Opublikowano 18 października 20168 l Kolejna świeżynka, przy okazji świetny cover. Ostatnio trochę monotematycznie z mojej strony, ale co poradzić, jak tyle dobrych utworów przed premierą albumu wrzucają.
Opublikowano 18 października 20168 l czy ty słuchasz coś poza tym os/ranym feniksem? Czasami jeszcze Pink Floydów włączę
Opublikowano 20 października 20168 l Kolejna szpryca epic dooma. Szkoda, że tak mało albumów wydali. Siara obsłuchaj Conana, wczoraj byłem na koncercie tak piłowali w wolnym tempie że aż plomby wypadały.
Opublikowano 25 października 20168 l Płyta roku jeśli chodzi o bardziej techniczny na(pipi)ten werbel tak pięknie bije Edytowane 25 października 20168 l przez TheAceOfSpades
Opublikowano 25 października 20168 l Co to za guwno obesrane rzygami to na górze..? Mars, ten Conan za bardzo stonerowo-sladżowy. Ja muszę mieć w doomie tą lekkość z NWOBHM. Tutaj jest zbyt dużo mułu. O, takie coś. Jest tu jakiś ruch powietrza, jest czym oddychać. Edytowane 25 października 20168 l przez Siara_iwj
Opublikowano 26 października 20168 l O Panowie, jaki wyje.bany (brzmiący oldschoolowo, ale znacznie bardziej techniczny, rozbudowany) thrash z austrii: https://www.youtube.com/watch?v=eDFZ5qkuhgk
Opublikowano 3 listopada 20168 l Nowy Deathspell Omega się nie pierd.oli z nikim ani niczym — jest bezwzględny, porywający. Bandcamp - https://deathspellomega.bandcamp.com/album/the-synarchy-of-molten-bones
Opublikowano 9 listopada 20168 l tu na youtube Czysty roz(pipi), byłem zawiedziony ostatnim Neurosis, na szczęście dostałem nową Furię.
Opublikowano 9 listopada 20168 l Nie no, nowe Neuro daje radę, na żywo kawałki brzmią super. Po odsłuchu nowej Furii odniosłem wrażenie że inspirują się Neuro. .
Opublikowano 11 listopada 20168 l Zawsze mnie wyyebuje słuchanie tego albumu: Wprost bije z niego miłość do niemieckiej sceny końcówki lat 80'... Power metalu, rzecz jasna.
Opublikowano 26 listopada 20168 l idealnie wyważon, zagrań i rozj.ebion Edytowane 26 listopada 20168 l przez WezyrBiałegostoku
Opublikowano 1 grudnia 20168 l Ostatnio do i z pracy w samochodowym odtwarzaczu podczas korków leci od dwóch tygodni tylko i wyłącznie LP zawierający ten utwór: Ten numer odpalam z taką głośnością,że mi brud od lakieru odpada...