Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

WipEout HD

Featured Replies

Opublikowano

Ty, to może ja dlatego musiałem zrobić 4 beczki, żeby machnąć Zico, bo grałem na krzyżaku :D

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 67,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• robiąć SS w lewo zyskuje sie kilka setnych         chodzi o % w ustawieniach kontrolera. ogolnie chodzi o to, ze sixaxis/ds3 ma analogowe przyciski i jak masz dużo procent na czułości to gra wyk

• Ja mogę pomóc, daj znać tylko kiedy.

• Jakby co, to daj znać. Jestem zazwyczaj po 19:00. 

Opublikowano

Jeżeli chcesz poćwiczyć beczki bez potrzeby użycia turbo, to polecam Sebenco. Wiem, trudna trasa, ale ma wiele miejsc do czesania br'ów.

Podobnie jest z Vinetą.

Popróbuj zarówno na fwd jak i na rev. I nie rezygnuj po 30 kółkach :) Czasami potrzeba 200 okrążeń ;)

Sorka, że linkuję swoje filmiki, ale nie znam zbyt dużo innych, rzadko kiedy je oglądałem.

Ty, to może ja dlatego musiałem zrobić 4 beczki, żeby machnąć Zico, bo grałem na krzyżaku :D

Aż cztery beczki? Przecież do Zico nie trzeba robić żadnych beczek...

;)

Edytowane przez triboy

Opublikowano

ja jednak dochodze do wniosku, ze zanim naucze sie latac, musze nauczyc sie jezdzic bez pomocy bocznych band :( :( :(

Heh, mam teraz tak samo, zbyt długo nie grałem w Wipka i teraz widać rezultaty...
Opublikowano

Jeżeli chcesz poćwiczyć beczki bez potrzeby użycia turbo, to polecam Sebenco. Wiem, trudna trasa, ale ma wiele miejsc do czesania br'ów.

Podobnie jest z Vinetą.

Popróbuj zarówno na fwd jak i na rev. I nie rezygnuj po 30 kółkach :) Czasami potrzeba 200 okrążeń ;)

Sorka, że linkuję swoje filmiki, ale nie znam zbyt dużo innych, rzadko kiedy je oglądałem.

Aż cztery beczki? Przecież do Zico nie trzeba robić żadnych beczek...

;)

Ja z czterema beczkami zrobiłem 30.82 :D Także wyobraź sobie jak genialnie musiałem latać :D

Opublikowano

Ja z czterema beczkami zrobiłem 30.82 :D Także wyobraź sobie jak genialnie musiałem latać :D

Za cholerę nie udawało mi się zrobić 3 beczki. Bez niej wykręciłem 30.79 :]

Edytowane przez Square

Opublikowano

Hmm, trzecią beczkę da się zrobić na pierwszej prostej ;) Myślę więc, że mówisz o beczce na mostek. Odrobina treningu i będzie wchodzić za każdym razem. Ja z 6 br'ami zrobiłem 29.07 ;)

Opublikowano

Pytanko mam, byłby ktoś chętny pomóc w zdobyciu Bling Brigade?

Opublikowano

Mysle, ze Bling Brigade przejdzie do historii jako najslynniejsza ustawka na PS3, ktora trwa bez konca :)

Opublikowano

Jakby ci brakowało jednego pilota to mogę pomóc jakby co.

Opublikowano

Jakby ci brakowało jednego pilota to mogę pomóc jakby co.

OK, jak co to z góry thx i innym zainteresowanym, którzy wyrazili chęć pomocy.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

jak co to ja też jestem chętny na trofeum " Bling Brigade" więc jak co to piszcie na psn : Leman-Bros

Opublikowano

widze że jest jak narazie małe zainteresowanie :/ jak jest ktoś chętny to piszcie na psn bądz tu na forum może się uzbiera więcej osób :)

Opublikowano

WipEout się w Polsce skończył. Teraz zostało jedynie czekać i modlić się by 2048 na ps3 kiedyś wyszło.

Opublikowano

Ja dawno nie grałem z braku czasu na kręcenie kółek... ale swego czasu to nawykręcałem dziesiątki tysięcy okrążeń na speed lap :D bo w to głównie grałem.

Wczoraj sobie włączyłem bo pokazywałem koledze jak się na konsoli gra bo chce sobie kupić.... haha po tylu miesiącach bez WHD dostałem wciery od komputera na elite :D cholera!

Co do samego 2048 to zastanawiam się nad wersją na VITA ;)

Opublikowano

Ja też ostanio odpaliłem wipka po długiej przerwie i .... chyba dopiero za 8 razem wygałem na Vinecie (Rapier, Elite). Po prostu masakra.

Opublikowano

Co do samego 2048 to zastanawiam się nad wersją na VITA ;)

Nawet się nie zastanawiaj.

Kurczę, co się stało z domeną "Wipeout Trinity"? Miało to być połączenie WHD + Fury + 2048 wg jednych zródeł a wg innych zupełnie nowa pozycja.

(kilka postów można przenieść do tematu głównego, bo o trofeach raczej nie rozmawiamy) :)

Opublikowano

Wczoraj sobie włączyłem bo pokazywałem koledze jak się na konsoli gra bo chce sobie kupić.... haha po tylu miesiącach bez WHD dostałem wciery od komputera na elite :D cholera!

Ja też ostanio odpaliłem wipka po długiej przerwie i .... chyba dopiero za 8 razem wygałem na Vinecie (Rapier, Elite). Po prostu masakra.

A ja we wtorek dałem się namówić messiemu na partyjkę. Nie grałem od 2 XII 2011, więc oczekiwałem małego koszmarku, a tymczasem, w czwartym wyścigu zrobiłem #42 na Moa, new pb:)))

Opublikowano

Cześc w poniedziałek o godzinie 21 chciałem umówić się na zdobycie trofeum "bling brigade" trzeba zagrać online z 7 innymi graczami z ustawioną srebrna karoseria, która sie odlokowuje po przejściu całej kampani na obojętnie jakim poziomie. Mam nadzieje że znajdzie sie pare osób chętnych, jestem ja i paru moich znajomych, łącznie może z 4 jak narazie.

Jest koś chętny do pomocy ?

Opublikowano

wyślij mi invita to pomogę ;) (znam ten ból :D)

Opublikowano

Możesz śmiało słac zaproszenie.Powinienem byc online.