Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zmień się w swoją ulubioną postać z SoulCalibur IV!

Najlepszy cosplay SCIV 87 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który kostium robi najwi?ksze wra?enie?

• 1. Amy
      1
    • 2. Cassandra 1
      18
    • 3. Ekipa SCIV
      2
    • 4. One Player but many faces
      3
    • 5. Sophitia 1
      2
    • 6. Sophitia 2
      2
    • 7. Sophitia 3
      1
    • 8. Sophitia 4
      34
    • 9. Taki 1
      4
    • 10. Taki 2
      1
    • 11. Taki 3
      6
    • 12. Weso?a ekipa SCIV
      1
    • 13. Yoda
      4
    • 14. Mitsurugi & Yoshimitsu
      8
    • 15. Yoshimitsu
      0

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

A to co? Głosowanie. Na co? Na najciekawszy cosplay przysłany przez naszych Czytelników w nawiązaniu do konkursu z PE#133 "Zmień się w swoją ulubioną postać z SoulCalibur IV!". Zasady były proste, za to wybór najlepszego przebrania już nie. Wybór zostanie więc oddany w ręce internautów z forum psxextreme.info oraz użytkowników portalu gry.onet.pl, gdzie przeprowadzane jest bliźniacze głosowanie. Pamiętajcie, że stawiamy nie tylko na podobieństwo do postaci z gry, ale również na puszczenie wodzy fantazji i dobry humor. Zabawa trwa do 10 października, wyniki poznacie na łamach PE#135. Startujemy!

1. AMY

amyforumcopykc3.th.jpgthpix.gif

2. CASSANDRA 1

cassandra1forumkb6.th.jpgthpix.gif

3. EKIPA SCIV

ekipascivforumcopyzv8.th.jpgthpix.gif

4. ONE PLAYER BUT MANY FACES

manyfacesforumrc0.th.jpgthpix.gif

5. SOPHITIA 1

sophitia1forumyy3.th.jpgthpix.gif

Edytowane przez KOMODO

• Odpowiedzi 39
  • Wyświetleń 6,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

6. SOPHITIA 2

sophitia2forumge8.th.jpgthpix.gif

7. SOPHITIA 3

sophitia3forumcopyab8.th.jpgthpix.gif

8. SOHPITIA 4

sophitia4forumcopyoc9.th.jpgthpix.gif

9. TAKI 1

taki1forumcopyam7.th.jpgthpix.gif

10. TAKI 2

taki2forumcopyru0.th.jpgthpix.gif

Edytowane przez KOMODO

Opublikowano
  • Autor

11. TAKI 3

taki3forumcopyga0.th.jpgthpix.gif

12. WESOŁA EKIPA SCIV

wesolaekipascivforumcoppa8.th.jpgthpix.gif

13. YODA

yodaforumcopysz8.th.jpgthpix.gif

14. MITSURUGI & YOSHIMITSU

yoshimitsurugiforumva4.th.jpgthpix.gif

15. YOSHIMITSU

yoshimitsuau2.th.jpgthpix.gif

Edytowane przez KOMODO

Opublikowano

ZDECYDOWANIE Sophitia nr 4- ależ śliczna dziewczyna :wub:

Opublikowano

Orson ja jestem na zdjęciu nr 12 przebrany za Amy nie jestem śliczny :wub::lol:

Opublikowano
Orson ja jestem na zdjęciu nr 12 przebrany za Amy nie jestem śliczny :wub::lol:

Yyyyyyyyyy...nie jestes w moim typie- dyplomatycznie ci odpowiem :P

Za to ta lasia...uuuu...jak najbardziej ;)

Opublikowano

11. TAKI 3 ma niezle dydki

8. SOHPITIA 4

9. TAKI 1 Obydwie panie juz to wygraly...

Ps. te wasze stejdze sa leprze niz te z gry... szczegolnie scena lozkowa z TAKI1 XD

Edytowane przez okens

Opublikowano

A ja jestem pod wrażeniem Yody xD

A Sophitia 4 jest kul! :)

Edytowane przez Tenchion

Opublikowano

Yoda rox, ma chlopak zainteresowania konkretne przynajmniej :P

Sophitia 4 wyglada pro, imo.

