Alex van Cube 462 Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 (edytowane) Natomiast co do Zeusa, to ja bym sobie odpuścił krople do oczu, bo to tylko znaczy, że ciśniesz do oporu, a w ten sposób raczej do niczego nie dojdziesz. Nie. Mi krople pomagają. To chyba wina tego letniego suchego powietrza bo po dwóch przejazdach nie mogę już wytrzymać. Jak walne sobie po kropelce, to od razu lepiej się lata. Dla mnie dojście do tego trofeum to był jakiś miesiąc, każdego wieczoru 2-3 próby i zwykle to pierwsza była najlepsza, co tylko świadczy o tym, jak bardzo mózg się męczy w tym trybie. Jak będziesz miał progress 1-2 Zony dziennie więcej, to jest dobrze, prawdziwy kryzys przychodzi na 70 kiedy włącza się myślenie "jestem już tak blisko, nie mogę teraz zje.bać". I wtedy boom. Jak już zrobiłem Zico, to później bez stresu sobie latałem i doleciałem do 80-którejś. No to mnie naprawdę pocieszyłeś bo ja próbuję dopiero trzeci dzień i o ile w pierwszym dniu ledwo dolatywałem do 35-40 zony tak teraz co przejazd dolatuję co najmniej do 55. Dziś nawet byłem już na 73, ale nie udało mi się dolecieć do końca. Zdarza mi się nawet zaliczyć perfect lapy na subsonicu czyli jest dobrze. Myślę,że dziś albo jutro powinno mi się udać. btw, potrzebujemy jeszcze tylko dwóch osób do bling brigade, niech wspomoże któś kto ma platynkę, pliis Edytowane 6 Lipca 2011 przez Alex van Cube Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Ja tez pomoge, wpiszcie mnie. Tylko streszczajcie sie z tym BB bo za 1,5 tyg. jade na wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza
darkknight 54 Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 (edytowane) Daras dodam cie do friendlisty, brak tylko jednej osoby.Mam nadzieje ze ktos wpadnie i zrobimy przed weekendem, bo w weekend leze na plazy. EDIT: Wielkie dzieki Coati i Grigori za tipa odnosnie SS na pierwszym zakrecie , dzieki temu Zico zostal pobity. Odnosnie ustawki , proponuje sprobowac dzisiaj moze o 21.00. Brakujaca osobe moze uda mi sie znalezc wsrod moich znajomych. W weekend mnie nie ma , wiec warto moze dzisiaj. Co do godziny mozna cos przesunac , ale czekam na wasze zdanie. Edytowane 7 Lipca 2011 przez darkknight Cytuj Odnośnik do komentarza
Alex van Cube 462 Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Myślę,że dziś albo jutro powinno mi się udać. Jak powiedział tak zrobił. Trofeum wpadło dziś po kilku przejazdach. Zaje.biste uczucie. Teraz chyba zrobię sobie odrobinę odpoczynku od wipka (może skręcę jakiś custom soundtrack?), a potem prawdziwe wyzwanie czyli Beat Zico, a w międzyczasie będę męczył kampanie. Kocham tą grę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tidek 36 Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 (edytowane) Nie mam pojęcia czemu został usunięty mój post, na którym napisałem że mogę pomóc z bling brigade . Nick na psn Tiduch Edytowane 7 Lipca 2011 przez Tidek Cytuj Odnośnik do komentarza
darkknight 54 Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Super to mamy komplet, ustosunkujcie sie co do dzisiejszej daty i godziny. Jutro spadam na weekend , wiec albo dzis albo po weekendzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 ja moge teraz., bo od okolo 21:30 jestem potrzebny gdzie indziej //edit polecam sie na przyszlosc Cytuj Odnośnik do komentarza
darkknight 54 Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Wielkie dzieki dla wszystkich ktorzy pomogli. Cytuj Odnośnik do komentarza
andrzej1984 1 Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 potrzebuje pomocy przy Bling Brigade,chętni wysyłać invite ,nick na psn BloodKnifePL,przez całą noc jestem 'dostępny'.Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
Alex van Cube 462 Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 (edytowane) Właśnie skończyłem drugie podejście do chenghou project na elite i znowu nie dałem rady. Brak mi słów na tą trasę. Z całą kampanią do tej pory nie miałem takich problemów jak tutaj, wyścigi były trudne, ale praktyka zawsze w końcu robiła swoje. Chenghou to wogóle inna bajka. Co tam wyprawia AI jest nie do pomyślenia. Uwijam się jak w ukropie, ścinam zakręty, napieprzam beczki, absorbuje bronie, a na piątym lapie dostaje rakietą- słitaśnie... Pomyślałbym sobie, że ten wyścig jest nie do zrobienia, ale raz już byłem bardzo blisko. Zabrakło mi dosłownie... kilku setnych sekund... ach, jakie te AI jest wspaniałe. Wogóle ten jeden pojedynczy wyścig zabrał mi już więcej czasu niż Beat Zico czy Zone Zeus, no może ZZ wbijałem trochę dłużej, ale tam jedna próba zżerała sporo czasu. Osiągam już chyba