November 26, 201113 yr Siema prosiłbym o pomoc z trofeum Party Person PSN ID: SlicerPL wchodze w to p.s chyba mamy kmplet: - Sito (jak trzeba komuś pomóc) , - DanioTheSerek, - sliski15, - 4mE ( pamietajcie ze jestesmy skazani na siebie tak wiec musimy razem sie wesprzec bo inaczej krucho nam bedzie w uzskaniu tych 50 osercowan. Domniemam ze wiekszosc giercuje w lbp2 wiec jak sie okazuje mamy pod gorke do tego jeszcze plansza ktora zaprojektujemy musi byc naprawde z glowa coby zachecic do jej przejscia. bede kolo 21.20) piona Edited November 27, 201113 yr by 4 mE
December 8, 201113 yr Potrzebuję jeszcze 10 serduszek. Odwdzięczę się tym samym. Pomóżcie PSN ID: sliski15
January 21, 201213 yr mnie e. dziwnie to zabrzmiało ale jakby było więcej osób to możemy się poserduszkować Edited January 21, 201213 yr by Igor67
March 18, 201213 yr dlaczego po przejscu wszystki "story levels" bez skuszenia nie wpada mi.. * Play - Ukończ wszystkie plansze bez ginięcia, z wyjątkiem tych, które się tak kończą * ??? na 100 % ukonczylem wszystkie bo zaraz po zaliczeniu osercowywalem je i takim sposobem mam je wszystkie osercowane. mozna to jakos sprawdzic ktore mi zostaly ewentualnie, bo juz sam nie wiem Edited March 18, 201213 yr by 4 mE
March 18, 201213 yr Musisz mieć znak / kolor PIK przy levelu: Zrobiłeś też te małe bonusowe levele? One też się zaliczają do tego trofeum. Edited March 18, 201213 yr by Kyo
March 18, 201213 yr wlasnie mnie oswiecilo... ze nie przeszedlem zaraz na poczatku planszy z Grzybkami, tak jak powinienem otoz wpadajac do dolu musialem sie odrodzic ponownie - podziekowania za wskazowke , p.s ten ostsatni mlyn wcale nie byl taki trudny, jak mi sie wydawalo.. owszem jest trudny, ale nic poza tym. piona - teraz chwilowo mialem jeszcze problem ze skompletowaniem: * Expert Creator - Ukończ wszystkie plansze w Samouczku. ale jakos wpadlo, po ukonczeniu raz jeszcze wszystkich z menu narzedzi pod Kwadratem. no i po okolo 6m Platynka wpadla Edited March 23, 201213 yr by 4 mE
April 13, 201213 yr Hej, szukam 2 osób chętnych do wbicia trofeum "Party Person". Fajnie jakbyśmy dogadali się już w ten weekend, bo to jedyne trofeum do platyny Piszcie na PW, albo wysyłajcie zapro na PSN ID: i3ioman
October 14, 201410 yr Ktos zainteresowany jeszcze robieniem trofow online? Ze 3 osoby by sie przydaly.
October 14, 201410 yr Ktos zainteresowany jeszcze robieniem trofow online? Ze 3 osoby by sie przydaly. odezwij się jak zaczniesz grać w LBP2. Potrzebuję 50 ludzi do ogrania mojego 'super' poziomu