Opublikowano 3 października 20204 l tak powinien grać dzisiaj Slipknot zamiast tego kupsztala którego rzeźbią obecnie.
Opublikowano 6 października 20204 l @Absolem Po włączeniu płyty od pierwszego kawałka czułem się jakbym zapuścił jakiegoś Superchargera od Machine Head z roku 2000. Drugi numer to momentami jak Limp Bizkit . Czuć że chłopaki dużo słuchali pierwszych płyt Korna, Slipknota, Machine Head i King 810. Pierwsze wrażenie na plus.
Opublikowano 6 października 20204 l 9 godzin temu, Jeez_PS napisał: @Absolem Po włączeniu płyty od pierwszego kawałka czułem się jakbym zapuścił jakiegoś Superchargera od Machine Head z roku 2000. Drugi numer to momentami jak Limp Bizkit . Czuć że chłopaki dużo słuchali pierwszych płyt Korna, Slipknota, Machine Head i King 810. Pierwsze wrażenie na plus. Dla mnie to jest chamski rip off Slipknot z najlepszego okresu.
Opublikowano 19 października 20204 l ojjj tak, Slam Worldwide dostarczyło kolejnego sztosa. Od Hematemesis Klysmy nic nie zrobiło na mnie takiego wrażenia.
Opublikowano 20 października 20204 l A macie, moze sie ktos zajara Edytowane 20 października 20204 l przez beardo0
Opublikowano 20 października 20204 l Loathe całkiem niezłe. Inspiracje Deftonsami widoczne od razu. Dam szansę.
Opublikowano 21 października 20204 l Godzinę temu, Absolem napisał: Co tu się zadziało Wczoraj miałem to w "koszyku" ale stwierdziłem, że lepiej będzie jak wydam tą kasę na nowych Waglewskich
Opublikowano 1 listopada 20204 l wiem że stare, ale nadal gęsia skórka tak tylko chciałem się podzielić
Opublikowano 4 listopada 20204 l oj chyba bedzie nowy zespol do nadrobienia to co sie dzieje w koncowce to jest jakis (pipi) kosmos
Opublikowano 4 listopada 20204 l Blasphemy Made Flesh i None So Vile klasyczne albumy, nadrabiaj, jeśli nie znasz
Opublikowano 16 listopada 20204 l W dniu 4.11.2020 o 22:06, Hela napisał: Blasphemy Made Flesh i None So Vile klasyczne albumy, nadrabiaj, jeśli nie znasz Once Was Not to mój ulubiony od nich: a ostatni póki co, cyli: tys sztos jak chój
Opublikowano 24 listopada 20204 l Jebaniutki Misotheist pod koniec lutego W ubiegłym roku miałem przyjemność poznać blondaska - szefa Terratur Possesions na stoisku z merchem Whoredom Rife na koncercie Behemotha. Jak wspomniałem o swojej niegasnącej miuości do wyżej wymienionego zespołu, przybił mi piąteczkę i podziękował za wsparcie dla sprawy. Z t ą wytwórnią jest tak, że nawet jak wydadzą mocz-średniawę to nadal jest to zajebisty materiał na tle innych blekmetalowych zespołów.
Opublikowano 27 listopada 20204 l akurat wczoraj sprawdzalem co tam u Azarathow na Spotify a tu taka bomba prawdziwe brudasy, nie zadne podmywance
Opublikowano 27 listopada 20204 l 7 minut temu, ornit napisał: Mi Agonia przesunęła datę wysłania płyty na grudzień Wszystkim przesuneli ale najważniejsze że jest na co czekać. Płyta świetna od a do z
Opublikowano 30 listopada 20204 l Mnie akurat Azarath nie przekonuje. Za to siadł mi nowy Loudblast jak złoto.