Opublikowano 19 lutego 200916 l No przecież mówię, że wszystko co z motorami związane nie wpływa na platynę, tam też są czelendże. Ale samochodowe timed i normalne musisz zrobić na platynę.
Opublikowano 19 lutego 200916 l nie mam zrobionych chalengy "timed" samochodowych ( powinienem napisać nie miałem, bo wpadło srebro z 1 timed chel.) a platyna wpadła, aha powinienem dodać też, że nie mam trophy za "bycie w którejś drużynie, chyba niebieskiej"...
Opublikowano 19 lutego 200916 l Coś mi się wydaje że te patche nieźle namieszały i pełno błędów teraz jest z tego co ludzie piszą... Edytowane 19 lutego 200916 l przez Kyo
Opublikowano 19 lutego 200916 l ale platynki za chiny nie oddam :catfight:, a tak poza tym to i tak pewno wkrótce by wpadła
Opublikowano 20 lutego 200916 l czy zalicza wam trophy z 3x Chain Boost w aucie z Knight Ridera? <_< bo robie x4-5 i trophy nie wpada
Opublikowano 20 lutego 200916 l nie mam zrobionych chalengy "timed" samochodowych ( powinienem napisać nie miałem, bo wpadło srebro z 1 timed chel.) a platyna wpadła, aha powinienem dodać też, że nie mam trophy za "bycie w którejś drużynie, chyba niebieskiej"... Mam tak samo. Nie mam pucharka z 10 Timed Challenges a platyna wpadła. Czyli save do skasowania, ta? Żeby mi trofeum wpadło to muszę zrobic np. 10 challenge'ów dla dwóch graczy, czy mogę po kilka z różną ilością osób?
Opublikowano 21 lutego 200916 l Gdzie jest ten super jump w silver lake za chol.ere nie moge skojarzyc tej miejscowki
Opublikowano 21 lutego 200916 l Dzieki wielkie, myslalem, ze jest jakis 1 konkretny jump gdzie to trzeba zrobic Wskoczylo na 5. Boos chaina x3 tez mi nie zalicza EDIT: Jest myk na ten bug z GT Nighthawk, skopiujcie sejva na memory sticka/pen driva. Potem usuncie sejv z HDD konsoli. Odpalcie Burnouta i na "golym" sejvie wpada to trophy, trzeba tylko przebrnac przez cale intro. Potem kasujecie swirzego sejva i kopiujecie starego i wszystko jest cacy Edytowane 21 lutego 200916 l przez elvis004
Opublikowano 22 lutego 200916 l Jest jakas mozliwosc zeby dostac trophy za mugshota bez kamery?? Ktos mi powiedzial ze mozna to zrobic za pomoca telefonu z funkcja kamery ale takowego tez brak, jakies inne sugestie??
Opublikowano 12 marca 200916 l Chore. Niedostane platyny bez kamerki... W BP TUB w liście pucharków znajdują się trophy które można zdobyć Legendary i Toys Cars. Czy nie kupując ich mam szansę na 100%?
Opublikowano 20 marca 200916 l Szykuje się jakaś ustawka w stylu "robimy wszystkie trofea z multi! " ? Bo ja bym był chętny baardzo bo trzeba wkońcu platynke zrobić. Moje id: krak2610 Dawać inv, ekipe sie zbierze i zrobimy ustaweczke
Opublikowano 21 marca 200916 l Dlaczego nie zalicza mi trofeum 'Score 3x Boost in GT Nighthawk' czy jak to się tam zwie? Pomykam sobie Nighthawkiem, Burnouta skleiłem chyba ze 2 razy, z czego razy weszło chyba 6x, a trofeum jak nie było, tak nie ma. A, i o co chodzi z tym 'Power park your car between two other vehicles'? Ja chętnie bym trofea w multi zrobił.
Opublikowano 21 marca 200916 l Power park czyli musisz zaparkowac pomiedzy dwoma samochodami rozpedzajac sie i robiac na recznym 180 stopni ;p
Opublikowano 21 marca 200916 l Ale obojętnie jakimi samochodami czy online między wozami innych graczy? No i co jest z tym trofeum z Nighthawkiem, czemu ono nie wpada - nie wiem.
Opublikowano 21 marca 200916 l Jak zrobić power park znajdziesz filmik na youtube Przydałaby się jakaś usawka pod trofea z multi, powoli można by zbierac ekipe
Opublikowano 22 marca 200916 l Platyne już mam ale jak będę przy konsoli to mogę pomóc Tylko dajcie znać (najlepiej na PSN) Edytowane 22 marca 200916 l przez mikro
Opublikowano 22 marca 200916 l Jak będę online w odpowiednim czasie to też mogę pomóc w robieniu trofeów w multi. Headset jest, więc problemu z komunikacją nie będzie( no chyba, że ta gra komunikacji głosowej nie obsługuje ).
Opublikowano 23 marca 200916 l A mógłby mi ktoś zrobić "Send a Mugshot" i "Every player take a photo for a Party"? Ofcoz u siebie, na moim koncie. Do platyny brakuje mi tylko tego pierwszego - kamerki niestety nie mam, ale nie odpuszczę Edytowane 23 marca 200916 l przez Ohayo
Opublikowano 23 marca 200916 l A wiesz, że byś wyleciał z rankingu trofeaps3.com za takie coś ? Uprzedam na przyszlość A ja potrzebuje pomocy w "meet 8 player at wild cats stadium" czy jak to tam brzmiało... Mogę liczyć na pomoc ?