Opublikowano 10 marca 201114 l ja tam dwa pierwsze kawałki odsłuchałem i usunąłem. nie da się tego słuchać hihi. za dużo politycznego gówna i przewidywalności. RA się skończyło po drugiej płycie.
Opublikowano 14 kwietnia 201114 l Nie no trzecia była jeszcze dobra ( przynajmniej wg. mnie ) ale im dalej to wieje nudą i odcinaniem kuponów : )
Opublikowano 26 kwietnia 201113 l Po pierwszym przesłuchaniu - album jak dla mnie znacznie lepszy niż "Appeal to Reason", parę melodii wpada w ucho, wokal jak zawsze spoko. Słychać jednak wyraźnie, że to już nie to samo RA co kiedyś. Nie chcę używać słowa komercja ale chyba coś w tym jest. Ja nie wiem czy to czasy się zmieniają czy ja jestem zgred ale tęsknie za przeszłością - uświadomił mnie o tym ten, oraz nowy album od COB. Moim zdaniem album jest naprawde niezly, jestem po 3 przesluchaniach i co prawda nie kazdy kawalek mi podchodzi, to jednak jest pare rodzynków ktore mnie ujely, w porownaniu do appeal to reason album jest bardzo dobry, i co prawda Rise Against troche oslabili "pier.dol.niecie" to i tak jest naprawde niezle
Opublikowano 28 kwietnia 201113 l Moim zdaniem album jest naprawde niezly, jestem po 3 przesluchaniach i co prawda nie kazdy kawalek mi podchodzi, to jednak jest pare rodzynków ktore mnie ujely, w porownaniu do appeal to reason album jest bardzo dobry, i co prawda Rise Against troche oslabili "pier.dol.niecie" to i tak jest naprawde niezle Fakt, album nie jest zły, ale chodzi o ten brak agresji. Z najnowszego albumu jestem w stanie podać kilka tytułów, ale żebym miał przytoczyć fragment tekstu czy zanucić melodię - nie jestem w stanie. Natomiast pierwsze albumy znam na pamięć w całości.
Opublikowano 29 kwietnia 201113 l Moim zdaniem brak agresji nie jest aż takim problemem, umówmy się, płytka nie jest taka ciężka jak jej poprzedniczki ale to jej wyszło na dobre.
Opublikowano 24 października 201113 l 15 marca 2012r. Rise Against zagrają w warszawskiej Stodole Takie świeże info znalazłem w sieci. Ktoś się będzie wybierał?
Opublikowano 24 października 201113 l Tak dokładnie to "Tusze Amore". Nad tymi "e" są akcenty. Touché Amoré. Edytowane 24 października 201113 l przez ogqozo
Opublikowano 24 października 201113 l chu.j z nimi, będą Architekci może się wybiorę, choć pierw muszę poznać ceny biletów ed: Edytowane 24 października 201113 l przez Figlarz
Opublikowano 27 października 201113 l hehe chyba pojde bo lubilem kiedys RA, architects to gów'no) ale TA zawsze spoko Edytowane 27 października 201113 l przez _Be_
Opublikowano 27 października 201113 l sam jesteś (pipi), architekci zrobili najlepszy cover stampin ground evah:
Opublikowano 7 maja 201410 l > mieszka w nowym jorku gdzie gra połowa wszystkich fajnych kapel > jara się rise against A tak serio, to rise against to całkiem fajne guilty pleasure. Choć nie słuchałem od dawna.
Opublikowano 7 maja 201410 l jpr jak sie wszyscy doiebuja do tego gdzie mieszkam... az sie boje posta napisac. Nie bede spal po nocach.
Opublikowano 7 maja 201410 l Mieszkasz w ostatecznym celu każdego człowieka, w stolicy wszechświata, na olimpie ziemi i jeszcze się dziwisz? Poza tym nie dopie.rdalam się tylko zazdroszę bo w ny jest zapewne jednym z najlepszych miejsc na świecie jeśli chodzi o dostępność koncertów. Edytowane 7 maja 201410 l przez mate5
Opublikowano 7 maja 201410 l No niby tak, ale mało która kapela z europy gra w usa więc my też wygrywamy.
Opublikowano 11 lipca 201410 l https://www.oboom.com/#BEY5YW8T/www.NewAlbumReleases.net_Rise%20Against%20-%20The%20Black%20Market%20%282014%29.rar łapcie nową płyte, ale to juz raczej do rocka się nadaje
Opublikowano 11 lipca 201410 l dzięki bartezo, dzięki temu tematowi przypomniałem sobie, że dawno nie słuchałem stampin ground, odpaliłem carved from empty words i doszedłem do wniosku, że już mi się nie podoba