Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Nicolas Jackson w Bayernie. Wypożyczenie warte 15 mln euro, z opcją wykupu za 80 mln euro (co zapewne nie dojdzie do skutku i po sezonie wróci).Nkunku w Milanie - 35 mln euro + 5 mln w bonusach, 5-letni kontrakt.Tsimikas przeszedł z Liverpoolu do AS Romy.Buonanotte z Brighton wypożyczony na rok do Chelsea, bez żadnej klauzuli wykupu. xd Uzupełnienie ławki i jakieś okruchy w Carabao, żeby inni mogli odpocząć, bo nie wiem, w jakiej innej roli mogą go widzieć.Możliwe, że również Enciso odejdzie z Brighton i "na stałe" trafi do zaprzyjaźnionego z Chelsea Strasbourga.23-letni napastnik Nick Woltemade przeszedł ze Stuttartu do Newcastle za 85 mln euro.Prawy obrońca Nicolo Savona zamienił Juventus na Nottingham Forest - 13 mln euro.Napastnik Fabio Silva z Wolverhampton przeszedł do BVB za 22,5 mln euro.Prawy/lewy atakujący Villarreal Yeremy Pino został wykupiony przez Crystal Palace za 30 mln euro.21-letni pomocnik Mateus Fernandes zamienił Southampton na WHU za 44 mln euro, więc całkiem sporo.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Nie wiem, kto tego Nicolasa Jacksona wymyślił. Poszedł do klubu, który ma lepszych napastników niż Chelsea lol. Ma trójkę bardzo dobrych i bardzo drogich, może są to trzej najlepsi gracze i Bayernu i całej ligi. Tymczasem w Chelsea na szpicy Liam Delap i Tyrique George.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 3 godziny temu, ogqozo napisał(a):Nie wiem, kto tego Nicolasa Jacksona wymyślił. Poszedł do klubu, który ma lepszych napastników niż Chelsea lol. Ma trójkę bardzo dobrych i bardzo drogich, może są to trzej najlepsi gracze i Bayernu i całej ligi. Tymczasem w Chelsea na szpicy Liam Delap i Tyrique George.Chelsea poinformowała Bayern, że nie zamierza kontynuować rozmów w sprawie wypożyczenia Jacksona po dzisiejszej kontuzji Delapa. Jackson już w Niemczech, żeby sfinalizować transfer, ale Chelsea poprosiła go o powrót do Londynu. Edytowane 4 godziny temu4 godz. przez krzysiek923