Skocz do zawartości

Szukam szmaty,

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 163,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak mozna chodzic w trampkach majac wiecej niz 15 lat?

• Oj grubasku nie każ mi cię dissowac znowu, bo ostatnio tak napłakałeś, że jak odparowało to teraz w całej Polsce pada .

• Tak. Pedalstwo

Opublikowano

Zarzuc Siara, bo serio sie pytam. xD

Opublikowano

No takie rozpięte, co można na tiszerta założyć.

image42.jpg

Nawet ci chłopa fajnego poszukałem.

Edytowane przez Siara_iwj

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Poszukuje na zime jakiejs fajne czapki typu beanie, ale wszedzie gdzie odwiedzilem stacjonarne sklepy to jakas lipa, bo wszedzie gdzie przymierzalem te czapki to jakies takie niezbyt workowate te czapki, a nigdzie nie moge znalezc chocby tak prezentujacej mi sie na glowie

99.jpg

Any ideas gdzie takie cos da sie upolowac nie wliczajac zamawiania na ebayu?

Opublikowano

Poszukuje na zime jakiejs fajne czapki typu beanie, ale wszedzie gdzie odwiedzilem stacjonarne sklepy to jakas lipa, bo wszedzie gdzie przymierzalem te czapki to jakies takie niezbyt workowate te czapki, a nigdzie nie moge znalezc chocby tak prezentujacej mi sie na glowie

99.jpg

Any ideas gdzie takie cos da sie upolowac nie wliczajac zamawiania na ebayu?

Polecam O'Neill. Mam podobna czape i jestem zadowolony, a firma robi swietne ciuchy pod wzgledem jakosci jak i wygladu.

http://www.oneill.com/en-gb/

Opublikowano

@Siara, nie spasuje do irokeza? ;( Jestem otwarty na propozycje modowe jak cos ;)

@Jarome, a to w ogole dostepne w PL, bo zamawiania czapki to bym chcial ominac

Opublikowano

Kiedys O'Neill mial sklep w WaWie. Mysle, ze teraz jest jesli chodzi o PL lepiej niz kiedys, wiec obstawiam, ze sa dostepne. Firma ma swietna renome i robi ciuchy dla Snowboarderow, Serferow itd

Opublikowano

Wlasnie troche surfuje i moze cos by sie dalo ustrzelic u nas, ale i tak bez zalozenia na leb to nie niechetnie bralbym ;)

Opublikowano

Ja wiekszosc kupuje przez neta i raz tylko dalem ciala ze spodniami, bo za dlugie minimalnie byly, a tak szafa gra i wybor duzo wiekszy :) O'Neilla mam od groma rzeczy i polecam ta firme bardzo.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

czy w  silesia city center albo gdzieś w katowicach jest sklep z ubraniami marki Quiksilver ?

Opublikowano

W Maka Store w Silesii mają.

Opublikowano

muszę przymierzyć przed kupnem a nie mam ochoty na zabawę z odsyłaniem, wolę na miejscu ;]

Opublikowano

Mozna i tak. Ja wiekszosc rzeczy zamawiam przez siec i tylko raz z(pipi)alem ze spodniami. Znasz swoj rozmiar to powinno byc good, ale jak kto woli :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

PEYj2Dz.jpg

Tutaj masz logo, milego poszukiwania.

Opublikowano

quechua-logo.jpg

Logo brzmi znajomo..?

...chcę plusa.

Heh, mam kilka szmat tej firmy, ale nigdy nie zwróciłem uwagi na ten szlaczek, albo go nie było, tylko napis. Dzięki, bo już traciłem nadzieję.

Jest nawet na stronie Decathlona tylko nie ma brązowej i z rozmiarami jest problem:

http://www.decathlon.pl/kurtka-turystyczna-lekka-mska-arpenaz-400-id_8302391.html

Czarna prezentuje się sporo gorzej :/  Jak nie znajdę tej jasnej to skontaktuję się z Quechua i spytam o dostępność. Dzięki wam za pomoc.

Edytowane przez Pure Bladestone