Opublikowano 26 sierpnia 20186 l Wybrane mecze la ligii bedą na canal plus sport. Z wyjątkiem El Classico, bo te pokaże zarówno C+ jak i Eleven.
Opublikowano 23 lipca 20195 l Wiem, że to raczej nikogo, ale Liga Austriacka w nsport: https://media2.pl/media/157577-Nowy-sezon-austriackiej-Bundesligi-w-nSportplus.html Edytowane 23 lipca 20195 l przez adasiulko
Opublikowano 31 sierpnia 20195 l Ktoś się orientuję, czy mecze Barcy będą pokazywane w cyfrowym Polsacie, w zeszłym sezonie pokazywali na eleven-ie, teraz 3 kolejka i ni chu chu.
Opublikowano 31 sierpnia 20195 l 35 minut temu, milupl napisał: Ktoś się orientuję, czy mecze Barcy będą pokazywane w cyfrowym Polsacie, w zeszłym sezonie pokazywali na eleven-ie, teraz 3 kolejka i ni chu chu. Pierwsza kolejka była na Eleven jak mnie pamięć nie myli. Betis ostatnio i dziś Osasuna niestety na NC+.
Opublikowano 31 sierpnia 20195 l 45 minut temu, milupl napisał: Ktoś się orientuję, czy mecze Barcy będą pokazywane w cyfrowym Polsacie, w zeszłym sezonie pokazywali na eleven-ie, teraz 3 kolejka i ni chu chu. Teraz, milupl napisał: Trochę lipa, trzeba było zostać w nc+. Barcę i Real pokazują na zmianę nc+ z eleven. Jeden tydzień Barca w nc+, a Real w eleven, kolejny na odwrót.
Opublikowano 31 sierpnia 20195 l 6 minut temu, adasiulko napisał: Barcę i Real pokazują na zmianę nc+ z eleven. Jeden tydzień Barca w nc+, a Real w eleven, kolejny na odwrót. Chyba nie do końca, bo ostatni mecz Barcy i dzisiejszy poza eleven. Ps. W ten weekend Realu też nie pokazują na eleven-ie. Edytowane 31 sierpnia 20195 l przez milupl
Opublikowano 31 sierpnia 20195 l Teraz, milupl napisał: Chyba nie do końca, bo ostatni mecz Barcy i dzisiejszy poza eleven. Przepraszam, ale tak było w poprzednim tygodniu. Może teraz dogadali się inaczej. W każdym razie jak podpisali umowę mówili, że każdy pokaże po połowie meczy Barcy i Realu, a gran derbi obie stacje miały prawo pokazywać u siebie.
Opublikowano 31 sierpnia 20195 l 5 godzin temu, milupl napisał: Chyba nie do końca, bo ostatni mecz Barcy i dzisiejszy poza eleven. Ps. W ten weekend Realu też nie pokazują na eleven-ie. Braca i Atleti w ten weekend w C+ https://www.canalplus.pl/sport/transmisje CANAL+ to ciągle najlepsza opcja jeśli się lubi futbol.
Opublikowano 31 sierpnia 20195 l Niestety ale tak jest dwa lata temu wziąłem Eleven bo mieli Hiszpańską i Niemiecką ligę , a przez te (pipi)e dzielenie się transmisjami nie można obejrzeć meczy. To dzielenie to takie z dupy bo w eleven za to dostajemy tylko parę meczy carabao cup
Opublikowano 31 sierpnia 20195 l 9 minut temu, SG1-ZIELU napisał: Niestety ale tak jest dwa lata temu wziąłem Eleven bo mieli Hiszpańską i Niemiecką ligę , a przez te (pipi)e dzielenie się transmisjami nie można obejrzeć meczy. To dzielenie to takie z dupy bo w eleven za to dostajemy tylko parę meczy carabao cup Po tym hurra mamy wszystko, Eleven ewidentnie już brakuje hajsu albo widzów. Ja mam full pakiet C+ i Eleven za 99 zł. Dochodzi masa transmisji z TVP Sport i jedyne czego mi brakuje, to ligii mistrzów, ale ni (pipi)a nie dam ani złotówki Solorzowi. Wolę jeden mecz w tygodniu na TVP1. Włoska liga robi się znowu super popularna w Polsce, nie zdziwie się jeśli Kurski sypnie hajsem i jakieś mecze będą na TVP Sport Edytowane 31 sierpnia 20195 l przez chris85
Opublikowano 31 sierpnia 20195 l Solorz już ma chyba 51% eleven a w ciągu paru lat ma całkowicie przejąć Eleven i wtedy zacznie fanów doić
Opublikowano 31 sierpnia 20195 l Zainteresujcie się IPTV bo za około 10 euro można mieć wszystkie telewizje świata łącznie z c+, eleven, polsatami premium itp.
