Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

O.S.T.R-o.c.b

Featured Replies

• Odpowiedzi 65
  • Wyświetleń 4,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Singiel jest dobry. Keith Murray to nie przelewki, ale to nic w porównaniu z Żuromem, który ma Canibusa. Także sorry Adam, trza było sypnąć więcej grosza.

Opublikowano
Singiel jest dobry. Keith Murray to nie przelewki, ale to nic w porównaniu z Żuromem, który ma Canibusa. Także sorry Adam, trza było sypnąć więcej grosza.

No ale tajemniczego gościa jeszcze nie znamy ;]

Opublikowano

jedyny hip hop jakiego slucham to wlasnie ostry, oczekuje z niecierpliowscia na jego nowa plyte i oczekuje wyszukanych tekstow i mega wypasanych bitow :)

Opublikowano

bardzo cenie tego mc, ale patrzac prawdzie w oczy ostatnia plyta jaka wydal bylo dla mnie 7 i od tej pory nie widze zadnej roznicy w jego flow.

oczywiscie nadal jest jednym z najlepszych ;]

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Evidence będzie na płycie o_O.

Opublikowano

Zaje'biście!

A kto to jest Evidence?

Opublikowano

Gość z Dilated Peoples.

Opublikowano

Aha, Dilated Peoples...

[szuka w google co to Dilated Peoples]

; P

Edytowane przez Kmiot

Opublikowano

Wszystko spoko, Evidence z DP wiadomo jaki jest jago skill...ale teraz (pipi) trzeba bedzie tłumaczyć znajomym "niedzielnym hiphopowcom" którzy znają tylko Adama, kim jest Evidence.

Ale żeby nie było jaram się ^^

Opublikowano

No po raz pierwszy chyba polski raper nagrywa z kimś kto jest w swoim "prime". Gratuluje.

Opublikowano
Wszystko spoko, Evidence z DP wiadomo jaki jest jago skill...ale teraz (pipi) trzeba bedzie tłumaczyć znajomym "niedzielnym hiphopowcom" którzy znają tylko Adama, kim jest Evidence.

Myślałem, że to literówki i chodzi o Evanescence :closedeyes:

A tak poza tym, to tak, jestem niedzielnym słuchaczem hipahopu. Nie widzę w tym problemu.

Edytowane przez Kmiot

Opublikowano

Mnie nieco znużył głos w ostatnich płytach Ostrego. Za dużo nosowości, jego charakter ale przeszkadza mi to w odbiorze. Nie jaram się, jaram się na Mesa.

Opublikowano

Szykuje się kolejna zaj*bista plyta Ostrego która swoimi bitami i tekstami zniszczy całą naszą ,,rodzimą konkurencję,,!!! Adam i jego flow-tego się po prostu nie da opisać tego trzeba posłuchać!!! ^_^

Opublikowano
CYTAT(Konar$ky @ 4 02 2009, 21:30) *

Myślałem, że to literówki i chodzi o Evanescence closedeyes.gif

A tak poza tym, to tak, jestem niedzielnym słuchaczem hipahopu. Nie widzę w tym problemu.

To nie było skierowane do Ciebie Kmiocie, tylko znajomych z reala, którzy nie tkną absolutnie niczego z hiphopu poza ostrym i jako że ja słucham "czegoś więcej" zaczną się mnie wypytywać.

Edytowane przez Konar$ky

Opublikowano
To nie było skierowane do Ciebie Kmiocie, tylko znajomych z reala, którzy nie tkną absolutnie niczego z hiphopu poza ostrym i jako że ja słucham "czegoś więcej" zaczną się mnie wypytywać.

No okej. O ile w polskim hiphopie się nieco orientuję, tak zagranicznego nie słucham wcale, stąd moja niewiedza :)

Opublikowano

No okej. O ile w polskim hiphopie się nieco orientuję, tak zagranicznego nie słucham wcale, stąd moja niewiedza :)

Evidence to jest ten co rapuje jako drugi w tym kawałku (szczuply mulat)

http://www.youtube.com/watch?v=ycu8gi3iFWg...feature=related

W ogóle płyta Platform to top 10 moich ulubionych płyt z rapu.

Opublikowano

Z singli z tego albumu wolę "Worse Come To Worst", jest w related.

Opublikowano
Z singli z tego albumu wolę "Worse Come To Worst", jest w related.

Akurat Worse come to Worst to nie jest z tego albumu tylko z Expension Team.

Opublikowano

Kupiłem "Hollyłódź", która mi średnio przypadła. Potem "Ja tu tylko sprzątam", trochę lepiej ale w sumie zbyt podobna do Hollyłódź. Trzecia się tak samo zapowiada, więc w tej chwili jestem na nie. Wolę jego starsze utwory.

Opublikowano
Kupiłem "Hollyłódź", która mi średnio przypadła. Potem "Ja tu tylko sprzątam", trochę lepiej ale w sumie zbyt podobna do Hollyłódź. Trzecia się tak samo zapowiada, więc w tej chwili jestem na nie. Wolę jego starsze utwory.

IMO to i tak nie wiadomo jak by się Adam przyłożył, to nie zrobi już nic lepszego od "Jazz w wolnych chwilach". Co nie oznacza że jego nowsze płyty byłe złe, ale "Jazzu" nie przebiją.