Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Burnout Paradise

Featured Replies

Opublikowano

Jakim cudem ci offline wpadło...przecież musisz mieć 7 osób i musi to być challenge online lol...więc jakim cudem?

• Odpowiedzi 555
  • Wyświetleń 36,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Od siebie dodam, że samochód musi być klasy Speed.

• Nie przesadzaj z tym stadionem, oczywiście jeżeli się komuś śpieszy do platyny i koniec grania w BP to owszem niekiedy jest ciężko o 8 osób, ale wystarczy porobić kilka challengy i ludzie się szybko z

• Odezwij się na PSN.

Opublikowano

sakiu - jeśli piszesz o spotkaniu na stadionie 8 osób to NIE MUSI być to challenge ;)

Opublikowano

Ale jak to zrobić offline tak czy siak? nakrzyczeć na konsolę, żeby za toba pojechali w 7? ;p

Jeśli naprawdę mu tak wpadło offline to szczęście raz na tysiąc chyba lol.....

Opublikowano

W Road Rageu przeciez nie jest tak ciezko skierowac mase samochodow, gdzie sie chce, bo i tak za Toba jada. Wystarczy sie krecic po/w okolicach stadionu i powinni wjechac.

Opublikowano
Jakim cudem ci offline wpadło...przecież musisz mieć 7 osób i musi to być challenge online lol...więc jakim cudem?

Tak jak napisałem wpadło. Zupełnie nie miałem zamiaru tego robić, bo nawet o tym nie wiedziałem. Widocznie jest taka możliwość skoro mi zaliczyło, więc daruj sobie gimnazjalne lole i inne takie jak nie masz pojęcia o czym mówisz.

Opublikowano

8 Players meet in the Wildcats' Baseball Stadium - Awarded for meeting up with 7 other players inside the Wildcats' Baseball Stadium in an online game

Być może błąd - być może się da - nie wnikam - niech ktoś to po prostu potwierdzi lub nie i tyle. Bez kłótni :)

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Da się ale dla świętego spokoju powiem że mi nie wyskoczyło offline. Kłamałem. Chcesz komuś pomóc coś zrobić niekoniecznie sposobem podanym w grze, wiedząc to ze swojego doświadczenia to nie uwierzą. Nie powiedziałem że to reguła. Mógł to być błąd. Zwisa mi to.

Edytowane przez Turas

Opublikowano
  • Autor

Brakuje mi!

spotkanie w 8 na stadionie...

10 timed challenge

stunt, road rage, marked man

Zeratul_pl będę dziś od około 21.

Dzięki wszystkim za pomoc.

W porównaniu do achv trophies są banalne... mam już większość o 3h grania :)

Edytowane przez Zeratul

Opublikowano

No bo nikt by nie grał od nowa jakby dali takie same trofea jak achi ;p na serio, kto by jeszcze raz bił 100%? :o

Opublikowano

Ja bym gral :P Dla was whory to wiadomo ,ze juz byscie sie nie zabierali za ta gre bo zeby zdobyc 101% to trzeba naprawde duuuzo czasu spedzic z ta gra.Ja tam mam juz 500h , juz wszystko w tej grze widzialem i nawet dobrze by bylo jak by dowalili jakies naprawde trudne trofeum przy ktorym bym sobie wszystkie wlosy z glowy wyrwal ;D Ahhh marzenia...

Opublikowano

A to on jest trudny? :potter:

Opublikowano

Pomoże ktoś zdobyć pucharek za Mugshota?W zamian moge pomóc robić challenge.

Opublikowano

Jak można zrobić komuś Mugshota ? Trzeba dać komuś swój psn id i hasło ?

Opublikowano

Tak - ale lepiej komuś zaufanemu :) Właśnie kluha się cieszy ze zrobionego przeze mnie przed chwilką Trofea ;)

BTW: pierwszy raz nie weszło od razu - musiałem do końca synchronizację zrobić... :/

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Dokładnie,jeszcze raz wielkie dzięki za bezinteresowną i szybką pomoc Kyo.

Do platyny brakuje mi jeszcze tylko 8 na stadionie,jeżeli jest jeszcze kilka osób bez tego pucharka można pomyśleć nad jakąś ustawką :wink1:

Opublikowano

Pierwsza platyna wlasnie zdobyta :) ale i tak moge pomoc ze stadionem.

Opublikowano
nikt nie pomoże z paroma trophies? 15 min to zajmie :/

Zeratul dzisiaj po po poludniu kolega mam mi pożyczyć grę wiec jak coś mogę Ci pomoc

Opublikowano

Dzisiaj też mogę pomóc - cykniemy wszystkie online :D

Opublikowano

Pisac do mnie priva i dodac do listy, to tez moge pomoc. Tylko pisac w privie jaka godzina, a najlepiej pare opcji ;)

Opublikowano

W takim razie jak możesz mi pomóc Old_Kyo to wyślę Ci dzisiaj moje PSNid i hasło na PM :)

Opublikowano

Spoko. Daj znać tak około 16:00 albo później - mój nr. GG masz obok.

Opublikowano

tez mogę pomóc tylko dodaj do znajomych i wyślij info o której najlepiej wieczorem

Opublikowano

O której robimy ustawkę na stadion? Postaram się 2 kolegów ciągnąć do pomocy (nic nie obiecuje). Kto jest chętny i na którą godzinę najlepiej?