granice swojego skilla, wykręcałem już czas lepszy od paru osób, które mają platynę, a medal nie chce wpaść. Tak blisko platynki, a tak daleko. Damn you, Wipeout !!! PS. Andrzeju, mogę pomóc przy BB. Wyślij zapkę na PSN. Czengu załatwiony. Potem jeszcze wyczyściłem parę zaległych turniejów i zostało mi już tylko wymęczenie finalnego oraz tt na vinecie. Ten ostatni zostawiam sobie na koniec, wtedy od platyny będzie mnie dzielił tylko mój skill. Edit: Jest! W końcu Transcendence zagościło w moim katalogu trofeów! Oczywiście musiałem się namęczyć z tym turniejem na samym końcu bo ten tt na vinecie wpadł mimo chodem, gdy próbowałem odpocząć od zdurniałego AI. Męczyłem go przez 2 czy 3 dni bez skutku. Później dwa dni przerwy od wipeouta i gdy dzis go odpaliłem udało za drugim podejściem! Serducho mi waliło jak szalone bo wygrałem minimalnie (38 pts, drugie miejsca ex-equo po 36) więc emocje były do ostatniej prostej, a jak moim oczom ukazał się złoty medal, a do uszu dotarły słowa piękne jak muzyka: "gold medal awarded" o mało nie przywaliłem w sufit, skacząc z radości. Nareszcie mam to za sobą! Edytowane 21 Lipca 2011 przez Alex van Cube Cytuj Odnośnik do komentarza
Machel 2 Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Witam, również szukam pomocy przy BB. Jeżeli ktoś ma czas oraz naturalnie chęci, moje id to Machel. Cytuj Odnośnik do komentarza
Veron 9 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Ja ci, Michal, pomoge;] Zapros i masz;] Cytuj Odnośnik do komentarza
lordasd 0 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 też piszę się na to trofeum. PSN id lordasd Cytuj Odnośnik do komentarza
gigant84 2 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Kiedy lecicie?? Mogę pomóc. PSN ID Gigant071 Cytuj Odnośnik do komentarza
Machel 2 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Ja ci, Michal, pomoge;] Zapros i masz;] To bardzo miłe z Twojej strony Przemku ;] Panowie, dzięki, powysyłam zaproszenia i będziemy się zgadywać. Cytuj Odnośnik do komentarza
orzel 2 Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Witam,szukam osób chętnych do zrobienia BB .Tylko to zostało mi do wbicia platyny ,wiec jak by ktoś był chętny pomóc byłbym wdzięczny.Mój nick vqfORZEL. Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 958 Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Siemka, jak zbierzesz jeszcze sześć osób, to ja mogę być tym ósmym 1. vqfORZEL 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. triboy Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Siemka, jak zbierzesz jeszcze sześć osób, to ja mogę być tym ósmym 1. vqfORZEL 2. 3. 4. 5. 6. 7. Square 8. triboy Cytuj Odnośnik do komentarza
Czimeq 43 Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 ja jestem chętny, również ostatni trofik do platynki przy okazji chciałbym zrobić też to trofeum dla kumpla który nie ma neta, więc mam prośbę żeby zrobić to 2x pod rząd tą samą ekipą, ja tylko bym się szybko przelogował na konto kumpla Cytuj Odnośnik do komentarza
mr.Zajac 35 Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Siemka, jak zbierzesz jeszcze sześć osób, to ja mogę być tym ósmym 1. vqfORZEL 2. Czimeq 3. Zajaco_PL 4. 5. 6. 7. Square 8. triboy Też jestem chętny Cytuj Odnośnik do komentarza
orzel 2 Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 (edytowane) Jak by co to to można dodac machela . Ziomek również pisze się na to trofeum .Brakuje 2 ludzi ,czyli niewiele .Podajcie dłoń dla potrzebujących :blum2: Edytowane 24 Listopada 2011 przez orzel Cytuj Odnośnik do komentarza
orzel 2 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Ziomki dawac brak 2 ludzi .Pisze żeby temat nie zaginą .2 min czasu a sprawicie frajdę kilku osobom. Cytuj Odnośnik do komentarza
sliski15 0 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 (edytowane) Chętny Siemka, jak zbierzesz jeszcze sześć osób, to ja mogę być tym ósmym 1. vqfORZEL 2. Czimeq 3. Zajaco_PL 4. machel 5. sliski15 6. 7. Square 8. triboy Też jestem chętny Edytowane 24 Listopada 2011 przez Square Cytuj Odnośnik do komentarza
dat 0 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Chętny Siemka, jak zbierzesz jeszcze sześć osób, to ja mogę być tym ósmym 1. vqfORZEL 2. Czimeq 3. Zajaco_PL 4. machel 5. sliski15 6. 7. Square 8. triboy Też jestem chętny ja również pomogę mój id psn datciniu Cytuj Odnośnik do komentarza
orzel 2 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Dobra czyli jest nas komplet.Jak by co jutro powysyłam zaproszenia i będziemy się dogadywac co do terminu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi