąż tworzy, Neversoft naśladuje i odcina kupony... Co nie zmienia faktu, że mając gitarę, GH2, GH3 i RB i tak mam dylemat co z nowości kupić z pełnym zestawem... Cytuj Odnośnik do komentarza
theGrimReaper669 0 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 (edytowane) mysle nad zakupem GH lub RB 2 ,jak na razie jest 1-0 dla RB bo track lista lepsza,moim zdaniem....co nie zmienia faktu ze i tak jestem zawiedziony brakiem mocniejszej odmiany rocka ps jak to jest z ta kompatybilnoscia w GH,musze miec ''trojke'' aby dostac te kawalki w World Tour? Edytowane 15 Września 2008 przez theGrimReaper669 Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Wie ktos czy bedzie sie dalo grac na padzie? Chcialbym kontynuowac swoja przygode z GH ale nie stac mnie zeby placic za 1 gre tyle, za ile mialbym ich 4-5 Niestety o RB z tego powodu musze zapomniec... Cytuj Odnośnik do komentarza
theGrimReaper669 0 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Wie ktos czy bedzie sie dalo grac na padzie? Chcialbym kontynuowac swoja przygode z GH ale nie stac mnie zeby placic za 1 gre tyle, za ile mialbym ich 4-5 Niestety o RB z tego powodu musze zapomniec... RB nie bedzie sprzedawany z sama gitara? Cytuj Odnośnik do komentarza
Deadeye 2 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Nareszcie! Jednak się wyrobili w tym miesiącu. 25 spotkamy sie na serwerach! Mam pytanie, jeżeli zakupie grę na amerykańskim PSS, to będą mógł ją odpalić z innego konta? Tak. Na każdym koncie utworzonym na danej konsoli. @Ficiuś, co to za ploty odnośnie blokady PSS US dla ludzi z zewnątrz? rb nie wiem, ale gh:wt bedzie - i wtedy jego cena to bedzie pewnie cos kolo 300 zl, czyli w miare akceptowalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Mam nadzieje ze bedzie dostepna roznorodnosc w kupowaniu roznych packow. Chetnie kupilbym zestaw z perkusja/gitara badz perkusja+gitara. Nie wiem potem czy jak kupie zestaw gra+gitara to potem dorwe osobno perkusje ;x Cytuj Odnośnik do komentarza
Deadeye 2 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Wie ktos czy bedzie sie dalo grac na padzie? sciagnij demko gh:aerosmith i sam sprawdz Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 A co ma GH Aerosmith do World Tour? Aerosmith to takie GH 3 z Aerosmithem, a WT to juz calkiem nowa czesc. W GH 3 i Aerosmith da sie grac na padzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Deadeye 2 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 A co ma GH Aerosmith do World Tour? Aerosmith to takie GH 3 z Aerosmithem, a WT to juz calkiem nowa czesc. W GH 3 i Aerosmith da sie grac na padzie. Ja o tym wiem, ale poziom trudnosci pewnie bedzie podobny - wiec jesli pasuje ci granie padem w gd:a to pewnie i w WT bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Poziom trudnosci to nie problem. Chodzi o to, ze w RB NIE MOZNA uzywac padow, wymagane sa instrumenty i obawiam sie, ze z nowym GH zrobia to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza
theGrimReaper669 0 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 jest to bardzo mozliwe bo gitara tez sie zmienila Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 of kors "stara" gitara z GH III będzie kompatybilna z GH:WT ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 of kors "stara" gitara z GH III będzie kompatybilna z GH:WT ? Gdyby było inaczej, był by to zamach na nasze portwele. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 GH: World Tour bez osiągnięć http://www.ps3site.pl/gh-world-tour-bez-osiagniec/ Cytuj Odnośnik do komentarza
CELL7777 1 Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Wie ktos czy bedzie sie dalo grac na padzie? Chcialbym kontynuowac swoja przygode z GH ale nie stac mnie zeby placic za 1 gre tyle, za ile mialbym ich 4-5 Niestety o RB z tego powodu musze zapomniec... RB nie bedzie sprzedawany z sama gitara? tutaj znajdziesz kilka zestawow http://www.game.co.uk/PS3/ComingSoon/Default.aspx?page=6 z gitara tez jest Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Wideo wywiad http://www.ps3site.pl/gh-world-tour-wideo-wywiad/ i coś dla oka http://www.ps3site.pl/pewna-dziewczyna-i-guitar-hero/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Jaki zal, nie da sie grac na padzie Nie rozumiem tej polityki z RB i GH:WT... przeciez uniemozliwiajac gre na padzie ucinaja imo pewnie z 50-60% sprzedazy gry. Niestety ale moja przygoda z GH konczy sie w takim razie na GH3 Cytuj Odnośnik do komentarza
.... 2 Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Jaki zal, nie da sie grac na padzie Nie rozumiem tej polityki z RB i GH:WT... przeciez uniemozliwiajac gre na padzie ucinaja imo pewnie z 50-60% sprzedazy gry. Niestety ale moja przygoda z GH konczy sie w takim razie na GH3 NIE ZGADZAM SIĘ 50-60% chyba w Polsce i innych biednych krajach stary, oszczędzaj, weź na raty albo co i kup sobie GH Aerosmith z gitara(bo najtansze jest a GH3 zgaduje ze masz), a o graniu na padzie nie bedziesz chcial slyszec owszem, nie trzeba kupowac kierownicy, by zagrać w gran turismo, nie trzeba kupować specjalnego zestawu do ace combat, ale granie w GH/RB czy DDR na padzie to ułamki tej zabawy którą osiągniesz z gitarą w łapie Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Moze i tak, ale to nadal wydatek, za ktory mialbym 2 gry (lub 1,5 ), poza tym drugim problemem jest to, ze gralismy w to bardzo duzo z kumplem na 2 os (kariera i multi). On przychodzil z padem i rezalismy a tu... przeciez nie bedzie kupowal gitary samej raczej (tym bardziej ja drugiej). Eh... Cytuj Odnośnik do komentarza
.... 2 Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Moze i tak, ale to nadal wydatek, za ktory mialbym 2 gry (lub 1,5 ), poza tym drugim problemem jest to, ze gralismy w to bardzo duzo z kumplem na 2 os (kariera i multi). On przychodzil z padem i rezalismy a tu... przeciez nie bedzie kupowal gitary samej raczej (tym bardziej ja drugiej). Eh... granie na zmiane i bicie rekordow daje rade tak, to sa ok 2 gry musisz sobie zadac tylko pytanie czy jest to dla Ciebie tak przyjemne, ze mozesz poswiecic te dwie gry aha i drugi kumpel z ktorym "bardzo duzo" grasz to nie problem, to raczej możliwośc kupienia gitary na pół i tydzien gra jeden, tydzien drugi. zakladajac oczywiscie, ze to dobry kumpel i za miesiac sie nie poklocicie na smierc i zycie Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Heh... po jesienno-zimowym wysypie gier powinno byc troche luzu to moze cos sie poradzi... moze troszke ceny spadna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikes 65 Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 60%? emet odbilo Ci? Jedyne wersje tej gry bez gitary które sie sprzedają to te, które kupi ktoś kto ma juz gitare. Jak ktoś ma zamiar grać na padzie to ją po prostu sciaga :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi