Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poleć coś w stylu...

Featured Replies

Opublikowano

Oprócz tamtych jeszcze: Dni Chwały, Liban, Restrepo, od biedy Dirty Dozen, Hurt Locker (mi się tak bardzo nie podobał, ale wielu ludzi mówi, że świetny)

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 370,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

z najnowszych to właśnie hurt locker i jarhead mendesa. green zone też ujdzie.

Opublikowano

Dzieki, wiekszosc widzialem, ale nadrobie to co zostalo. Hurt Locker to kozak ;D

Opublikowano

Dobre filmy których tematem albo tłem jest wojna secesyjna.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

the last outlaw

ride with the devil

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Dobre filmy których tematem albo tłem jest wojna secesyjna.

Chwała - trochę stary, ale daje radę.

Opublikowano

Oczywiście, że Bogowie i Generałowie oraz Gettysburg. Do tego dobre jest Wzgórze Nadziei, wspomniana Chwała i hmm... jak mi przyjdzie coś do głowy to dorzucę.

Opublikowano

Mam pytanie bardziej w stylu "co to za film?", bo wyleciał mi z głowy tytuł. Stosunkowo młody film (2006? 2008?) gdzie jest kilka historii, które łączą się w jedną. Są tam amerykańskie przedmieścia, wieczór, chyba napad na sklep, kradzież samochodu, amerykańskie nastolatki i na końcu ktoś ginie, chyba po przejechaniu przez samochód...

Opublikowano

Możliwe, że chodzi o Miasto gniewu/Crash z 2004 roku. BTW jest temat do takich pytań ("co to za film" właśnie).

Opublikowano

Mam pytanie bardziej w stylu "co to za film?", bo wyleciał mi z głowy tytuł. Stosunkowo młody film (2006? 2008?) gdzie jest kilka historii, które łączą się w jedną. Są tam amerykańskie przedmieścia, wieczór, chyba napad na sklep, kradzież samochodu, amerykańskie nastolatki i na końcu ktoś ginie, chyba po przejechaniu przez samochód...

11:14 - http://www.filmweb.pl/11.14#

Opublikowano

Chyba obaj trafiliście :D ale Dudek bardziej. A tak przy okazji: Moglibyście polecić jakieś inne dobre filmy z motywem "kilka historii łączących się w jedną" tudzież "jedna historia opowiedziana z kilku perspektyw" (ewangelie się nie liczą :P).

Opublikowano

Rashomon - najlepszy film o "jednej historii opowiedzianej z kilku perspektyw"

Opublikowano

Najlepszy nie, ale też polecam.

Który jest lepszy w tym "temacie"? :o

Opublikowano

8 części prawdy nie powinno stać w tym samym zdaniu co filmy inarritu.

Opublikowano

w takim razie może jeszcze crash i polskie zero.

Opublikowano

Jakiś czas temu odpowiadałem nieco obszerniej na dokładnie takie pytanie. Chyba parę innych osób też. Warto czasem przejrzeć temat zamiast go zapętlać.

Edytowane przez ogqozo

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

obejrzałbym coś w stylu Conana 3D i tego starego. Czerwoną Sonię, 9 legion, Centurion, Iron Clad, Król Artur, Czarną Śmierć, Tropiciela widziałem, gniewy bogów tytanów i co tam jeszcze powstało też. Ma być siekanie mieczem, epickie walki itp. PS. Krzyżaków widziałem, tak tylko uprzedzam ;P

Edytowane przez Plugawy

Opublikowano

Jakiś ciekawy film sensacyjny/kryminalny, najlepiej coś pokroju Next Three Day's?

Opublikowano

nie wiem czy lubisz starsze filmy, ale spróbuje może wyciąg filmów kryminalnych Sidneya Lumeta z lat 70 i 80tych czyli ''Pieskie popołudnie''(Al Pacino w pełnej krasie), ''Książe wielkiego miasta'', ''Agresja'' czy ''Serpico''. Z nowszych rzeczy to tak ciężko mi tak z pamięci powiedzieć, ale dawała radę ''Zagadka Zbrodni'' czy kapitalne i orginalne ''Gozu'' Takashiego Miike'a.

Opublikowano

Z pewnością sprawdzę te filmy. Dzieki za odpowiedź.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Chcę się odmóżdzyć. Komedie w stylu American Pie czy Wiecznego studenta? Wiecie, koledże, hajskule, laski, niemożność zaruc.hania i humor kręcący sie w okół pierdów, ejakulatów i cycków.