Jump to content

Kanapki

ojejcu

Recommended Posts

Posted

Palę kamele. A właściwie to mi dwa wicki zostały, bo się z kumplem złożyłem.

Jestem ciekaw kiedy do góry pójdą, bo jak na razie przestój chwilowy. Pewnie dlatego, że w magazynach jeszcze mają te z zeszłego roku. Boję się tegorocznych cen.

• Replies 28
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Guest MasterShake
Posted

ponad 10 zika maja stac ale (pipi)a jestes ze temat o szlugach ukrywasz pod przebraniem.

Posted

Kenty podrożały w Nowym Roku o złotówkę. Nowe opakowania mają na spodzie napisane 9,20, ale jak pogadałem z panią to mi sprzedała po starej cenie 8,20 zł. Tym razem mi się fuksło. W każdym razie z moich badań wynika, że należy się przygotować na wzrost cen o złotówkę, a w przeciągu całego roku 2009 - o jakieś 2 zł.

Posted

Stary, zaoszczędziłeś złotówkę! Warto było?

- Pani, sprzeda panie za osiem dwajścia, bo mi do piwa zabraknie.

- A kupże se wajseroje, łachudro!

Guest _Be_
Posted

Kanapka z sianem? A ten co do szlugów, ta podwyżka cena to dobra motywacja aby rzucić.

Posted

Bo ja wiem, mnie cena nie motywuje żeby rzucić. ;/

Siara_iwj, no weź, nie da się palić tych najtańszych (chociażby RONSONY - o kur/wa jakie to ścierwo jest niedobre ; /)

Posted

RGB. Nowe fajki. W sumie ciekawe, niby lekkie ale dość konkretne, gdyby nie to pedalskie opakowanie, to może bym nawet kupił sobie paczkę.

Guest _Be_
Posted
RGB. Nowe fajki. W sumie ciekawe, niby lekkie ale dość konkretne, gdyby nie to pedalskie opakowanie, to może bym nawet kupił sobie paczkę.

Chyba RGD.

Posted

Nawet nazwy nie zapamiętałem. Ale twórcy powinni o tym pomyśleć, jak ją wybierali.

Posted
Bo ja wiem, mnie cena nie motywuje żeby rzucić. ;/

Siara_iwj, no weź, nie da się palić tych najtańszych (chociażby RONSONY - o kur/wa jakie to ścierwo jest niedobre ; /)

...a ne ne ne...ja nie zejde ponizej pewnego poziomu, powiedzmy, ponizej L&M, jak zajdzie potrzeba...badz, co badz, ja sie czasem cenie ;)

Posted

Od razu się spytam jak wszedłem - wielką lipą jest zapalić sobie jakieś czekoladowe czy inne fajeczki? Dostałem kilka takich od znajomego i nie wiem, czy się lansować czy raczej skrywać.

Posted

wśród znajomych wyjdziesz na wyje.banego burżuja ale wal to i pal bo smaczne cholerstwo

ze swojej strony polecam Djarumy wiśniowe - niebo w gębie i cukier na ustniku ;)

ze smakowych nic lepszego niż te djarumki obawiam się że nie dostaniesz

są git :D

Posted

CO to za topic? Wchodzę tutaj, bo tak patrzę "kanapki", "oo, to może jakiegoś smaka mi zrobią na jakąś pyszną kanapkę, a może jakieś fajne zdjęcia pysznych kanapek wrzucą?" - pomyślałem. A tu - bęc - pierdzielenie o fajkach!

Panie Moderatorze, proszę natychmiast zrobić z tym pożądek! Tak być nie powino.

Posted

O kur/wa, sweet. ;f Będzie tak, że większość rzuci, albo będzie paliło jakiś szajs. Więc po jakimś czasie pewnie ceny polecą w dół. xD

Posted

Kupiłem dzisiaj te RGD czerwone. Babka mnie w sklepie pouczyła, że nie ma czerwonych - są pomarańczowe. Nie wiem, o co w tym chodzi.

W każdym razie, kupiłem, paczka zeszła do wieczora. Jak dla mnie to średnie. Jako jakaś odmiana mogą być. Nie są drogie. Niecałe 7 zeta.

Posted

W biedronce L&M są po 7,48zł

W tabakierniach camele po 8zł

zaś Iguany po 6,5zł

Iguany wg. mnie są najlepszymi szlugami w swojej cenie, nie mają sobie równych. Jak będzie jakaś oficjalna podwyżka, to sobie kupię karton jeszcze po starej cenie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...