Opublikowano 18 stycznia 200916 l 27 lutego pojawi się nowa płyta Ostrego pod tytułem "o.c.b" tutaj link http://www.hip-hop.pl/news/projector.php?id=1231262888 Możemy posłuchać już singla "Po drodze do nieba" Czego oczekujecie po nowym krążku? Ja myślę, że będzię bardzo udany
Opublikowano 18 stycznia 200916 l Singiel jest dobry. Keith Murray to nie przelewki, ale to nic w porównaniu z Żuromem, który ma Canibusa. Także sorry Adam, trza było sypnąć więcej grosza.
Opublikowano 18 stycznia 200916 l Singiel jest dobry. Keith Murray to nie przelewki, ale to nic w porównaniu z Żuromem, który ma Canibusa. Także sorry Adam, trza było sypnąć więcej grosza. No ale tajemniczego gościa jeszcze nie znamy ;]
Opublikowano 19 stycznia 200916 l jedyny hip hop jakiego slucham to wlasnie ostry, oczekuje z niecierpliowscia na jego nowa plyte i oczekuje wyszukanych tekstow i mega wypasanych bitow
Opublikowano 19 stycznia 200916 l bardzo cenie tego mc, ale patrzac prawdzie w oczy ostatnia plyta jaka wydal bylo dla mnie 7 i od tej pory nie widze zadnej roznicy w jego flow. oczywiscie nadal jest jednym z najlepszych ;]
Opublikowano 3 lutego 200916 l Aha, Dilated Peoples... [szuka w google co to Dilated Peoples] ; P Edytowane 3 lutego 200916 l przez Kmiot
Opublikowano 4 lutego 200916 l Wszystko spoko, Evidence z DP wiadomo jaki jest jago skill...ale teraz (pipi) trzeba bedzie tłumaczyć znajomym "niedzielnym hiphopowcom" którzy znają tylko Adama, kim jest Evidence. Ale żeby nie było jaram się
Opublikowano 4 lutego 200916 l No po raz pierwszy chyba polski raper nagrywa z kimś kto jest w swoim "prime". Gratuluje.
Opublikowano 6 lutego 200916 l Wszystko spoko, Evidence z DP wiadomo jaki jest jago skill...ale teraz (pipi) trzeba bedzie tłumaczyć znajomym "niedzielnym hiphopowcom" którzy znają tylko Adama, kim jest Evidence. Ale żeby nie było jaram się Myślałem, że to literówki i chodzi o Evanescence :closedeyes: A tak poza tym, to tak, jestem niedzielnym słuchaczem hipahopu. Nie widzę w tym problemu. Edytowane 6 lutego 200916 l przez Kmiot
Opublikowano 6 lutego 200916 l Mnie nieco znużył głos w ostatnich płytach Ostrego. Za dużo nosowości, jego charakter ale przeszkadza mi to w odbiorze. Nie jaram się, jaram się na Mesa.
Opublikowano 6 lutego 200916 l Szykuje się kolejna zaj*bista plyta Ostrego która swoimi bitami i tekstami zniszczy całą naszą ,,rodzimą konkurencję,,!!! Adam i jego flow-tego się po prostu nie da opisać tego trzeba posłuchać!!! ^_^
Opublikowano 6 lutego 200916 l Nie zniszczy. Się okaże - zresztą ostry nie jest sam na scenie. Mnie nie pojara na razie. Jednakowoż czekam na płytę.
Opublikowano 6 lutego 200916 l CYTAT(Konar$ky @ 4 02 2009, 21:30) * Wszystko spoko, Evidence z DP wiadomo jaki jest jago skill...ale teraz (pipi) trzeba bedzie tłumaczyć znajomym "niedzielnym hiphopowcom" którzy znają tylko Adama, kim jest Evidence. Ale żeby nie było jaram się Myślałem, że to literówki i chodzi o Evanescence closedeyes.gif A tak poza tym, to tak, jestem niedzielnym słuchaczem hipahopu. Nie widzę w tym problemu. To nie było skierowane do Ciebie Kmiocie, tylko znajomych z reala, którzy nie tkną absolutnie niczego z hiphopu poza ostrym i jako że ja słucham "czegoś więcej" zaczną się mnie wypytywać. Edytowane 6 lutego 200916 l przez Konar$ky
Opublikowano 6 lutego 200916 l To nie było skierowane do Ciebie Kmiocie, tylko znajomych z reala, którzy nie tkną absolutnie niczego z hiphopu poza ostrym i jako że ja słucham "czegoś więcej" zaczną się mnie wypytywać. No okej. O ile w polskim hiphopie się nieco orientuję, tak zagranicznego nie słucham wcale, stąd moja niewiedza
Opublikowano 6 lutego 200916 l To nie było skierowane do Ciebie Kmiocie, tylko znajomych z reala, którzy nie tkną absolutnie niczego z hiphopu poza ostrym i jako że ja słucham "czegoś więcej" zaczną się mnie wypytywać. No okej. O ile w polskim hiphopie się nieco orientuję, tak zagranicznego nie słucham wcale, stąd moja niewiedza Evidence to jest ten co rapuje jako drugi w tym kawałku (szczuply mulat) http://www.youtube.com/watch?v=ycu8gi3iFWg...feature=related W ogóle płyta Platform to top 10 moich ulubionych płyt z rapu.
Opublikowano 6 lutego 200916 l Z singli z tego albumu wolę "Worse Come To Worst", jest w related. Akurat Worse come to Worst to nie jest z tego albumu tylko z Expension Team.
Opublikowano 6 lutego 200916 l Kupiłem "Hollyłódź", która mi średnio przypadła. Potem "Ja tu tylko sprzątam", trochę lepiej ale w sumie zbyt podobna do Hollyłódź. Trzecia się tak samo zapowiada, więc w tej chwili jestem na nie. Wolę jego starsze utwory.
Opublikowano 7 lutego 200916 l Kupiłem "Hollyłódź", która mi średnio przypadła. Potem "Ja tu tylko sprzątam", trochę lepiej ale w sumie zbyt podobna do Hollyłódź. Trzecia się tak samo zapowiada, więc w tej chwili jestem na nie. Wolę jego starsze utwory. IMO to i tak nie wiadomo jak by się Adam przyłożył, to nie zrobi już nic lepszego od "Jazz w wolnych chwilach". Co nie oznacza że jego nowsze płyty byłe złe, ale "Jazzu" nie przebiją.