Opublikowano 9 grudnia 200816 l Co umiesz przyrządzić najlepiej? Jakie jest Twoje najlepsze danie,które umiesz przyrządzić własnymi rękami i nie jednokrotnie byłeś chwalony za nie? Mi bardzo dobrze wychodzą placki ziemniaczane (może nie jakaś wyspecjalizowana potrawa:) ale niewątpliwie każdemu smakują). Jak je robię? ziemniaki(ba),dwie łyżki mąki,dwa jaja,trzy stołowe łyżki mleka,mała cebula,duża ilość soli i pieprzu. Chwalcie się swoimi najlepszymi daniami .
Opublikowano 9 grudnia 200816 l A robiłeś placki z kabaczka? na tej samej zasadzie, tylko zamiast ziemniaków kabaczki ; ] o niebo lepsze ; p hmmm.. moje dania popisowe ? chyba spaghetti z serkiem i sosem, który sama przyrządzam. iiiiiii sernik, który zawsze wychodzi ;p
Opublikowano 9 grudnia 200816 l Co do tego to Ci przyznam rację. ;f Każdy się krzywi jak pije moją kawę xD
Opublikowano 9 grudnia 200816 l kisiel i budyń ho ho filety z kurczaka podobno nieźle mi wychodzą, kwestia przypraw
Opublikowano 10 grudnia 200816 l W sumie wszystko co zrobię kilka razy z przepisu po kilku tuningach i dodatkach ode mnie staje się "moim daniem". Jakieś kurczaki ala nuggety z kfc, sałatki, nalesniki z kebabem, róznej maści obiady, ciasta etc.
Opublikowano 10 grudnia 200816 l Mam podobnie jak Tori szczególnie że jak na razie pracuję przy żarciu więc trochę rzeczy potrafię zmontować ale nie będę się chwalił hehehe Jak mam coś wybrać to pizza domowa która lubię robić i jeść, risotto z czym się tylko da, lasagne, no i jak mam czas to jakieś ciasto do kawusi
Opublikowano 10 grudnia 200816 l steki wolowe, za(pipi)iscie krwawe. jak ktos lubi to zaje'biste pozdrawiam
Opublikowano 28 czerwca 200915 l Moją specjalnością są kanapki z serem i pomidorem oraz jajka na twardo. Nie chcę się chwalić, ale jestem w tym naprawdę dobry.
Opublikowano 2 lipca 200915 l Rosół i zacierki(babcia mnie nauczyła ^_^ ), pierogi z pieca, dewolaje(czy jak to sie pisze) i sernik gotowany
Opublikowano 14 lipca 200915 l Moja przygoda z gotowaniem trwa juz ponad 5 lat i powiem szczerze ze daje rade, caly czas zmieniam regiony i po przygodzie z kuchnia staropolska teraz z powodu dostepu do nieziemskich skladnikow prosto z indii , tajlandii, chin i nie wiem jeszcze skad, zajalem sie gotowaniem potraw hinduskich. ostatni wypasik ktorym sie uraczylem bylo zrobienie Hot Red Jungle Curry z mleczkiem kokosowym ze wszystkimi skladnikami jak w orginale, z domowym chlebem Naan oraz ryzem z jajkiem , cynamone gwiazdkami anise, colendra, chilli i groszkiem , czas przygotowania 2,5 godz, zarcia na 2 - 3 dni , smak - nieziemski Edytowane 14 lipca 200915 l przez Sqtr78
Opublikowano 14 lipca 200915 l Ja robię za(pipi)iste kanapki i sosy do kiełbasek i wgle mięska To tak kanapka to :Kromka chlebka,masełko na chlebku,na masełku serek żółty,na serku żółtym ketchup i musztarda.Świetna jest. A sos to nie jest zbyt skomplikowany cobyście nie musieli podczas przyrządzania go często zaglądać do mojego posta na FORUM PSX EXTREME.Można go wydrukować oczywiście,ale do tego potrzebna jest drukarka.Sprzęt ów winien być podłączony do komputera poprzez kabel ,chyba że posiadamy bezprzewodową drukarkę.A więc do sosu potrzebna będzie łyżka jako atrybut każdego kucharza,miseczka szklana bo ładnie się prezentuje i oczywiście składniki:Ketchup i musztarda.Najlepsze są te bardziej porządne gdyż ich smak jest nieporównywalnie lepszy od tych mniej porządnych.Do szklanej miseczki wlewamy musztardę i keczup i mieszamy łyżką następnie smarujemy sosem(sąsiada,kiełbaskę,szynkę)i zajadamy ze smakiem,żeby mi przykrości nie robić.Życzę smacznego wszystkim konsolomaniakom,niedługo przywędruję z kolejnymi przepisami BON APETIT,(pipi)(Tak dla urozmaicenia)
Opublikowano 27 lipca 200915 l schabowe! od dzisiaj edit: thx ninja Edytowane 27 lipca 200915 l przez Ak0nia
Opublikowano 27 lipca 200915 l Placek po węgiersku Jajecznica z wszelkimi dodatkami Sosy Shoarma drobiowa Zupa pomidorowa i ogórkowa- mój hit Potrafię ugotować prawie wszystko i dobrze smakuje.
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.