Edytowane przez cilgan

Opublikowano

Ciężki orzech do zgryzienia. Najlepsze, najbardziej 'artystyczne' zdjęcia ma Sophitia 4, ALE tej dziewczyny nie widzę jako Sophie. Ma ostre rysy i wyraźne usta - Hilde to jej postać (pieprzyk + czerwona farba).

Sophie 2 i 3 wyglądają jak jakieś czarodziejki z księżyca w tych strojach;].

I teraz mam ostry dylemat - albo siostry(idealnie dziewczyny trafiły w postać + bardzo fajne stroje), albo Mitsurugi (total szacun za 'wygolenie' się - ja bym nie dał rady;]).

And the winner iz!...

Cassie;]

Gdyby Mitsu zapodał strój inny niż szlafrok to byłby win z miejsca.

Warta wyróżnienia jest jeszcze Taki 1 leżąca na łóżku bez stanika:P

Taki 3 to bardziej Kitana czy inna Jade z Mortala ;) .

Edytowane przez Aramis

Opublikowano

Trzy pytania do Taki 3:

1) Skąd jesteś?

2) Masz chłopaka?

3) Wyskoczymy gdzieś?

Opublikowano
Trzy pytania do Taki 3:

1) Skąd jesteś?

2) Masz chłopaka?

3) Wyskoczymy gdzieś?

To samo kieruję do Sophiti 4 :P

Opublikowano

Sophitia 4 wygląda jak z jakieś profesjonalnej sesji i za to głos na nią.

Fajni są też Mitsurugi & Yoshimitsu :)

Opublikowano

zdecydowanie Cassandra 1.

Fajne fotki, fajne ciuszki (kolorystyka).

Chwalona przez Was Sophi w kwestii kostiumu wypada mega biednie (ładna dziewczyna, ot co).

Opublikowano

To głosowanie nie ma sensu. Większość punktów i tak leci do Sophi 4, moim zdaniem niesłusznie, bo tak jak już napisał Amer - laska poza ładną buzią nie pokazuje nic ciekawego, powinniście ją zdyskwalifikować za urodę ;). Mój głos oddaje na duet Mits&Yoshi. Świetne foty. Fajnie też wypadł One Player but many faces, zabawna mimika i fajne plastikowe cycki.

Opublikowano
To głosowanie nie ma sensu. Większość punktów i tak leci do Sophi 4, moim zdaniem niesłusznie, bo tak jak już napisał Amer - laska poza ładną buzią nie pokazuje nic ciekawego, powinniście ją zdyskwalifikować za urodę ;). Mój głos oddaje na duet Mits&Yoshi. Świetne foty. Fajnie też wypadł One Player but many faces, zabawna mimika i fajne plastikowe cycki.

Rotfl, dla mnie jest to post miesiąca - dyskwalifikacja za urodę xDDD [bash.org]

to ja proponuje dyskwalifikacje za podrzeganie do pedofilii - yoda xD

i za ladna pupe - taki :P

Edytowane przez Tenchion

Opublikowano

Przecież nie mówiłem poważnie :blow: .

Opublikowano

ONE PLAYER BUT MANY FACES daje radę, a nr 10 to może przestraszyć

Opublikowano

moze i dziadzieje, ale zupelnie nie bawia mnie te niby smieszne elo elo fotki w stylu "wesola ekipa SCIV" i pare innych tutaj :/

Glos na Sophitie 4, pomimo ze z twarzy zupelnie mi nie podchodzi - za profesjonalne, powazne foty :)

Opublikowano

Cassandra 1 :good:

Sophitia 4 :wub:

Yoda :lol3:

Opublikowano

Głosowanie na Forum, gdzie zdecydowana większość to faceci...musiała się skończyć zwycięstwem jakże śliczniutkiej pani przebranej za Sophitije :wub: Odezwij się slicznotko :wub:

Gdybym miał "2 głosy" drugi oddałbym na Mitsurgiego (sorry jesli przekręcam imiona- SC IV zwisa mi lekko :P) - jakież poswięcenie- kolo nosił "długie kudły" by wygolić sobie czerep :D Gdyby nie to, że jestem wzrokowcem- miałbys mój głos...a tak masz moje słowa uznania :D

Edytowane przez Orson

Opublikowano

Nie musiała, gdyby faceci zamiast myśleć penisami zwrócili by uwagę na takie 'pierdoły' jak odwzorowanie stroju, poza cosplayowicza i generalna "trafność" wyboru postaci.

