Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gears of War 2

Featured Replies

Opublikowano

Takes a Licking

Melee 30 Tickers (any mode)

Crowd Control

Melee 10 enemies down with the Boomshield equipped (any mode)

Kick 'Em When They're Down

Perform all 11 unique executions on a downed enemy (z tego co z czaiłem to są trzy egzekucje X,A,B są jakieś kombinacje tych klawiszy ?)

nie czaje tych achivów, może dlatego że nie znam anglika zbyt dobrze :(

• Odpowiedzi 157
  • Wyświetleń 15,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

zabij z "piąchy" 30 tickerów ( tych min)

zabij 10 wrogów mając tarczę(taka jakby broń)

wykonaj 11 egzekucji (rożne bronie mają swoje wersje animacje po naciśnięciu x lub b)

Opublikowano
zabij z "piąchy" 30 tickerów ( tych min)

zabij 10 wrogów mając tarczę(taka jakby broń)

wykonaj 11 egzekucji (rożne bronie mają swoje wersje animacje po naciśnięciu x lub b)

Co do ostatniego. Niektóre bronie mają unikalne egzekucje gdy wciśniemy Y (np. snajperka, łuk czy magnum).

Opublikowano

Niemożliwe, ze ktoś już zrobił 100.000 killsów...

Opublikowano

wystarczy przejść 1000 razy

akt z brumakiem bo tam dostaje się ponad 100 zabic ;]

Opublikowano
Niemożliwe, ze ktoś już zrobił 100.000 killsów...

a niby czemu :E ,sa tacy wariaci co od konsoli nie odejda puki czegos niezalicza :D.Przyklad moj koles jak dorwal GTA IV to zrobil gre calaka w 3 dni :D

Wiec co do GOW2 sie nie diwie. pytanie kto pierwszy zrobi calaka :E ..jak juz ktos nie zorbil :P

Opublikowano

Ej jeśli przejdę grę na insane to mi zaliczy aczivy za wszystkie inne poziomy ?? I czy jeśli zrobię kampanie co-op na insanie to zaliczy mi acziv jak za normalna kampanie ?

Opublikowano
Ej jeśli przejdę grę na insane to mi zaliczy aczivy za wszystkie inne poziomy ?? I czy jeśli zrobię kampanie co-op na insanie to zaliczy mi acziv jak za normalna kampanie ?

Najpierw to musisz skończyć na poziomie wysokim (hardcore). Potem możesz skończyć na insane (odblokuje się). W coop normalnie aczivy wpadają jak za normalną kampanię.

Opublikowano

Tak

Opublikowano
Crowd Control

Melee 10 enemies down with the Boomshield equipped (any mode)

Rozumiem, że tarczą nie można udarzać, a więc by zdobyć tego acziwka wystarczy mieć tarczę w lewym ręku, a z prawej gnatem walić po łbach. Tak?

Opublikowano
czą nie można udarzać, a więc by zdobyć tego acziwka wystarczy mieć tarczę w lewym ręku, a z prawej gnatem walić po łbach. Tak?

TAK! :)

Opublikowano

- jak "włączyć" pojedynek na piły? do tej pory tylko raz miałem taką akcję... za każdym razem jak podbiegam do typa z piłą to mi go zwyczajnie piłuje... jak zrobić pozostałe 9?

- jest gdzieś w necie lista wszystkich broni dostępnych w grze?

- gdzie mogę znaleźć łuk?

- achievement: Takes a Licking - Melee 30 Tickers (any mode) to trzeba koniecznie w walce wręcz je zabić, nie można z broni strzelać? Tickery to są tylko te stworki, które wybuchają czy te pozostałe też?

Edytowane przez popiol

Opublikowano
- jak "włączyć" pojedynek na piły? do tej pory tylko raz miałem taką akcję... za każdym razem jak podbiegam do typa z piłą to mi go zwyczajnie piłuje... jak zrobić pozostałe 9?

- jest gdzieś w necie lista wszystkich broni dostępnych w grze?

- gdzie mogę znaleźć łuk?

- achievement: Takes a Licking - Melee 30 Tickers (any mode) to trzeba koniecznie w walce wręcz je zabić, nie można z broni strzelać? Tickery to są tylko te stworki, które wybuchają czy te pozostałe też?

- 2 postacie musze stac naprzeciwko siebie majac wlaczona piłę

- http://gearsofwar2.pl/readarticle.php?article_id=8

- łuk znajdziesz np. na mapie Jacinto, grajac prywatna gre, sam mozesz ustalac jakie bronie beda dostepne na mapie

- musisz rozwalac je przy pomocy "B". Tickery to te wybuchajace.

Opublikowano
  • Autor

mam 8 lub 9 i nie wiem co z pozostałymi, sprawdziłem wszystkie giwery oprócz ciężkich karabinów, moździerza, i granatnika czy to ich mi brakuje?? i jeszcze jedno łuk ma jeden rodzaj egzekucji czy dwa??

Opublikowano

mam 8 lub 9 i nie wiem co z pozostałymi, sprawdziłem wszystkie giwery oprócz ciężkich karabinów, moździerza, i granatnika czy to ich mi brakuje?? i jeszcze jedno łuk ma jeden rodzaj egzekucji czy dwa??

:)http://pl.youtube.com/watch?v=Ik7N2JRxq98 wszystkie dobicia

Opublikowano

Co do egzekucji:

1. Torque Bow - Y

2. Torque Bow - B

3. Longshot - Y

4. Longshot - B

5. Boltok Pistol - Y

6. Shotgun - B

7. Neck Snap - A by podnieść, następnie X

8. Curb Stomp - X

9. 1 2 3 Punch - Y (musisz mieć wybraną broń która nie ma unikalnej egzekucji np. Boomshot, Scorcher)

10. Boomshield (tarcza) - Y

11. Lancer - B

Edytowane przez Blim

Opublikowano

Mam problem z jednym achievementem - mianowicie "Friends with Benefits". Przeszedłem całe Gearsy z bratem na split-screenie i nie mam tego achievementa. 2 inne za coopa mam. Czyżby jakiś glitch?

Opublikowano

Troszke głupie pytanie, ale zadam. Za Horde jest Achievement jak się przejdzie 50 poziomów, tak? Czyli można zrobić to online, offline, jak i na splicie, tak? Obojętnie jaki poziom trudności?

Opublikowano

Tak, tego aczika złapiesz po prostu przechodząc hordę. Sposób w jaki go przejdziesz sam sobie dobierasz. Ja już przeszedłem.. ^_^

Opublikowano
  • Autor

Said the Spider to the Fly

Kill 10 enemies with a planted grenade (any mode)

Wykończ 10 przeciwników przyczepionym Granatem (dowolny tryb

Moje pytanie jest następujące

mam ich dobić jak leżą na ziemi, czy jak są w pełni sił i do mnie strzelają, poza tym pisze any mode a tzn że w kampanii się liczy? i w prywatnym meczyku z bootami też?

Opublikowano

Przyczepiasz do murka granat (B) i się oddalasz. Kiedy Locuści biegną na ciebie, ten się aktywuje i zaliczasz jednego killa z "planted grenade". Powtarzasz na 10 frajerach. Ewentualnie robisz jaja ludziom w multi.

Edytowane przez t3xz

Opublikowano

Przyklej granat do ściany i czekaj. Mnie cały achievement wpadł w jednym meczu.