Opublikowano 24 grudnia 20159 l Jest zgoda - wydrzeć telefon z kieszeni, otworzyć etui, wcisnąć guzik, sprawdzić godzinę, wcisnąć guzik znowu żeby wyłączyć ekran, zamknąć etui, wsadzić telefon do kieszeni. Podnieśc rękę, zamaszyście, żeby rękaw sam się podwinął, sprawdzić godzinę, opuścić rękę, spojrzeć w stronę zachodzącego słońca odbijając je w ciemnych okularach. Każda moja.
Opublikowano 24 grudnia 20159 l wkładam rękę do kieszeni, palec automatycznie ląduje na przycisku z tyłu telefonu w celu włączenia ekranu, zwinnie wyciągam telefon z kieszeni klikając wcześniej namierzony przycisk. fast look na phone, obaczajka godziny, kolejny klik na przycisk i chowamy telefon do pocket. czas akcji 3 sekundy ale i tak wolę zerknąć na zegarek.
Opublikowano 24 grudnia 20159 l ja wole zerknac na cycki, ale co kto lubi. A to coś nowego, bo cycków pokazujących aktualną godzinę to jeszcze nie widziałem. Wszystko przede mną ;-)
Opublikowano 25 grudnia 20159 l Jako ze to temat o zegarkach wiec, zamierzam zakupic do Apple Watch'a bransolete mediolanska w kolorze zlotym poniewaz bedzie pasowac do mojego Watcha bo tak samo jest w kolorze gold. Myslicie, ze takie podrobione bransolety beda dobrze sie trzymac i zegarek nie zleci z adaptera ? Kupuje podrobiona bransolete poniewaz oryginal jest jedynie w jednym kolorze srebrnym i by nie pasowalo wygladem do mojego smartwatcha. Edytowane 25 grudnia 20159 l przez Mroku333
Opublikowano 25 grudnia 20159 l Podrobione bransolety do Appla beda sie pieknie prezentowac z twoja pusta dusza.
Opublikowano 30 grudnia 20159 l Żaden z tych. Nie lepiej kupić coś stonowanego? Ile Ty masz Krystian lat :///////
Opublikowano 30 grudnia 20159 l No czarny nie moze byc bardziej stonowany chyba ze o ksztalcie piszesz.
Opublikowano 30 grudnia 20159 l bede bral raczej tego timexa, jesli chodzi o zegarek 'do koszuli'. g-shock na codzien zamiast mojego wysluzonego juz lego watcha
Opublikowano 30 grudnia 20159 l Mhm, ja na przykład nie rozumiem idei noszenia zegarka w obecnych czasach oprócz funkcji 'wyglądania'.
Opublikowano 30 grudnia 20159 l Mhm, ja na przykład nie rozumiem idei noszenia zegarka w obecnych czasach oprócz funkcji 'wyglądania'.
Opublikowano 31 grudnia 20159 l no ale mi sie te zegarki podobaja, poza tym czasami wygodniej jest zerknac na zegarek na rece niz siegac po telefon
Opublikowano 31 grudnia 20159 l Mi się bardzo podoba ten czarny, ale z niebieskimi wskazówkami, planuję go kupić w przyszłym roku.
Opublikowano 31 grudnia 20159 l Mhm, ja na przykład nie rozumiem idei noszenia zegarka w obecnych czasach oprócz funkcji 'wyglądania'. mnie w(pipi)ia wyciaganie telefonu zeby sprawdzic ktora godzina, na silke czy do biegania tez lepszy niz cegla na opasce. Juz mam jeden upatrzony, pozniej wrzuce.
Opublikowano 31 grudnia 20159 l http://allegro.pl/zegarek-timex-expedition-cockpit-wr100-indiglo-i5646869042.html fajny? jak na tę cenę?
Opublikowano 31 grudnia 20159 l ja wole proste, jak dla mnie za duzo na(pipi)ane na tej tarczy, ale kolorystyka mi sie podoba. Tego biore Edytowane 31 grudnia 20159 l przez Shen
Opublikowano 31 grudnia 20159 l G Shocki są nie do pobicia, jesli chodzi o codzienne używanie, zwłaszcza w pracy ( w dość ciężkich warunkach), gdzie zdarzyło mi sie załatwic niejeden zegarek. Oczywiście to gadżet typowo uzytkowy, żaden tam elegancki dodatek. Ja nie wyobrażam sobie funkcjonowania bez zegarka na ręce, taki nawyk, co poradzisz Z tej serii moge polecić http://www.casio-polska.pl/casio-awg-m100a-1a-p-10315.html#prettyPhoto Skurwiel nie do zajechania, panel słoneczny, sterowany sygnałem radiowym, praktycznie bezobsługowy sprzet. Wyrwałem rok temu na necie za jakieś 450 zł,.
Opublikowano 31 grudnia 20159 l G Shocki są nie do pobicia, jesli chodzi o codzienne używanie, zwłaszcza w pracy ( w dość ciężkich warunkach), gdzie zdarzyło mi sie załatwic niejeden zegarek. Oczywiście to gadżet typowo uzytkowy, żaden tam elegancki dodatek. Ja nie wyobrażam sobie funkcjonowania bez zegarka na ręce, taki nawyk, co poradzisz Z tej serii moge polecić http://www.casio-polska.pl/casio-awg-m100a-1a-p-10315.html#prettyPhoto Skurwiel nie do zajechania, panel słoneczny, sterowany sygnałem radiowym, praktycznie bezobsługowy sprzet. Wyrwałem rok temu na necie za jakieś 450 zł,. Czy te są dość eleganckie? Ja "do koszuli" tam mam takie coś: A na co dzień do tłuczenia GWN-1000B-1BER. Nie do zajechania.
Opublikowano 2 stycznia 20169 l jak dla mnie to one w ogole nie sa eleganckie xd g-shock to imo zegarek jednak do bardziej luznego ubioru tj. bluza, t-shirt, krotkie spodenki, ew koszula z podwinietymi rekawami. do marynarki nie zalozylbym zadnego z tych, ktore wrzuciles Kyo
Opublikowano 4 stycznia 20169 l Co kto lubi - jak to mówią gust jest jak dupa... Kiedyś nosiłem Tissoty i Omegę - ostatnio mi się jednak trochę zmieniło i zacząłem kupować G-Shocki