Opublikowano 9 października 200915 l Wole Pepsi, trochę słodsza, ale za dużo tego nie pije, wole Mirinde i Moutain Dew.
Opublikowano 18 października 200915 l dr pepper jest zapipisty. Ciężko zdobyc , a jesli juz to w sklepach typu kuchnie swiata, za 4 zl za puszke
Opublikowano 20 października 200915 l Od ponad miecha piłem Cole Oryginal z biedronki , praktycznie codziennie i sporadycznie Cherry Coke.Jakiś czas temu wstając rano zaczęły mnie bebechy napierniczać , mulić itd , postanowiłem skończyć z tym gównem :potter: Edytowane 20 października 200915 l przez kapell
Opublikowano 20 października 200915 l dr pepper jest zapipisty. Ciężko zdobyc , a jesli juz to w sklepach typu kuchnie swiata, za 4 zl za puszke w almie, bomi i w niektorych sklepach z sieci 34 za ok 1,8zl mozna dostac Edytowane 20 października 200915 l przez Shen87
Opublikowano 24 października 200915 l Od ponad miecha piłem Cole Oryginal z biedronki , praktycznie codziennie i sporadycznie Cherry Coke.Jakiś czas temu wstając rano zaczęły mnie bebechy napierniczać , mulić itd , postanowiłem skończyć z tym gównem :potter: Piłem to przez jakieś 5 lat (nie codziennie) i jakoś nigdy nie skarżyłem się na bebechy. Ostatnio przerzuciłem się na Freeway z Lidla, jak na siki to nawet niezłe.
Opublikowano 19 lutego 201213 l 25 lat nienawidziłem cc i pepsi, po latach mnie (pipi)neło i pije codziennie. Warto tu nadmienić że biedronkowa coca cola original ( hoop cola?) jest tak samo dobra jak cc a tańsza dwukrotnie. Pepsi jest ch,ujowe.
Opublikowano 20 lutego 201213 l Tak, cola original to hoop cola, ktora ostatnio sie wyrobila bardzo mocno. Hoop cole ostatnio kupowalem 2x2l za 4,4 w auchan.
Opublikowano 25 lutego 201213 l Pepsi. Colę też lubie ale wolę Pepsi. Kiedyś najbardziej mi smakowała Pepsi Twist ale zniknęła i po powrocie już mi nie podchodzi ;/ Nie lubię Cherry Coke. Całkiem dobra jest też Pepsi Max. Smak w sumie taki jak normalnej Pepsi a nie tuczy.
Opublikowano 26 lutego 201213 l Ogólnie to wolę Pepsi, ale to Coca-Cola Vanilla rozku.rwia świat. Pepsi Max nie piłem, ale te dietetyczne Cole to syf jakich mało. Bezsmakowe ścierwo.
Opublikowano 26 lutego 201213 l Jestem chyba jedynym człowiekiem na ziemi ktory lubi ciepłą wygazowaną cole.
Opublikowano 26 lutego 201213 l kiedyś sprzedawali w kartonikach cole niegazowaną, zółte ze słomką, piłem.
Opublikowano 26 lutego 201213 l Cole pije albo z lodowki, albo ciepla, ale wygazowana. Nie potrafie pic cieplych napojow gazowanych.
Opublikowano 26 lutego 201213 l Jestem chyba jedynym człowiekiem na ziemi ktory lubi ciepłą wygazowaną cole. Szkoda, że szklane butelki z CC już są przeszłością.
Opublikowano 26 lutego 201213 l Są w kanjpach, widziałem je w almie i jeszcze jest taka 'specjalna edycja' sprzedawana w opakowaniach po 4 sztuki za 9,9 chyba