Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poleć coś w stylu...

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 371,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Z nowszych moze The Enemy, z polskich mniej znanych Palimpsest... moze tez Spider z 2002 roku.

Opublikowano

The Jacket oglądałam kiedyś, dobre kino, dzięki za przypomnienie. :thumbsup:

Na pierwszy ogień więc poszedł The Enemy i to jest dokładnie to czego szukałam. THX

Opublikowano

Tożsamość widziałaś ? Trochę inny klimat niż wymienione, ale może Cię zainteresuje. Możesz też sprawdzić mało znany I, Inside,, widziałem go dawno temu i spodobał mi się, nie wiem, jak wypadłby teraz.

Opublikowano

Tożsamość widziałaś ? Trochę inny klimat niż wymienione, ale może Cię zainteresuje. Możesz też sprawdzić mało znany I, Inside,, widziałem go dawno temu i spodobał mi się, nie wiem, jak wypadłby teraz.

Tożsamość zaprawdę godny. :thanks:

Obadam też ten drugi.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jest jeden film, w którym zdrady jako takiej nie ma, ale to co jest, jest pokazane w pozytywnym świetle i myślę że czegoś takiego szukasz. Tytuł filmu daję w spoiler, bo co bardziej wrażliwy użytkownik mógłby się przyczepić, że poprzednim zdaniem ujawniłem coś czego nie chcieliby wiedzieć.

Lost in translation

Edytowane przez mate5

Opublikowano

jestem totalnym laikiem jesli chodzi o horrory a od jakiegos czasu mam ochote obejrzec cos z tego gatunku. tylko moze zeby sie nie zrazic to poleccie cos z lzejszej polki, zeby nie zrylo mi strasznie glowy

Opublikowano

jestem totalnym laikiem jesli chodzi o horrory a od jakiegos czasu mam ochote obejrzec cos z tego gatunku. tylko moze zeby sie nie zrazic to poleccie cos z lzejszej polki, zeby nie zrylo mi strasznie glowy

Bez żartów jak powyżej:

1) Devil's Pass - luźny, lekki, nastolatkowie-jadą-na-pustkowie typ horroru

2) Pontypool - niemal całość filmu dzieje się w budynku rozgłośni radiowej, momentami 6spooky7me, ale nie "ryje głowy".

3) Jeśli naprawdę się boisz horrorów, to naku.rwiaj Return of the Living dead - wszystkie trzy częsci. Komedia.

Opublikowano

artoff2469.jpg?1388323976

Opublikowano

wg oficjalnej forumowej wykładni użytkownika obsolete film można sklasyfikować jako horror wyłącznie w wypadku występowania elementu nadprzyrodzonego. to jest co najwyżej thriller :reggie:.

Opublikowano

No ja wiem stary, ale za to bardzo dobry.

To jak supernatural element to Koszmar Z Ulicy Wiazów 1 (1984), żeby się nie obesrał zbytnio.

Opublikowano

REC jedynka :pawel:

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

cos w swiecie postapo

droge i jakis jeden film, ktorego tytul mi teraz wypadl z glowy widzialem

Opublikowano

Polecam Rover, cos bardzo podobnego do MM tylko bardziej spokojnego, ale nie nudnego. Kino zemsty w postapo.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Zawsze jak ktoś pyta a post apo to polecam Chłopiec i jego pies. Nie ma nic lepszego w tym gatunku.