matrix_dk 1 Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Takes a Licking Melee 30 Tickers (any mode) Crowd Control Melee 10 enemies down with the Boomshield equipped (any mode) Kick 'Em When They're Down Perform all 11 unique executions on a downed enemy (z tego co z czaiłem to są trzy egzekucje X,A,B są jakieś kombinacje tych klawiszy ?) nie czaje tych achivów, może dlatego że nie znam anglika zbyt dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 424 Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 zabij z "piąchy" 30 tickerów ( tych min) zabij 10 wrogów mając tarczę(taka jakby broń) wykonaj 11 egzekucji (rożne bronie mają swoje wersje animacje po naciśnięciu x lub b) Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 http://profile.mygamercard.net/acepl juz calak http://www.mygamercard.net/leaderboard.php...;x=108&y=18 pozostale 12 osob Cytuj Odnośnik do komentarza
Blim 0 Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 zabij z "piąchy" 30 tickerów ( tych min) zabij 10 wrogów mając tarczę(taka jakby broń) wykonaj 11 egzekucji (rożne bronie mają swoje wersje animacje po naciśnięciu x lub b) Co do ostatniego. Niektóre bronie mają unikalne egzekucje gdy wciśniemy Y (np. snajperka, łuk czy magnum). Cytuj Odnośnik do komentarza
Wafrzo 0 Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Niemożliwe, ze ktoś już zrobił 100.000 killsów... Cytuj Odnośnik do komentarza
ArniHell 0 Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 wystarczy przejść 1000 razy akt z brumakiem bo tam dostaje się ponad 100 zabic ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Niemożliwe, ze ktoś już zrobił 100.000 killsów... a niby czemu :E ,sa tacy wariaci co od konsoli nie odejda puki czegos niezalicza .Przyklad moj koles jak dorwal GTA IV to zrobil gre calaka w 3 dni Wiec co do GOW2 sie nie diwie. pytanie kto pierwszy zrobi calaka :E ..jak juz ktos nie zorbil Cytuj Odnośnik do komentarza
BBGodzilla 1 Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Ej jeśli przejdę grę na insane to mi zaliczy aczivy za wszystkie inne poziomy ?? I czy jeśli zrobię kampanie co-op na insanie to zaliczy mi acziv jak za normalna kampanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
ProChaoS 0 Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Ej jeśli przejdę grę na insane to mi zaliczy aczivy za wszystkie inne poziomy ?? I czy jeśli zrobię kampanie co-op na insanie to zaliczy mi acziv jak za normalna kampanie ? Najpierw to musisz skończyć na poziomie wysokim (hardcore). Potem możesz skończyć na insane (odblokuje się). W coop normalnie aczivy wpadają jak za normalną kampanię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Ale jak ktoś wbije się na coopa Insane, to chyba jak w jedynce powinno zaliczyć za wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zajcik 64 Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Ej jeśli przejdę grę na insane to mi zaliczy aczivy za wszystkie inne poziomy ?? I czy jeśli zrobię kampanie co-op na insanie to zaliczy mi acziv jak za normalna kampanie ? Tak Cytuj Odnośnik do komentarza
DaBig 1 Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Crowd Control Melee 10 enemies down with the Boomshield equipped (any mode) Rozumiem, że tarczą nie można udarzać, a więc by zdobyć tego acziwka wystarczy mieć tarczę w lewym ręku, a z prawej gnatem walić po łbach. Tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Master_Lukas 202 Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 czą nie można udarzać, a więc by zdobyć tego acziwka wystarczy mieć tarczę w lewym ręku, a z prawej gnatem walić po łbach. Tak? TAK! Cytuj Odnośnik do komentarza
popiol 16 Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 (edytowane) - jak "włączyć" pojedynek na piły? do tej pory tylko raz miałem taką akcję... za każdym razem jak podbiegam do typa z piłą to mi go zwyczajnie piłuje... jak zrobić pozostałe 9? - jest gdzieś w necie lista wszystkich broni dostępnych w grze? - gdzie mogę znaleźć łuk? - achievement: Takes a Licking - Melee 30 Tickers (any mode) to trzeba koniecznie w walce wręcz je zabić, nie można z broni strzelać? Tickery to są tylko te stworki, które wybuchają czy te pozostałe też? Edytowane 10 Listopada 2008 przez popiol Cytuj Odnośnik do komentarza
