Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 329 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Chodził za mną od jakiegoś czasu i wychodził, Lorus rm329fx9, bransoleta i dwa paski, miałem na ręku w salonie i wygląda kapitalnie. Na jutro powinien dotrzeć.

• Dobrze, że w zeszłym roku nie kupiłem PRX'a, a było blisko, bo teraz wleciał taki sztos ice blue, że poleciało zamówienie od razu i mam nadzieje, że szybciej przyślą niż docelowe 4 tyg.

• Na 40 urodziny sprawiłem sobie to cudeñko. Zakochałem się od 1szego spojrzenia na wystawie. Nie schodzi z łapy od 3 tyg. Butelkowa zieleń jest hipnotyzująca.  

Opublikowano

ja też.

ale tez nie umiem miec czegos 'jedynego'

:/

elegancki + swatch tamten caly czarny/biały, + jeden w klimacie vintage.

i jest spoko

ale fakt to troche kasy.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Gdzie można znaleźć fajny kolorowy zegarek? Tylko, żeby nie był tandetny.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kumpel ma taki

jeśli o trwałość chodzi to polecam- u niego jedyna usterka po 6 latach to brak podświetlenia tarczy (co wynika z wyczerpujących się baterii)

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Znacie jakieś podobne modele do Casio F-91W? Prosty elektroniczny zegarek bez zbędnych bajerów i najlepiej tani tak jak F-91W :thumbsup:.

Edytowane przez Spyker

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

iPod Nano + pasek nieźle się sprawdza jako zegarek.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jaka marka zegarków jest w miarę rozpoznawalna i oferuje przyzwoitej jakości produkty za rozsądną cenę? Miałem dostać od rodziców na Święta, ale pasek w kilkuletnim poobijanym Casio mi się rozpadł, to już nie będę naprawiał. Coś co by pasowało dla młodej osoby zarówno na rower, jak i do garniaka. Swatch?

Opublikowano

G-shock'i obadaj. można dobrać uniwersalny design, nie wiem tylko czy cena mieści się w kategorii "rozsądna"

Opublikowano

Adriatica. Mam dwa i są mega, ale mam te z wyższej półki. Wada to jedynie skórzane paski w niektórych modelach, z miękkiej skórki od wewnątrz, pod którą jak dostanie się pot, to masz prze(pipi)any smród i bez wymiany paska się nie obędzie. Mi się przydarzyło w jednym po kilku miesiącach.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Też mi się podobają. A widziałeś gdzieś może zamienne paski?

Tak by mieć jedną tarczę a z 3 paski :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pamiętam jak miałem kiedyś perfecta i mi wskazówki w pewnym momencie nie wytrzymały płynącego czasu :D Konkretnie ma być kwadratowy/prostokątny? Tanie zegarki mają jedną zaletę- są tanie i można dobrać design jaki się praktycznie chce. Swoją drogą, że w każdej chwili mogą nawalić i tutaj jest minus.