Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Szukam szmaty,

Featured Replies

Opublikowano

Tak, też je widziałem, ale w moim rozmiarze był urwany guzik i są za szerokie w nogawce :(

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 175 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak mozna chodzic w trampkach majac wiecej niz 15 lat?

• Oj grubasku nie każ mi cię dissowac znowu, bo ostatnio tak napłakałeś, że jak odparowało to teraz w całej Polsce pada .

• Tak. Pedalstwo

Opublikowano

Tak, też je widziałem, ale w moim rozmiarze był urwany guzik i są za szerokie w nogawce :(

musisz doyebać łydy

pisz pw do kubka

Opublikowano

Szukam torby mającej zastąpić plecak. W jakich sklepach szukać? No i najważniejsze pytanie, które wstydziłbym się zadać poza internetem - czym się charakteryzuje torba powszechnie uważana za męską? Ma mieć określone proporcje czy coś takiego?

e: niepotrzebny pytajnik

Edytowane przez mate5

Opublikowano

nie jest różowa

na serio, to raczej widać od razu, z sieciówek obczaj river island, tam na pewno coś fajnego znajdziesz

Opublikowano

Męskie torby to zło i cockblocker, sprawdzone info.

Opublikowano

Szukam torby mającej zastąpić plecak. W jakich sklepach szukać? No i najważniejsze pytanie, które wstydziłbym się zadać poza internetem - czym się charakteryzuje torba powszechnie uważana za męską? Ma mieć określone proporcje czy coś takiego?

e: niepotrzebny pytajnik

masz 6 rodzajow toreb, ktore moga nosic mezczyzni. ja osobiscie toleruje tylko 3-4 rodzaje, ale do rzeczy:

1 rodzaj - briefcase: na dokumenty.

49y8GKy.jpg

2 rodzaj - messenger bag: torba na codzien do pracy.

hnxYEmD.jpg

3 rodzaj - holdall: torba do podrozy.

g3bJGNC.jpg

4 rodzaj - camera bag: torba na aparat fotograficzny.

suEYW1L.jpg

5 rodzaj - tote: podobno nowozytny twor majacy zastapic 1 rodzaj, czyli neseser. osobiscie nie polecam, dla mnie wyglada jak reklamowka z materialu z dodatkami skory.

KEc6dpR.jpg

6 rodzaj - newsboy bag: bekart zrodzony z messenger bag. tania podroba z materialu dla biedakow ludzi bez gustu.

jDDM4pb.jpg

mam nadzieje, ze sie na cos przydalem. :)

Opublikowano

Wybrałbym osobiście torbę na bombę nuklearną, czyli żadną z wybranych XDDD

Opublikowano

Wybrałbym osobiście torbę na bombę nuklearną, czyli żadną z wybranych XDDD

ale ty nosisz damskie buty, wiec polecam 5 rodzaj + plaszczyk od siary. :)

Opublikowano

Messenger bag fajna, kiedyś taką będę nosił do pracy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Lee Cooper, kupiłem na jesieni taką ciemnozieloną i jest świetna.

Opublikowano

W Reserved.

Opublikowano

Dobrej jakości ale nie za drogie okulary przeciwsłoneczne kupę gdzie/jakiej firmy? Tak powiedzmy nie droższe niż dwie stówy.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

polecam mimo wszystko kupic sobie jakies tanie, za 25-30 zl - starczaja na sezon letni idealnie i jbc mozna miec kilka par na zmiane co by sie nie opatrzyly tobie i ludziom wkolo. dzis dorwalem fajne czarne jokerki za wlasnie 25 ziko i jestem z nich szczerze zadowolony, glownie tez z faktu ze jak na nich usiade albo mi spadna albo za(pipi)ie ktos, to nie bede sobie plul w brode ze kosztowaly wiecej. z wygladu normalne lustrzanki ale mniejsze nieco, czarny metal, czarne szklo, wygladaja full wypas :)

Opublikowano

(pipi)e (pipi) za 25 zł, kupiłem takie w zeszłym roku to krzywe się okazały i się rozklekotały jak stary rower, co jest o tyle istotne, że jak zasuwam na rowerze właśnie, to nie chce musieć uważać, żeby mi się z nosa nie zsunęły. Dziękuje za imput, ale szukam czegoś ze średniej półki, ale jak to z zakupami, których dokonuje się raz na parę lat, nie mam bladego pojęcia czego szukać.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

zobaczymy ile moje wytrzymaja, wczesniejsze rzeczywiscie, bo jednym wiekszym melo cale chodza w zawiasikach, no ale jakos sie trzymaja, jak mowie to okulary ktorych sie nie zaluje. ciekawe ile te nowe beda mialy sztywne zawiasy. przymierzalem na ryju kilka i kilka lezalo krzywo, a te akurat dobrze, sa masywne a nie takie zylkowe, wiec nie powinny sie przekrzywic :)

nie wspomniales ze na rower, tak tez taka propozycja, sorry man :)

Opublikowano

Pięknisiu, nie polecaj mi rajbanów, mówiłem z średniej półki. Jeszcze z tego roweru nie spadłem, żeby płacić pół tysia za okulary.

Miałem kilka sezonów fajne szkła za jakieś 150 zł kupione w jakimś sieciowym optyku, ale zgubiłem, a teraz jak szukam, to ceny są dalekie od rozsądnych. :(

Opublikowano

Moja rada - kup sobie tanie okulary jakie ci się podobają, wywal plastikowe szybki, przejdź się do optyka i spytaj czy nie dorabiają dobrych jakościowo szkieł do własnych oprawek. Czasem dorabiają i wychodzi to nieźle z ceną.

W podobny sposób mam parę aviatorów z ciemnymi szkłami korekcyjnymi. Jestem wesół, bo przynajmniej coś przez nie widzę i wiem, że nie dobijają mi dodatkowo wzroku.

Edytowane przez Siara_iwj

Opublikowano

Chciałbym taką bluzę:

4c7dc6c629_m.jpg

Ale bez nadruku, całą czarną. To się chyba crewneck nazywa, tak? :P W jakich sklepach najlepiej szukać?

Opublikowano

W H&M sprawdź, w decathlonie też mają.

Opublikowano

W której sieciówce dostanę kurtkę w stylu tej którą nosił Travis w Taksówkarzu?

tumblr_m2o3l8TZv71qbe0v3o1_500.jpg

Wazne coby była raczej krótka,i miała ściągacze

Edytowane przez wojcieszek