Skocz do zawartości

Najlepszy Tony Hawk na PS2

Featured Replies

Opublikowano

Tyle ich się zrobiło, że ciężko ogarąć, zamierzam nabyć którąś z części, oprócz tony hawk 3 przewałkowaną wiele lat temu, dobrze byloby też zeby nie była to konwersja z mocniejszych konsol bo zazwyczaj to crapy, więc którą część polecacie najbardziej?

Tony Hawk's Pro Skater 4

Tony Hawk's Underground

Tony Hawk's Underground 2

Tony Hawk's American Wasteland

Tony Hawk's Project 8

Tony Hawk's Downhill Jam

Tony Hawk's Proving Ground

z góry dzięki za sugestie

• Odpowiedzi 33
  • Wyświetleń 38,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Tylko i wyłącznie część trzecia, może jeszcze czwórka. Każda kolejna to już było powielanie schematów i monotonia, Underground próbował wprowadzić kilka zmian (większe przestrzenie) ale nie były to do

• THPS3 po niej już nic nie było takie sam.

Opublikowano

Edytowane przez coopa

Opublikowano

Tony Hawk Pro Skater 2 na pierwsze PlayStation to jest giera nie do przebicia, reszta to tylko jej cienie. Od siebie polecam jednak Proving Ground z tych, które są dostępne na PS2

Opublikowano

Tony Hawk's Underground wciągnął mnie swego czasu na długo - miał spore, ciekawe etapy i to tak naprawdę ostatnia część na PS2, która jeszcze trzymała wysoki poziom - kolejne notowały już raczej tendencję malejącą... No i sporym sentymentem darzyć będę zawsze THPS3 - za świetny soundtrack i za to, że to pierwsza część serii, w jaką zagrałem na Czarnulce :D .

Opublikowano

Gdybym miał cokolwiek napisać w tym temacie, zacytowałbym poprzednika po prostu, Underground to była prawdziwie ostatnia dobra gra z tej serii ..... Dalej już działy się tylko dziwy*........ .

* Ekhem bez skojarzeń !!.

Opublikowano
Gdybym miał cokolwiek napisać w tym temacie, zacytowałbym poprzednika po prostu, Underground to była prawdziwie ostatnia dobra gra z tej serii ..... Dalej już działy się tylko dziwy*........ .

* Ekhem bez skojarzeń !!.

Podbijam, chyba mam nawet Twojego Tonego :)

Opublikowano

Moim zdaniem tylko : TONY HAWKS PRO SKATER 2 --> PLAYSTATION 1 .... to był tytuł! Aż się łezka w oku kręci

Opublikowano

Zdecydowanie Underground, reszta to już tylko mniej lub bardziej udane kalki.

Opublikowano

Racja, ale ja biorę ten temat, jakby był w dziale Tony Hawk i uwzględniam starsze części.

Z tych które rzeczywiście wyszły na PS2, wskazałbym na American Wasteland.

Opublikowano

Figaro ma rację. Po THPS2 nie było żadnego lepszego tytułu z serii. Muzyka, uczucie swobody z trybie free skate były powalające(szczególnie na planszy NY).

Na ps2? W AW grało mi się najlepiej.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

sprawdziłem

Tony Hawk's Underground - gram i ciagle gram - latwa gra, muzyka i wszystko gra fajnie ale tylko tryb story (chyba ze cos sie odblokuje po przejsciu)

Tony Hawk's Underground 2 - fajnie - oprocz trybu story ktory jest gorszy niz ten w underground 1, jest jeszcze tryb classic ktory nawiazuje do tony hawka z czasow thps 2 i thps 3, czyli high score, zbieranie literek skate itp. jest dosyc trudno

Tony Hawk's Project 8 - tragedia , bardzo mało klatek na sekunde

Tony Hawk's Proving Ground - jak wyżej, porty gier z next genow nie prezentuja sie zbyt dobrze

na dniach bede mial okazje sprawdzic american wasteland, ktorys ze zgredow pisal ze lepsza niz undergroundy.

Opublikowano

THPS 2 to klasyka która powinna być w każdej dobrej kolekcji gier

ja posiadam Underground 1 & 2 i dużo czasu w nich nie spędzam, będzie trzeba załatwić sobie THPS2

Opublikowano

Dla mnie "czwórka"- jedyny Tony Hawk jaki skończyłem (kilka razy, raz na prawie 100%) chociaż brałem się za wszystkie jakie były na PS2.

Opublikowano

Najlepiej grało mi się w THUG, chociaż pod względem rozbudowania systemu THAW jest moim zdaniem najfajniejszy.

Opublikowano
  • Autor

Spore plansze w ogóle w THAW są. Jak narazie mój faworyt THUG 2, głównie dzięki trybie classic którego brak w THUG i nawiązaniami do thps 2 (szkoła, filadelfia). Ale tryb historii wole zdecydowanie w THUG. W american wasteland troche zmian, od początku rażą strzałki, graficznie jakby troche gorzej. Ogólem nie interesuję się raczej "fabułą" trybów story

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja również polecam American Wasteland, głównie dlatego, że tryb Classic można w co-opie przejść.

Opublikowano

Podchodząc klasycznie to trójeczka jest bardziej niż spoko. Poza nią to albo Underground 2 albo American Wasteland. Obie są rozbudowane i ciekawe (Wasteland ma IMO lepszą historię do pokazania, zakładając, że ktoś na to zwraca uwagę w tego typu grze).

Opublikowano

poza trojka (najlepsza czesc imo) to jeszcze spoko mi sie gralo w czworke, undergroundy sux, a w nowsze ni gralem, moze kiedys jeszcze zagram ale to juz na xo

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

underground 1 jest naprawde spoko. Porzucilem juz niestety, troche nerwow poszlo, a i tak nie moglem dogonic tego 'zioma' (koncoweczka gry). Co do aw mam wrazenie ze jest nieco wolniejszą grą

Opublikowano

Mi się podobał strasznie klimat American Wasteland. Ogólnie każdy tony był super.