Opublikowano 24 września 20195 l Na chwilę obecną mam Extra+ za 45zł i po złożeniu wypowiedzenia zaproponowali mi to samo albo: - Extra+ - 10x Canal+ - 1x Canal+ 4K - dekoder 4K - HBO na 5 miesięcy - umowa na 15 miesięcy Całość za 69zł. Nie tak źle ale miałem zamiar ogólnie zrezygnować z telewizji, więc jeżeli czegoś jeszcze nie dorzucą (np. HBO na całą umowę) to po 10 latach pożegnam się z nimi. Muszę poczytać czy coś w tej cenie da się jeszcze wyrwać.
Opublikowano 25 września 20195 l (pipi) to, ja w grudniu zdaje dekodery i dvpie mam TV. Żałuję że w ogóle dwa lata temu przedłużałem umowę, w tym roku tego błędu nie powtórzę
Opublikowano 26 września 20195 l W dniu 24.09.2019 o 19:09, Ins napisał: Na chwilę obecną mam Extra+ za 45zł i po złożeniu wypowiedzenia zaproponowali mi to samo albo: - Extra+ - 10x Canal+ - 1x Canal+ 4K - dekoder 4K - HBO na 5 miesięcy - umowa na 15 miesięcy Całość za 69zł. Nie tak źle ale miałem zamiar ogólnie zrezygnować z telewizji, więc jeżeli czegoś jeszcze nie dorzucą (np. HBO na całą umowę) to po 10 latach pożegnam się z nimi. Muszę poczytać czy coś w tej cenie da się jeszcze wyrwać. Na pewno to ci zaproponowali ? aż mam ochotę odebrać od nich telefon bo umowa do lutego a ci dupę już zawracają
Opublikowano 26 września 20195 l Wypowiedzenie trzeba składać, to podstawa przy negocjacji z nimi. Też to przerabiałem
Opublikowano 26 września 20195 l 6 godzin temu, SG1-ZIELU napisał: Na pewno to ci zaproponowali ? aż mam ochotę odebrać od nich telefon bo umowa do lutego a ci dupę już zawracają Na 100%. Tak jak pisze Fanek, trzeba składać wypowiedzenie, bez tego nic ciekawego nie zaproponują.
Opublikowano 9 kwietnia 20223 l Panowie po kilku latach posiadania TV UHD znalazłem chwilę czasu i wymieniłem dekoder canal+ na 4k. Co tam jest w 4k? Jest jakiś specjalny kanał do tego? Jest to jakoś oznaczone na normalnych kanałach?
Opublikowano 12 kwietnia 20223 l Musisz sobie wykupić kanał C+ 4K, przy okazji MŚ pewnie swój kanał 4K uruchomi też TVP. Generalnie na razie tych treści u naszych operatów satelitarnych nie ma zbyt wiele.
Opublikowano 13 kwietnia 20223 l 7 godzin temu, lukas_k96 napisał: Musisz sobie wykupić kanał C+ 4K, przy okazji MŚ pewnie swój kanał 4K uruchomi też TVP. Generalnie na razie tych treści u naszych operatów satelitarnych nie ma zbyt wiele. Mam ten kanał i Eleven 4k. Ogólnie faktycznie bieda. Co fajne to F1 w 4k robi robotę. Szkoda że jeszcze tylko rok