Przeczytajcie dokładnie pytanie do ankiety: "Który kostium robi największe wrażenie?". Nie która cizia, tylko który kostium.

Generalnie widać lenistwo ludzi. 1P Sophitii to najprostszy do zrobienia kostium z SC4 ever. Warkocz + sandały + prześcieradło. Tyle. Nikt się nie połasił na naprawdę trudne do zrobienia rzeczy w stylu Nighta, Siega, Sophie 2P (Valkiria rządzi!), Mitsa, Hilde - czyli postaci w zbrojach. Patrzcie - nawet Xianghue można było prosto zrobić - spodenki, gorset + kamizelka. Hilde 2P to po prostu suknia. Ludzie nie wpadli na to, że można było zrobić postać bez jakiejś części wyposażenia, która znacznie ułatwiała by tworzenie kostiumu, a jednocześnie podobieństwo było by nadal zachowane (Zniszczcie w grze np. Hilde 1P górę i środek zbroi to zobaczycie o czym mówię). Dlatego powinna wygrać ta Cassandra :) .

Edytowane przez Aramis

Opublikowano
Nie musiała, gdyby faceci zamiast myśleć penisami zwrócili by uwagę na takie 'pierdoły' jak odwzorowanie stroju, poza cosplayowicza i generalna "trafność" wyboru postaci.

Przeczytajcie dokładnie pytanie do ankiety: "Który kostium robi największe wrażenie?". Nie która cizia, tylko który kostium.

Generalnie widać lenistwo ludzi. 1P Sophitii to najprostszy do zrobienia kostium z SC4 ever. Warkocz + sandały + prześcieradło. Tyle. Nikt się nie połasił na naprawdę trudne do zrobienia rzeczy w stylu Nighta, Siega, Sophie 2P (Valkiria rządzi!), Mitsa, Hilde - czyli postaci w zbrojach. Patrzcie - nawet Xianghue można było prosto zrobić - spodenki, gorset + kamizelka. Hilde 2P to po prostu suknia. Ludzie nie wpadli na to, że można było zrobić postać bez jakiejś części wyposażenia, która znacznie ułatwiała by tworzenie kostiumu, a jednocześnie podobieństwo było by nadal zachowane (Zniszczcie w grze np. Hilde 1P górę i środek zbroi to zobaczycie o czym mówię). Dlatego powinna wygrać ta Cassandra :) .

Stary, to Ty kiepsko czytasz tresc konkursu najwyrazniej. Wg konkursu postac miala byc jak najbardziej PODOBNA. Poza strojem liczą się też inne walory WIZERUNKU, o których Cassie najwyrazniej zapomniala. Ubierajac bluzke, która dodatkowo ją spłaszcza (dokładnie jest to pewien typ bluzek, lecz zapomniałem nazewnictwa) i szyjąc strój w formie 'worka', który dodatkowo zabił jej 'wcięcia w talii'. Dziewczyna wyszła w ten sposób mega niekorzystnie. Dziewczynka ogółem wyszła na czarodziejke z księżyca. Wybór odpowiedniej 'modelki' do zdjęć i pamietanie przy szyciu o zachowaniu pewnych 'walorów' jest istotny

Opublikowano

No Cass bynajmniej uszyła strój, a nie owinęła się prześcieradłem.

No i tak, postać miała być jak najbardziej podobna i Cass taka właśnie jest (zarówno strój jak i dziewczyna), a że włożyła w strój więcej pracy niż Sophitia to moim zdaniem właśnie jej się należy win. Poza tym na fotkach nie jest sama - towarzyszy jej Sophitia 1, która jeżeli chodzi o podobieńswo do oryginału, wypada lepiej niż 4ka NAWET jeżeli chodzi o urodę (delikatniejsza twarz, Sophitia 4 ma za ostre rysy).

Edytowane przez Aramis

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.