Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 208
  • Wyświetleń 36,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• taki sztosik zamówiłem sobie <ok>

• LOOfciam   od tirówek po fullcapy, niedlugo sobei kupię taki kapelusz w stylu gangstera lat 30 ;d no a na zimę to rzadko kiedy, nie moge fajnej znalezc nigdy    

• http://tinyurl.com/cfs7cj6   sam takie mam i sobie chwale

Opublikowano

Brzydka. Wyglada jak biała czapka, do ktorej dorwal sie przedszkolak z pisakiem : )

Opublikowano

Sjakis typ z PFS sobie kupił:

mishkayz6.jpg

Swietna, choc nie przepadam za fullcap.

Opublikowano

Jezu drogi

Opublikowano

Miszka to taka firma, ktory robie swietne ciuchy:)

Opublikowano
Sjakis typ z PFS sobie kupił:

mishkayz6.jpg

Swietna, choc nie przepadam za fullcap.

Chyba sobie żartujesz ? o_O

Opublikowano

Wszystkie New Ery maja taka naklejke, ktora przeciez mozna zerwac -_-

I tak, mowie serio;]

Opublikowano

Niezły z ciebie krejzol.

Opublikowano

Wiem, mama powtarza mi to kazdego dnia ;]

Opublikowano

Może macie jakieś upatrzone czapki zimowe najlepiej w sklepach internetowych? Rozglądam się za jakimiś, bo w łeb zaczyna piź.dzić, jednak nie chciałbym żeby to była najzwyklejsza czapka, bo taką to sobie mogę za 15zł na bazarku capnąć. Jakby Wam się chciało to zlinkujcie coś fajnego, tylko bez przesady ;).

Tak, chcę być krejzi jak Kamaz.

Opublikowano

Szukam nowej czapki zimowej [do śmigania na desce inkludet, pozdro wszystkim hejterom]. Interesuje mnie jakaś w kolorowe paski. Jak ktoś widział w jakimś sklepie lub ewentualnie w sieci to gorąco proszę o info.

Opublikowano
Tak, chcę być krejzi jak Kamaz.

Daleka droga przed Toba, dude.

Opublikowano

No, no. Podoba mi się. Ewentualnie mógłbym ją zakupić, tym bardziej że mam chrapkę na kilka ciuchów z Turbokolor.

Opublikowano

Przeglądam Wasze posty i zachodzę w głowę, jak takie gó***o wogóle można nosić . Niech sobie amerykańskie wypasione chamburgerami bachory w tym chodzą w słonecznej Kaliforni .Ale środkowo-wschodnia Europa ?

Boże, gdzie podziały się bejzbolówki made in Poland ...

Opublikowano

Taki jestes do przodu w osądach, więc prosze - zaswiec przykladem, i daj jakies linki.

Opublikowano

Chodzi mi o to,że 5-10 lat temu mozna było dostać zaj****ste bejzbolówki .Teraz nike, czy inne adidasy robia takie udziwnione nocniki z prostymi daszkami , bez regulacji z tyłu . Dlatego nie znajdę linków ...

Opublikowano

@hdx cofam wszystkie słowa, które wypowiedziałem w sprawie noszenia czapki na deske, sam ma teraz długie włosy i lipa musze lecz na lato polecam opaske może być frotowa np. fallen robi takie fajne.

Opublikowano

No widzicie. Długie włosy są upierdliwe jak się uprawia sport. Nad opaską się zastanawiałem, ale nic ciekawego nie znalazłem i dałem sobie spokój. Po zimie się pomyśli.