Master_Lukas 202 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 - jak "włączyć" pojedynek na piły? do tej pory tylko raz miałem taką akcję... za każdym razem jak podbiegam do typa z piłą to mi go zwyczajnie piłuje... jak zrobić pozostałe 9? - jest gdzieś w necie lista wszystkich broni dostępnych w grze? - gdzie mogę znaleźć łuk? - achievement: Takes a Licking - Melee 30 Tickers (any mode) to trzeba koniecznie w walce wręcz je zabić, nie można z broni strzelać? Tickery to są tylko te stworki, które wybuchają czy te pozostałe też? - 2 postacie musze stac naprzeciwko siebie majac wlaczona piłę - http://gearsofwar2.pl/readarticle.php?article_id=8 - łuk znajdziesz np. na mapie Jacinto, grajac prywatna gre, sam mozesz ustalac jakie bronie beda dostepne na mapie - musisz rozwalac je przy pomocy "B". Tickery to te wybuchajace. Cytuj Odnośnik do komentarza
matrix_dk 1 Opublikowano 10 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 wykonaj 11 egzekucji (rożne bronie mają swoje wersje animacje po naciśnięciu x lub b) mam 8 lub 9 i nie wiem co z pozostałymi, sprawdziłem wszystkie giwery oprócz ciężkich karabinów, moździerza, i granatnika czy to ich mi brakuje?? i jeszcze jedno łuk ma jeden rodzaj egzekucji czy dwa?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Evil-one 1 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 wykonaj 11 egzekucji (rożne bronie mają swoje wersje animacje po naciśnięciu x lub b) mam 8 lub 9 i nie wiem co z pozostałymi, sprawdziłem wszystkie giwery oprócz ciężkich karabinów, moździerza, i granatnika czy to ich mi brakuje?? i jeszcze jedno łuk ma jeden rodzaj egzekucji czy dwa?? http://pl.youtube.com/watch?v=Ik7N2JRxq98 wszystkie dobicia Cytuj Odnośnik do komentarza
Blim 0 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 (edytowane) Co do egzekucji: 1. Torque Bow - Y 2. Torque Bow - B 3. Longshot - Y 4. Longshot - B 5. Boltok Pistol - Y 6. Shotgun - B 7. Neck Snap - A by podnieść, następnie X 8. Curb Stomp - X 9. 1 2 3 Punch - Y (musisz mieć wybraną broń która nie ma unikalnej egzekucji np. Boomshot, Scorcher) 10. Boomshield (tarcza) - Y 11. Lancer - B Edytowane 10 Listopada 2008 przez Blim Cytuj Odnośnik do komentarza
warmc 0 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Mam problem z jednym achievementem - mianowicie "Friends with Benefits". Przeszedłem całe Gearsy z bratem na split-screenie i nie mam tego achievementa. 2 inne za coopa mam. Czyżby jakiś glitch? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gryzli 0 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Troszke głupie pytanie, ale zadam. Za Horde jest Achievement jak się przejdzie 50 poziomów, tak? Czyli można zrobić to online, offline, jak i na splicie, tak? Obojętnie jaki poziom trudności? Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 740 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Tak, tego aczika złapiesz po prostu przechodząc hordę. Sposób w jaki go przejdziesz sam sobie dobierasz. Ja już przeszedłem.. ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
matrix_dk 1 Opublikowano 11 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Said the Spider to the Fly Kill 10 enemies with a planted grenade (any mode) Wykończ 10 przeciwników przyczepionym Granatem (dowolny tryb Moje pytanie jest następujące mam ich dobić jak leżą na ziemi, czy jak są w pełni sił i do mnie strzelają, poza tym pisze any mode a tzn że w kampanii się liczy? i w prywatnym meczyku z bootami też? Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 (edytowane) Przyczepiasz do murka granat (B) i się oddalasz. Kiedy Locuści biegną na ciebie, ten się aktywuje i zaliczasz jednego killa z "planted grenade". Powtarzasz na 10 frajerach. Ewentualnie robisz jaja ludziom w multi. Edytowane 11 Listopada 2008 przez t3xz Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Przyklej granat do ściany i czekaj. Mnie cały achievement wpadł w jednym meczu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark AlexX 0 Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 PORADNIK DO ACHIEVEMENTÓW Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi