Voytec 2 761 Opublikowano 11 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2009 Dokładnie, GOTY!!!!!! dla mnie gra w tym roku plasuje sie na 2 miejscu, za Uncharted 2 Soul wczesniej byl fanem NG2, MW2 teraz AC. Zapewnie w styczniu zmieni grafiki na Bajonete to tylko wylacznie jego sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 14 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2009 Ciekawe co przyniesie trójka. Czyży czasu rewolucji francuskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 14 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2009 IMO górę weźmie dalsza historia Desmonda. Animusa będziemy używać tylko w "potrzebie" Albo co najmniej pół na pół- 50% Desmonda, 50% Animusa. I nie obstawiałbym konkretnych czasów ze względu na zakończenie drugiej części. Chciałbym zobaczyć kilka miast, w których Minerwa kazała Desmondowi pilnować tych świątyń . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 15 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2009 Soul wczesniej byl fanem NG2, MW2 teraz AC. Zapewnie w styczniu zmieni grafiki na Bajonete Gra roku w kategori sandbox, jako gra akcji to raczej MW2 wygra Małe sprostowanie, ja nie byłem a cały czas jestem fanem NG, to samo AC, jedynkę strasznie zachwalałem, skończyłem ją dwa razy i na tym koniec. Na MW2 czekałem jak szalony bo MW1 było naprawdę kapitalną gierką w multi, niestety zawiodłem się i to cholernie. A Assassins 2 sprostał moim oczekiwaniom, cały czas śledziłem co się dzieje na temat tej gry, każdy nowy materiał pokazywał że to będzie wilka gra, leć nie przypuszczałem że większa od MW2, a tak się właśnie okazało:) Gra kapitalna skończona 2x, ponad 60 h za mną i 100% wyciągnięte:) Co do Bayonnetty to mam na nią wywalone, w styczniu czeka ME2. Cytuj Odnośnik do komentarza
FalsoVero 3 Opublikowano 15 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2009 A ja mam takie pytanie niech ktoś napisze po włosku jak Ezio mówi R.IP Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 123 Opublikowano 15 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2009 (edytowane) "Requiescat in Pace" ale to nie jest po włosku tylko w łacinie tak mówi Ezio Edytowane 15 grudnia 2009 przez SłupekPL Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 15 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2009 20h na liczniku i fabuła ukończona Z misji pobocznych zrobiłem tylko wszystkie grobowce. Na upartego idzie zaliczyć ten tytuł znacznie szybciej, ale dla mnie jest to gra, którą należy się delektować. Zdecydowany nr. 1 w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza
FalsoVero 3 Opublikowano 15 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2009 (edytowane) "Requiescat in Pace" ale to nie jest po włosku tylko w łacinie tak mówi Ezio Bardzo dziękuję. Co do tytułu to nie mam ochoty go przechodzić najchętniej grałbym i grał ,pierwsza część nie umywa się do drugiej odsłony ! Edytowane 15 grudnia 2009 przez Cr3aTiVe Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 15 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2009 (edytowane) Gra zaliczona na 100% i co tu dużo pisać- genialny tytuł! O ile za pierwszą cześć zabrałem się tylko i wyłącznie z powodu jej podobieństwa do ubóstwianego przeze mnie PoP'a, tak kontynuacja momentami przewyższa przygody Księcia. Świetna różnorodna rozrywka( poboczne misje, glyphy i sama linia fabularna) nie pozwalały mi się oderwać od konsoli aż do samego końca. AC2 to dla mnie bezapelacyjnie gra roku. Teraz pozostaje tylko czekać na zwieńczenie trylogii, które mam nadzieję, będzie tak samo dobra jak przygody Ezia Edytowane 15 grudnia 2009 przez szaden Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 16 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2009 (edytowane) Detale nt. DLC Główne postacie dodatków to Savonarola, Machiavelli oraz Katerina Sforza. Ponadto znowu pośmigamy maszyną latającą. Jak na 9$ faktycznie bardzo dobra opcja. Edytowane 16 grudnia 2009 przez qb3k Cytuj Odnośnik do komentarza
wolek92 4 Opublikowano 17 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2009 Zamierzam zakupić AC2, tylko nie wiem czy brać polską wersję językową czy angielską. Wiadomo już jak to będzie z kompatybilnością DLC z wersją PL ? Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 17 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2009 Zapewne dowiesz się dopiero jak wyjdzie Ubi mówi, że niby będzie działać... Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 123 Opublikowano 17 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2009 Można już wywnioskować po patchu który nie działa z wersją pl. No chyba że, coś się zmieniło od dwóch dni. Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 17 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2009 A skąd wiesz czy patch do wersji PL się czasem jeszcze nie pojawi? Może takie opóźnienie, bo wsadzają tam tłumaczenie DLC np.? Też nie mam jakichś większych nadziei na współpracę DLC z wersją PL, ale można pomarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 22 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2009 Pojawilo sie wytlumaczenei czemu tych 2 DNA niebylo w pelnej wersji - terminy gonily i trzeba bylo zmiejszyc ilosc pracy. Potem wypuszczaja PLATNE dlc, jakby nie mogli za free, ale pewnie musza sobie wynagrodzic to ze pracowali na dodatkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza
miki77 16 Opublikowano 23 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2009 Jak na DLC od tak dużego wydawcy to i tak jest ono ubertanie, także ja biorę z miejsca, jak tylko wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pociemku 1 Opublikowano 28 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2009 Ach ach jakiż ten AC 2 jest wciągający... ach ach.. fantastyczna gra.. jedynka mi się podobała, zrobiłem calaka.. dwójka zniewala.. ale calaka pewnie nie będzie bo pewnie dadzą jakies DLC z osiągnięciami Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 973 Opublikowano 28 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2009 (edytowane) z tego co widziałem nie zapowiedziano dodatkowego GS do DLC więc nie ma co się martwić Edytowane 28 grudnia 2009 przez Colin84 Cytuj Odnośnik do komentarza
DaBig 1 Opublikowano 29 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2009 Trochę mnie nie było w kraju. I mam pytanko. Czy jest już na rynku wersja PL tej gry? (np. w Wawie). Cytuj Odnośnik do komentarza
DaBig 1 Opublikowano 29 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2009 Spoko. Nawet nie wiem, co ten DLC zawiera. Ale chciałbym jasnej odpowiedzi. Czy jak teraz ruszę z marszu np. do Empiku, to będzie wersja PL ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 29 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2009 Zadzwon do sklepow a bedziesz wiedzial czy maja na stanie. Premiera PL juz byla Cytuj Odnośnik do komentarza
DaBig 1 Opublikowano 29 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2009 Okej. Dzięki. O to chodziło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 29 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2009 Brać wersję PL czy ANG ? Polski jest pomocny w grze ,dialogi tego warte ? Co z tym DLC bedzie działał z PL i czy wogolę się ukaże ? Cytuj Odnośnik do komentarza
miki77 16 Opublikowano 29 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2009 Ubi coś mówiło, że będzie DLC chodziło, ale jest to co najmniej wątpliwe i mało kto im wierzy Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 973 Opublikowano 29 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2009 a co mają mówić - "olejcie polską wersję bo dlc będzie z nią działało tak samo dobrze jak z PoP'em"? sami sobie nie będą srać w gniazdo. ja tam niebawem kupię eng wersję. dialogi aż tak wymagające nie są a jak zachce mi się dlc to nie będzie problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi