Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

N czy Cyfra +

Featured Replies

Opublikowano

Wybrane mecze la ligii bedą na canal plus sport. Z wyjątkiem El Classico, bo te pokaże zarówno C+ jak i Eleven. 

• 10 miesięcy temu...
  • Odpowiedzi 646
  • Wyświetleń 150,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cyfra wprowadziła usługę "cyfra+online" , po zalogowaniu się na stronie można całkiem za darmo oglądać kanały : planete,kuchnia,domo,MiniMini,Hyper.Dodatkowo dla tych którzy posiadają pakiet canal+: C

• Ja mam umowę w N do listopada i przy takiej zostaję . Ale poszukam co piszą o C+ i jak się sprawa ma u was to ci napiszę.

• Niewidoczny
    Niewidoczny

Musza działac w jednej sieci (przez ethernet lub Wi-fi)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ktoś się orientuję, czy mecze Barcy będą pokazywane w cyfrowym Polsacie, w zeszłym sezonie pokazywali na eleven-ie, teraz 3 kolejka i ni chu chu.

Opublikowano
35 minut temu, milupl napisał:

Ktoś się orientuję, czy mecze Barcy będą pokazywane w cyfrowym Polsacie, w zeszłym sezonie pokazywali na eleven-ie, teraz 3 kolejka i ni chu chu.

Pierwsza kolejka była na Eleven jak mnie pamięć nie myli. Betis ostatnio i dziś Osasuna niestety na NC+.

Opublikowano
45 minut temu, milupl napisał:

Teraz, milupl napisał:

Trochę lipa, trzeba było zostać w nc+. :dunno:

Barcę i Real pokazują na zmianę nc+ z eleven. Jeden tydzień Barca w nc+, a Real w eleven, kolejny na odwrót.

Opublikowano
6 minut temu, adasiulko napisał:

Barcę i Real pokazują na zmianę nc+ z eleven. Jeden tydzień Barca w nc+, a Real w eleven, kolejny na odwrót.

Chyba nie do końca, bo ostatni mecz Barcy i dzisiejszy poza eleven. 

Ps. W ten weekend Realu też nie pokazują na eleven-ie.

Edytowane przez milupl

Opublikowano
Teraz, milupl napisał:

Przepraszam, ale tak było w poprzednim tygodniu. Może teraz dogadali się inaczej. W każdym razie jak podpisali umowę mówili, że każdy pokaże po połowie meczy Barcy i Realu, a gran derbi obie stacje miały prawo pokazywać u siebie.

Opublikowano
5 godzin temu, milupl napisał:

Ps. W ten weekend Realu też nie pokazują na eleven-ie.

Braca i Atleti w ten weekend w C+

https://www.canalplus.pl/sport/transmisje

CANAL+ to ciągle najlepsza opcja jeśli się lubi futbol. 

Opublikowano

Niestety ale tak jest dwa lata temu wziąłem Eleven bo mieli Hiszpańską i Niemiecką ligę , a przez te (pipi)e dzielenie się transmisjami nie można obejrzeć meczy. To dzielenie to takie z dupy bo w eleven za to dostajemy tylko parę meczy carabao cup

Opublikowano
9 minut temu, SG1-ZIELU napisał:

Niestety ale tak jest dwa lata temu wziąłem Eleven bo mieli Hiszpańską i Niemiecką ligę , a przez te (pipi)e dzielenie się transmisjami nie można obejrzeć meczy. To dzielenie to takie z dupy bo w eleven za to dostajemy tylko parę meczy carabao cup

Po tym hurra mamy wszystko, Eleven ewidentnie już brakuje hajsu albo widzów.  Ja mam full pakiet C+ i Eleven za 99 zł. Dochodzi masa transmisji z TVP Sport i jedyne czego mi brakuje, to ligii mistrzów, ale ni (pipi)a nie dam ani złotówki Solorzowi. Wolę jeden mecz w tygodniu na TVP1. 

Włoska liga robi się znowu super popularna w Polsce, nie zdziwie się jeśli Kurski sypnie hajsem i jakieś mecze będą na TVP Sport 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Zainteresujcie się IPTV bo za około 10 euro można mieć wszystkie telewizje świata łącznie z c+, eleven, polsatami premium itp.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Na chwilę obecną mam Extra+ za 45zł i po złożeniu wypowiedzenia zaproponowali mi to samo albo:

- Extra+

- 10x Canal+

- 1x Canal+ 4K

- dekoder 4K

- HBO na 5 miesięcy 

- umowa na 15 miesięcy

Całość za 69zł. Nie tak źle ale miałem zamiar ogólnie zrezygnować z telewizji, więc jeżeli czegoś jeszcze nie dorzucą (np. HBO na całą umowę) to po 10 latach pożegnam się z nimi. Muszę poczytać czy coś w tej cenie da się jeszcze wyrwać.

Opublikowano

(pipi) to, ja w grudniu zdaje dekodery i dvpie mam TV. Żałuję że w ogóle dwa lata temu przedłużałem umowę, w tym roku tego błędu nie powtórzę ;)

Opublikowano
W dniu 24.09.2019 o 19:09, Ins napisał:

Na chwilę obecną mam Extra+ za 45zł i po złożeniu wypowiedzenia zaproponowali mi to samo albo:

- Extra+

- 10x Canal+

- 1x Canal+ 4K

- dekoder 4K

- HBO na 5 miesięcy 

- umowa na 15 miesięcy

Całość za 69zł. Nie tak źle ale miałem zamiar ogólnie zrezygnować z telewizji, więc jeżeli czegoś jeszcze nie dorzucą (np. HBO na całą umowę) to po 10 latach pożegnam się z nimi. Muszę poczytać czy coś w tej cenie da się jeszcze wyrwać.

Na pewno to ci zaproponowali ? aż mam ochotę odebrać od nich telefon bo umowa do lutego a ci dupę już zawracają

Opublikowano

Wypowiedzenie trzeba składać, to podstawa przy negocjacji z nimi.

Też to przerabiałem

Opublikowano
6 godzin temu, SG1-ZIELU napisał:

Na pewno to ci zaproponowali ? aż mam ochotę odebrać od nich telefon bo umowa do lutego a ci dupę już zawracają

Na 100%. 

Tak jak pisze Fanek, trzeba składać wypowiedzenie, bez tego nic ciekawego nie zaproponują.

• 2 lata później...
Opublikowano

Panowie po kilku latach posiadania TV UHD znalazłem chwilę czasu i wymieniłem dekoder canal+ na 4k.

Co tam jest w 4k?

Jest jakiś specjalny kanał do tego? Jest to jakoś oznaczone na normalnych kanałach?

Opublikowano

Musisz sobie wykupić kanał C+ 4K, przy okazji MŚ pewnie swój kanał 4K uruchomi też TVP. Generalnie na razie tych treści u naszych operatów satelitarnych nie ma zbyt wiele. 

Opublikowano
7 godzin temu, lukas_k96 napisał:

Musisz sobie wykupić kanał C+ 4K, przy okazji MŚ pewnie swój kanał 4K uruchomi też TVP. Generalnie na razie tych treści u naszych operatów satelitarnych nie ma zbyt wiele. 

Mam ten kanał i Eleven 4k. Ogólnie faktycznie bieda. Co fajne to F1 w 4k robi robotę. Szkoda że jeszcze tylko rok :/