Skocz do zawartości

Battlefield Bad Company 2

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 136,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Liquid Snake
    Liquid Snake

Jak dla mnie nie wymiata, Pazura zepsuł cały klimat swoim ciotowatym głosikiem

• peacekeeper119
    peacekeeper119

Ja to widzę tak- MW2 pozostanie jeszcze długo królem sprzedaży, ale BC2 będzie dostawać lepsze średnie ocen z recenzji na stronach typu gamerankings i metacritic. Takiego wyhypeowania jaki miał nowy C

• można odblokować WMII M1 GARAND , należy poczynić:   This weapon is only available to Battlefiled Veterans. Visit veteran.battlefield.com to join the proud and glorious.   Ktoś to ogarniał?

Opublikowano

Źle widzisz.

Pamiętaj, że niektóre mapy gra się tylko w trybie conquest a niektóre tylko w trybie rush.

Opublikowano

Jak to jest z tym Veteranem w końcu? Zaliczyło mi na stronie 1943, ale BC2 już nie :/

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jak to jest z patchami do BC2 na Xboxie? Czy potrzebny jest twardy dysk, bo na subforum PS3 wyczytałem, że ostatni patch na ich konsolę miał ponad 400 MB?

Opublikowano

A nasz dzisiejszy prawie 300. Sporo się zmieniło, ale liczba ticketów na niektórych mapach jest zdrowo przesadzona. Nie lubię grać Arica Harbor na 350 kili dajcie spokój.

Opublikowano

Jak oni mogli podnieść obrażenia dla Abakana? xD

Przecież ta broń z celownikiem x4 to zabójca reckonów, teraz będzie jeszcze bardziej śmiercionośna.

No i ta "mniejsza strefa wybuchy granatu 40mm żeby podkreślić jego drugoplanową rolę przeciw piechocie".

To niby do czego on służy? Do niszczenia czołgów?

Kurde, dice idzie w stronę rozmycia różnic między broniami ;/

Opublikowano

Wie ktoś jak wstawić ACOG x 4 do M14, widziałem taką możliwość na filmiku do Vip map pack 3 ale w samej grze nie moge togo znależć?

Edytowane przez Roofiii

Opublikowano

leci do mnie uzywany bc2 i tu male pytanko:) zebyc miec gre full wypas wystarczy kupic sam kod vip za 1200 ? czy jeszcze trzeba kupowac ? :unsure:

Opublikowano

OMG serio tak zrobili z Abakanem? Ta broń już była niesamowicie mocna, a teraz stanie się pewnie jedynym słusznym wyborem. Nie wiem po co oni tak w tym grzebią, czas tracą, a tylko coś zepsuć mogą.

Opublikowano

Ten update powinien nosić nazwę "Failed Dice Ideas Multiplayer Update", gra właśnie poszła w kierunku tracenia sensu.

leci do mnie uzywany bc2 i tu male pytanko:) zebyc miec gre full wypas wystarczy kupic sam kod vip za 1200 ? czy jeszcze trzeba kupowac ?

Wystarczy. Chyba, że chcesz zielone kostiumy i krowie bronie to przygotuj jeszcze 460pkt.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siema, dziś powinien być dodatek, ktoś wie coś na jego temat, czemu jeszcze nie ma go na rynku?

Opublikowano

Cholera,mam dziwny problem. Czesto jak sie odrodze,to nie moge strzelac,bron jest schowana,zadnej dodatkowej tez nie moge uzyc,ale celownik na ekranie zostaje. Co gorsza,jak chce wtedy wyjsc do menu gry,gra zawiesz mi konsole i musze ja restartowac. wooot

Opublikowano

Siema parę minut temu jak zajrzałem do sklepu, ukazała się aktualizacja 467MB o co chodzi co ona zmienia,to chyba nie jest ten dodatek bo nigdzie nie widzę żeby go włączyć.

Opublikowano

Wszystko się po(pipi)a***, nie mogę znaleźć żadnego meczu, raz, RAZ znalazłem, ale z masakrycznymi lagami, wy też tak macie ??

Opublikowano

Nie, to jest blisko pół GB, mi to się będzie trochę pobierać, tak więc nie ściągałem. Ciekawe co oni zmienili, w końcu pół Giga to sporo, oby nie zepsuli tej gry tymi ciągłymi łatkami.

Opublikowano

Jak się włancza spadochron w multi?? próbowałem wszystkiego i nadal nie moge :verymad:

Opublikowano

Ja ściągnąłem update'a i jest dużo lepiej. Lagi są na poziomie tych sprzed poprzedniego patcha, czyli w większości przypadków niezauważalne lub znośne.