September 13, 200915 yr Na trophy za bodajże 50 gier jest prosty sposób. Logujemy się na drugi profil i z niego gramy, wychodzimy, gramy, wychodzimy, aż do znudzenia... ;] Jedyny sajgon to właśnie te serca. Szkoda, że zrobili trophy za tak horrendalną liczbę - całkowicie to psuje ideę tych heartów bo każdy, w tym i ja, lamerzy i spamuje. ;P Edited September 13, 200915 yr by Berion
September 18, 200915 yr Liczba gier to nie problem. Problemem sa serduszka. Nie mam czasu żeby siedzieć w edytorze, więc ide na łatwiznę. Szkoda tylko że nikt nie heartuje Edited September 18, 200915 yr by Turas
September 18, 200915 yr Liczba gier to nie problem. Problemem sa serduszka. Nie mam czasu żeby siedzieć w edytorze, więc ide na łatwiznę. Szkoda tylko że nikt nie heartuje Jest na to sposób, ale trochę kiszką wieje. Wybierz byle jaki poziom, naciśnij raz X po czy na prawo naciskaj aż do wiadomości innych użytkowników. Szukaj ludków co mają napisane h4h itp. po czym ich heartujesz (klikasz na jego nazwę) i w ich poziomach piszesz komenta że ich ohertowałeś i że prosisz o to samo... No chyba że to miałeś na myśli pisząc iście na łatwiznę Edited September 18, 200915 yr by ubol
September 19, 200915 yr Dajcie mi serce do mojego żałosnego poziomu i do mojej osoby Odwdzięczę się tym samym Mój ID: zagul111 Musze tez przejść 1 level z 3 znajomymi i chyba z 4 znajomymi minigre wygrać ktoś pomoże ? Edited September 19, 200915 yr by zagul
September 19, 200915 yr Prosze o osercowanie mnie i mojej planszy. Jest bardzo krotka, jej przejscie zajmuje doslownie kilka sekund. Jesli zostawis w komentarzu "h4h", to na pewno sie zrewanzuje. Moj psn id: prarts, nazwa planszy: h4h fast level.
September 20, 200915 yr Dajcie mi serce do mojego żałosnego poziomu i do mojej osoby Odwdzięczę się tym samym Mój ID: zagul111 Musze tez przejść 1 level z 3 znajomymi i chyba z 4 znajomymi minigre wygrać ktoś pomoże ? nie moge cie znalezc, jak nazywa sie twoja plansza?
September 20, 200915 yr Szukam ludzi na trofea: * Party Person - Ukończ planszę online z 3 ludźmi którzy są na liście znajomych * Top of the Class - Wygraj grę na 4 graczy * Celebrity - Zostań dodany do ulubionych przez 5 graczy (id: zagul111 brakuje 3 serc) Edited September 20, 200915 yr by zagul
September 20, 200915 yr Szukam ludzi na trofea: * Party Person - Ukończ planszę online z 3 ludźmi którzy są na liście znajomych * Top of the Class - Wygraj grę na 4 graczy * Celebrity - Zostań dodany do ulubionych przez 5 graczy (id: zagul111 brakuje 3 serc) jestem chetny
September 20, 200915 yr nie mam tylko party person, a stoodio i frankfutera moge osercowac. Wiec poki co na party person: * stoodio * frankfuter * moja niezwykle skromna osoba * wolne miejsce
September 20, 200915 yr Też nie mam party person więc mogę zagrać. Kto może niech osercuje mi level bo juz niewiele brakuje do tych 50 serc ;P
September 23, 200915 yr no niestety, lagi były okrutne jak grałem z frankfuterem, artur się nie pojawił, stoodio troszkę się spóźnił, nie mniej jednak, jakby ktoś miał ochotę na pucharki: party person oraz booty master, chętnie zagram.
October 10, 200915 yr Mam pytanie odnośnie trofeum Team Creator. Czy da radę to zrobić z druga osobą online , czy tylko za pomoca drugiego pada ?
October 10, 200915 yr Mam pytanie odnośnie trofeum Team Creator. Czy da radę to zrobić z druga osobą online , czy tylko za pomoca drugiego pada ? Do wyboru do koloru ; )
October 10, 200915 yr witam mam taki problem z Expert Creator.Nie wiem co dokładnie źle robię że nie wychodzi mi ? Wobble Bolt , Rod,Spring,Winch i Piston. Ktoś potrafi pomóc ?
October 11, 200915 yr Musisz przejśc wszystkie tutoriale a trochę ich jest. Zalicz wszystko przy czym jest znak zapytania ( lub wykrzyknik nie pamiętam juz ).
October 11, 200915 yr chodzi o to że nie wiem co za bardzo mam zrobić przy tych co wymieniłem.te filmiki nawet mi nie pomagają :confused:
October 11, 200915 yr Ktoś chętny na wspólne zbieranie stickerów w singlu? ja jestem chetny daj znac, moje ps id Danielskii
October 14, 200915 yr Dobra już zdobyłem wszystkie stickery i zaliczyłem poziomy bez deadów, jak ktoś chce pomocy, pisać na psn