maxelmPL 1 Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Coca Colę waniliową można dostać jedynie w niemczech, ukrainie, litwie. W tych krajach byłem i zawsze kupowałem zgrzewkę i sprzedawałem. W Niemczech w centrum handlowym w Schwedt dostępne są Coca cole: Cytrynowe Waniliowe Capuccino Woda Mineralna(tak ma napis coca cola) Mezzo Mix Pomarańczowa Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 w smakach swiata jest waniliowa cola Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Cherry Coke ponad wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Devil 3 Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 w "piotrze i pawle" jest coca cola waniliowa ;] z ceną jedynie przesadzają, z tego co pamietam ok. 8zl, może nawet pod 10 podchodzilo Cytuj Odnośnik do komentarza
NerkoWiktor 52 Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 a w krakowie ktoś widział ? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 a w krakowie ktoś widział ? ;p W każdej Almie . Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 a w krakowie ktoś widział ? ;p w smakach swiata w galerii krakowskiej jest, ale cena 9,90 za 0,5 po ile w almie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 u mnie w miescie maja cole waniliowa w supermarketach bomi, dawno nie kupowalem ale kosztowala jakos w granicach 7-8zl za litr Cytuj Odnośnik do komentarza
Soq 226 Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Korzystając z tego, że siedzę właśnie w Anglii spróbowałem dzisiaj Dr Pepper i muszę powiedzieć, że w kategorii produktów "coca colo podobnych" bije on na głową waniliową coca colę Ale oczywiście nic nie przebije cherry coke i pepsi twist Cytuj Odnośnik do komentarza
bountyhunter 78 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 <gornik>Waniliowej koli nie pilem, ale Dr Pepper baardzo mi nie zasmakowal. Kupilem dwa razy i dwa razy nie dokonczylem. Malej butelki. Aha, coca cola > pepsi, ale i tak 'pepsi, kola nie zastąpią Ci jabola' Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 A co wiecie na temat coca coli zero i light? Bo w sumie to jest to samo, czym one się różnią? Ja prawdę mówiąc kiedyś czułem różnicę a teraz wcale - jeden ch.uj. Z tym, że lepiej dla light bo nie różni się już tak bardzo od zwykłej koli. Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Tak jak między 7upem, a Spritem różnicy nie widzę, tak Coca Cola >>>> Pepsi. Cytuj Odnośnik do komentarza
wiki1993 539 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Nie czuję żadnej różnicy między Colą a Pepsi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 dzis pilem pierwszy raz dr. peppera i jest w cholere lepszy od coli i pepsi Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 620 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 serio, nie odróżnić coli od pepsi? to trzeba chyba nie mieć kubków smakowych nigdy nie lubiłem CC, zawsze wolałem Pepsi, ostatnio zwłaszcza w wersji tłist < okej > niedawno skosztowałem 7upa i stwierdzam że jest na 3 miejscu z kolei wszystkie fanty smakują zbyt podobnie ; p Cytuj Odnośnik do komentarza
Seifu 46 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 (edytowane) z kolei wszystkie fanty smakują zbyt podobnie ; p hmm to trzeba chyba nie mieć kubków smakowych Podobnie? lol, zwłaszcza cytrynowa vs. pomarańczowa - bardzo podobne Najgorszy wynalazek CC to Coca Cola with Orange (w takiej złotej/pomarńczowej butelce Limited Edition) okropność, jak ze zgniłych pomarańczy. CC > Pepsi. Ale i tak wolę soki Edytowane 23 Sierpnia 2009 przez timo86 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soq 226 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Powyższego specyfiku nie próbowałem, ale do tej pory najgorszym napojem spod szyldu pepsi/coca cola była niebieska pepsi, bodajże zwało się to Pepsi Blue. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Piję wodę niegazowaną, czasem gazowaną z czego najlepszy jest żywieć. Po łyku coli czy pepsi bolą mnie zęby, a nieprzyjemne drętwienie zostaje poki ich porządnie nie umyje. Nie ma chyba gorszego napoju. Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Za to Cola waniliowa jest pierwsza klasa, tylko ciężko dostać i zdeka droga. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 pepsi i pepsi twist rozpierdzielają konstrukcje Cytuj Odnośnik do komentarza
Dziewiątek 88 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 bardzo rzadko pije pepsi/colę, ale jak już sie tak zdarzy to wole CC mam dziwne wrażenie że pepsi bardziej pieni sie w gębie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gryzek 5 Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Hmm , trudne pytanie ale ostatnio Pepsi ( zwykła ) no i jakieś parę lat temu piłem Pepsi taką niebieską ale smaku nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza
Ari 1 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 pepsa rządzi, zwyczajnie rządzi, a ta jabłkowa to orgazmotron w puszce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Nie zwykłem pić szczynów, więc pepsi nie ruszam. Za to colę lubię sobie czasem gulnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
sznurek 10 Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Nie zwykłem pić szczynów, więc pepsi nie ruszam. Za to colę lubię sobie czasem gulnąć. A u mnie na odwrót. Cola jest za słodka, za to pepsi ma to cos. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi