Opublikowano 12 maja 201311 l Najlepszy model, uniwersalny krój i kolor. Na spacer z maniurą, na browarka z kolegami i do kościoła. Pięknie fituje z czarnymi sportowymi adidasami i białymi skarpetkami typu długiego oczywiście marki NIKE. Najlepiej z serii SHOX.
Opublikowano 12 maja 201311 l czekam na wrzucenie foty ortalionowej czapki PROSTO ta ? nie ogarniam tych five paneli.
Opublikowano 12 maja 201311 l teraz tak wszedłem na strone prosto to te czapeczki pozmieniali, ale kilka lat temu to beka z tych oczo(pipi)ych kolorów i ortalionu na głowie.
Opublikowano 12 maja 201311 l Czemu? bo w większości są w jakieś hawajskie kwiatki, po za tym krój mi nie pasuje i kojarzy mi się z ortalionowym dresem.
Opublikowano 14 stycznia 201411 l Pierwszy raz kupowałem fullcapa i naciąłem się na rozmiar.Da radę jakoś o jeden rozmiar ją skrócić domowym sposobem?Czy nie warto się męczyć bo efekt będzie fatalny?
Opublikowano 16 stycznia 201411 l Szkoda bo to tylko pół rozmiaru za dużo.Czapkę idzie nosić ale wolałbym gdyby ciaśniejsza była.
Opublikowano 18 stycznia 201411 l I zawiąż ją na boku głowy, będziesz jak gangster z zachodniego wybrzeża.
Opublikowano 22 stycznia 201411 l Lucek, Ukyo? a zdrapujecie metkę z tych czapek? dyskusja o tym była tu już 100 razy, ja odklejam
Opublikowano 5 marca 201411 l pasowaly na sredniego pokroju osobe (190 cm,90 kg) [/size] To co szewczyk ma powiedzieć, jak metr dziewięćdziesiąt to jest "średnio"..?