Opublikowano 2 grudnia 200915 l szukam jakichs fajnych rękawiczek, ale takich co nie przypominają łopaty wielkością, męskie ale smukłe mają byc. Fajnie gdyby były ze skóry ale do 30dych, ew. bawełna? byle nie zamsz bo sie wytrą. Widziałem ostatnio u gościa materiałowe rękawiczki z odkrywanymi palcami fajnie to wygląda i praktyczne. Edytowane 2 grudnia 200915 l przez Plugawy
Opublikowano 2 grudnia 200915 l Szukam jakiejś fajnej koszulki z motywem Sex, Drugs & Rock N' Roll. Pomożecie?
Opublikowano 2 grudnia 200915 l Szukam jakiejś fajnej koszulki z motywem Sex, Drugs & Rock N' Roll. Pomożecie? Taka nie istnieje. Pomożemy ; ).
Opublikowano 5 grudnia 200915 l Koszuli podobnej do tej -> http://www.anonymousvenice.com/store/product.aspx?catid=2355&pid=10837 (za droga)
Opublikowano 6 grudnia 200915 l jak zawsze, sieciowki odziezowe new yorker / hm / jack&jones powinienes trafic... na pewno kiedys byly w new yorker takie ale teraz, watpie : p
Opublikowano 8 grudnia 200915 l może taka? Ja szukam marynarki w stylu retro, jesli nie retro a fajna to też bym prosił ;p
Opublikowano 8 grudnia 200915 l Autor Dobre marynarki są teraz w HMie. Takie aksamitne czy cuś, albo niebieskie i bordowe ze sztruksu z delikatnym połyskiem. Polecam
Opublikowano 9 grudnia 200915 l właśnie bordową sztruksową mam z H&M ale chciałbym materiałową, właśnie w stylu retro, widziałem raz właśnie jedną białą z czarną kratą, genialna ale nigdzie takiej nie mogę znaleźć
Opublikowano 9 grudnia 200915 l Te bordowe w h&m fajne, ale rozmiary dla karłów/ludzi pozbawionych mięśni klatki piersiowej.
Opublikowano 9 grudnia 200915 l pokaż fotę właśnie bordową sztruksową mam z H&M ale chciałbym materiałową, właśnie w stylu retro, widziałem raz właśnie jedną białą z czarną kratą, genialna ale nigdzie takiej nie mogę znaleźć No ale np. coś w tym stylu:
Opublikowano 10 grudnia 200915 l może taka? Ja szukam marynarki w stylu retro, jesli nie retro a fajna to też bym prosił ;p Fajna ta murzyńska kurtka, jak kupię dla siebie(jestem biały), to będzie git? Polecam No teraz to ja już nawet tam nie wejdę.
Opublikowano 10 grudnia 200915 l no będzie git, ogólnie polecam -> urbancity.pl (wszystko dla murzynów, też tych białych) Edytowane 10 grudnia 200915 l przez Carleone
Opublikowano 10 grudnia 200915 l Szukam fajnych, czarnych jeansów o prostym kroju (nie rurki), bez żadnych przetarć i innych gówien. Pomożecie? Aha, chciałbym się zmieścić w dwóch stówkach
Opublikowano 12 grudnia 200915 l Szukam jakiegoś fullcapa na zimę, będę wdzięczny za jakieś namiary na sklepy czy to "Stacjonarne" czy też www. Czapka musi mieć coś "z pomarańczy". Dzięki.
Opublikowano 17 grudnia 200915 l Grześ, na pewno gdzieś znajdziesz, sprawdzaj allegro bo tam jest sporo ciuchów Converge'a a ten wzór dość często się pojawia tu masz podobną: http://www.ninetyeightclothing.com/pl/index.php?action=product&id=186 Edytowane 17 grudnia 200915 l przez Dziewiątek