Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Burnout Paradise

Featured Replies

Opublikowano

No przecież mówię, że wszystko co z motorami związane nie wpływa na platynę, tam też są czelendże.

Ale samochodowe timed i normalne musisz zrobić na platynę.

• Odpowiedzi 555
  • Wyświetleń 36,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Od siebie dodam, że samochód musi być klasy Speed.

• Nie przesadzaj z tym stadionem, oczywiście jeżeli się komuś śpieszy do platyny i koniec grania w BP to owszem niekiedy jest ciężko o 8 osób, ale wystarczy porobić kilka challengy i ludzie się szybko z

• Odezwij się na PSN.

Opublikowano

nie mam zrobionych chalengy "timed" samochodowych ( powinienem napisać nie miałem, bo wpadło srebro z 1 timed chel.)

a platyna wpadła, aha powinienem dodać też, że nie mam trophy za "bycie w którejś drużynie, chyba niebieskiej"...

Opublikowano

Coś mi się wydaje że te patche nieźle namieszały i pełno błędów teraz jest z tego co ludzie piszą...

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

ale platynki za chiny nie oddam :catfight:,

a tak poza tym to i tak pewno wkrótce by wpadła

Opublikowano

czy zalicza wam trophy z 3x Chain Boost w aucie z Knight Ridera? <_<

bo robie x4-5 i trophy nie wpada :/

Opublikowano
nie mam zrobionych chalengy "timed" samochodowych ( powinienem napisać nie miałem, bo wpadło srebro z 1 timed chel.)

a platyna wpadła, aha powinienem dodać też, że nie mam trophy za "bycie w którejś drużynie, chyba niebieskiej"...

Mam tak samo. Nie mam pucharka z 10 Timed Challenges a platyna wpadła. Czyli save do skasowania, ta? Żeby mi trofeum wpadło to muszę zrobic np. 10 challenge'ów dla dwóch graczy, czy mogę po kilka z różną ilością osób?

Opublikowano

burnout_963.jpg

ja zrobiłem jump nr 3 ^_^

Opublikowano

Dzieki wielkie, myslalem, ze jest jakis 1 konkretny jump gdzie to trzeba zrobic :) Wskoczylo na 5. Boos chaina x3 tez mi nie zalicza :/

EDIT: Jest myk na ten bug z GT Nighthawk, skopiujcie sejva na memory sticka/pen driva. Potem usuncie sejv z HDD konsoli. Odpalcie Burnouta i na "golym" sejvie wpada to trophy, trzeba tylko przebrnac przez cale intro. Potem kasujecie swirzego sejva i kopiujecie starego i wszystko jest cacy :)

Edytowane przez elvis004

Opublikowano

Jest jakas mozliwosc zeby dostac trophy za mugshota bez kamery?? Ktos mi powiedzial ze mozna to zrobic za pomoca telefonu z funkcja kamery ale takowego tez brak, jakies inne sugestie??

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Chore. Niedostane platyny bez kamerki...

W BP TUB w liście pucharków znajdują się trophy które można zdobyć Legendary i Toys Cars. Czy nie kupując ich mam szansę na 100%?

Opublikowano

100% nie będzie.. ale platyna wpadnie normalnie za trofea z retaila.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szykuje się jakaś ustawka w stylu "robimy wszystkie trofea z multi! " ? :)

Bo ja bym był chętny baardzo bo trzeba wkońcu platynke zrobić.

Moje id: krak2610 Dawać inv, ekipe sie zbierze i zrobimy ustaweczke ;)

Opublikowano

Dlaczego nie zalicza mi trofeum 'Score 3x Boost in GT Nighthawk' czy jak to się tam zwie? Pomykam sobie Nighthawkiem, Burnouta skleiłem chyba ze 2 razy, z czego razy weszło chyba 6x, a trofeum jak nie było, tak nie ma.

A, i o co chodzi z tym 'Power park your car between two other vehicles'?

Ja chętnie bym trofea w multi zrobił.

Opublikowano

Power park czyli musisz zaparkowac pomiedzy dwoma samochodami rozpedzajac sie i robiac na recznym 180 stopni ;p

Opublikowano

Jak zrobić power park znajdziesz filmik na youtube :)

Przydałaby się jakaś usawka pod trofea z multi, powoli można by zbierac ekipe :)

Opublikowano

Platyne już mam ale jak będę przy konsoli to mogę pomóc ;) Tylko dajcie znać (najlepiej na PSN)

Edytowane przez mikro

Opublikowano

Jak będę online w odpowiednim czasie ;) to też mogę pomóc w robieniu trofeów w multi. Headset jest, więc problemu z komunikacją nie będzie( no chyba, że ta gra komunikacji głosowej nie obsługuje ;) ).

Opublikowano

A mógłby mi ktoś zrobić "Send a Mugshot" i "Every player take a photo for a Party"? Ofcoz u siebie, na moim koncie.

Do platyny brakuje mi tylko tego pierwszego - kamerki niestety nie mam, ale nie odpuszczę :D

Edytowane przez Ohayo

Opublikowano

A wiesz, że byś wyleciał z rankingu trofeaps3.com za takie coś ? :)

Uprzedam na przyszlość :P

A ja potrzebuje pomocy w "meet 8 player at wild cats stadium" czy jak to tam brzmiało... Mogę liczyć na pomoc ? :)

Opublikowano

Jak będziesz potrzebował pomocy to daj znać. Na XMB np.