Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Burnout Paradise

Featured Replies

Opublikowano
mozna zrobic ustawke pod 8 osob na stadionie np w niedziele ?? zainteresowany ktos??

Od godziny 18 moge sie stawic;)

W ogole jak ktos chce pomoc porobic challenge to bedzie fajnie;)

• Odpowiedzi 555
  • Wyświetleń 36,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Od siebie dodam, że samochód musi być klasy Speed.

• Nie przesadzaj z tym stadionem, oczywiście jeżeli się komuś śpieszy do platyny i koniec grania w BP to owszem niekiedy jest ciężko o 8 osób, ale wystarczy porobić kilka challengy i ludzie się szybko z

• Odezwij się na PSN.

Opublikowano

I co graliscie dzisiaj a wlasciwie wczoraj?? Bo ja niestety mialem caly dzien zajety i nie mogłem :(

Opublikowano

tak, 3 nas było więc dałem open, wpadło 5 randomów, odpaliłem challenge'a no i wpadło ;p

Opublikowano

Wiecie, że są jakieś nowe trophiesy w BP ?! Dziś niechcący zobaczyłem ...

Opublikowano
Wiecie, że są jakieś nowe trophiesy w BP ?! Dziś niechcący zobaczyłem ...

wiemy :) !! Ale beda dostepne wraz z nowym DLC w blizej nie okreslonym mi terminie w 2009 !! Przynajmniej tak wyczytalem

Opublikowano
tak, 3 nas było więc dałem open, wpadło 5 randomów, odpaliłem challenge'a no i wpadło ;p

No to dalem po (pipi)e:)

Opublikowano

Panowie kupuje Burnouta wraz z premiera Ultimate Box`a to odrazu razem pozalicza sie te nowe trofea.

Opublikowano

Wie ktoś jakie kamerki usb działają z PS3? brakuje mi 1 trofeum do platyny, ale nie chce kupować kamery specjalnie....zamienie sie już całkowicie w trophy whore :(

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

do platynki został mi tylko stadion... kiedy mógłbym liczyć na Waszą pomóc? :D

Opublikowano
do platynki został mi tylko stadion... kiedy mógłbym liczyć na Waszą pomóc? :D

Daj znać na PSN jak zbierzesz ekipę to wpadnę pomóc.

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Tez moge, jeszcze coati (coatixan) i maciucha (maciucho) pewnie by dali rade.

Opublikowano

też mogę pomoć; ja robiłem z randomami więc wiem, jak to trzeba liczyć na dobrą wolę ludzi, których się w ogóle nie zna.....

btw platynka mi wpadła ;p ostatnie trofeum jakie mi brakowało to oczywiście smugshoot ;p

Opublikowano

Ja też robiłem z randomami, ale najpierw ustawiłem Marken Man i prawie wszystkich zwabiłem na stadion :)

Opublikowano
Ja też robiłem z randomami, ale najpierw ustawiłem Marken Man i prawie wszystkich zwabiłem na stadion :)

Ja to zrobilem jeszcze inaczej ! Dolaczalem sie do gier(challenge ) gdzie bylo 7 playerow i prosilem hosta aby odpalil challengea gdzie na stadion trzeba dojechac . Za 8 razem sie udalo

PS. Jak bd brakowalo ludzi do ustawki to mnie zawolajcie

Edytowane przez BOSMAN!!

Opublikowano

To jak jutro z czasem Panowie? ja będę jutro w domu od 17, piszcie kto będzie to zaproszenia polecą;)

Opublikowano

Do mnie to lepiej najpierw na gg, zebym poszedl na konsole ;)

E: No i dzisiaj poszlo we 4 - ja, coati, emet i janczes. Jak ktos jeszcze potrzebuje to pisac ;)

Edytowane przez Owiec

Opublikowano

Jak myslicie - da rade zebym dal kumplowi moje dane i zaliczyl trofeum w Burnoucie z kamerka, bo ja ma? Tylko tego mi brakuje, a zadna kamerka z dwoch w domu nie dziala z playem :/

Opublikowano

Tak. Sam tak pewnie zrobie bo nie mam i nie zapowiada sie abym mial kamerke do PS3.

Opublikowano

O.O Dzieki, to moze nieco ulatwic spraawe... bo jeden moj znajomy ma Eye Toy'a :)

Opublikowano

Mam problemy, że "Set 10 Time Road Rules" . I po zrobieniu, ale nic nie wyskoczyło. Co mam zrobić? <_<