Szymek 1 047 Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Tak wyczajona wczesniej troche, Bardzo dobra tylko , ze ja nie lubie grac snajperem ogolnie snajper to padaka w tej grze...c4 znika, dwa strzaly potrzebne do zdjecia gosci, oszukiwanie lunety wzgledem lotu kuli...a i noze mogliby unowoczesnic... Delikatnie sie zawiodlem... Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Wkurz amnie to właśnei od czasów COD4,że nasz eminy znikają po zgonie,powinny zostawać aż ktoś się w nei wpakuje lub zniszczy.C4 jest super w BF1943,ile to ja czołgów zniszczyłem,zaminowując wcześniej przedpole Cytuj Odnośnik do komentarza
Kornolio 1 053 Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Ja wczoraj zakupilem, pogralem ze 3 godz. wyszedlem tak zeby byl update profilu, dzis wlaczam i wyzerowane staty... wie ktos o co chozi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Seifu 46 Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Mam to samo... staty w grze wyzerowane... ale jak wchodzę na swoj profil na stronce battlefield'a to wszystko jest w porządku No i... nie moge też grać na nowej mapie. Dziwne to jakieś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Minie,raz już też tak to było. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Vincent 0 Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Mam to samo... staty w grze wyzerowane... ale jak wchodzę na swoj profil na stronce battlefield'a to wszystko jest w porządku No i... nie moge też grać na nowej mapie. Dziwne to jakieś. To nic takiego na szczęście. Przeprowadzana była tylko konserwacja serwerów oraz nanoszono pewne poprawki mające uatrakcyjnić grę zespołową (problemy z wywalaniem ze składu etc.) Dokładne stanowisko w tej sprawie znajdziecie pod tym adresem. http://www.gamestooge.com/2009/07/12/battl...43-stats-reset/ PS Gra jest cudowna. Lepiej mi się w to gra niż w Killzone 2, co jest chore. Ale własnie taki rodzaj onlajnowej rozgrywki preferuję. Czekam tylko na dlc'eki z mapkami Cytuj Odnośnik do komentarza
Matt90 0 Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Oj DLC by się przydało... Fajnie by było gdyby nie były to same mapy, ale np. jakaś nowa klasa, bronie lub pojazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza
MysteryGaz 26 Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Jestem baaardzo pozytywnie zaskoczony tą gra . Killzone mnie odrzucił, demko bad Company - takie sobie (i to mnie najbardziej dziwi Może przez to że tam był tylko durny single ), ściągnąłem trala BF 1943 - cud, miód i orzeszki . Teraz pogrywam już w fulla, chyba najlepsza sieciowa strzelanina na ta konsolę XD. Jedyna wada to mała ilość mapek niestety, może jeszcze mi się nie znudziły tak bardzo ale nie wiadomo jak to będzie później, czekam na jakieś DLC i kupuje w ciemno . Genialna gra . Cytuj Odnośnik do komentarza
Yabollek007 314 Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Eeeeeeeee demko BF BC mialo tylko single? To jakim cudem przez jakies 2 miesiace naparzalem w nim online, zanim kupilem pelna wersje? Cytuj Odnośnik do komentarza
MysteryGaz 26 Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Hyh, no nie mam pojęcia, ja ściągnąłem chyba z PL PSStore, byla jedna misja, filmik i...koniec . No chyba, że ja czegoś nie zauważyłem albo już serwery do demka padły (grałem całkiem niedawno ale pamięć słaba więc nie pamiętam menu głównego XD). Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 sporo pochlebstw o BF - w takim razie dzisiaj się zaopatrzę i coś pomęczę tę grę - po KZ tyle światła i kolorów naraz - nie wiem czy nie oślepnę jak jest ze statystykami? jeśli w czasie meczu muszę wyjść z gry (dziecko się obudzi) to czy zdobyte punkty będą się sumować (jak w KZ2) ? Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Nie, żeby ci naliczyło punkty musisz poczekać do końca rundy, potem aż załaduje się kolejna mapa i dopiero możesz wyjść z gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
MysteryGaz 26 Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 (edytowane) Wam też muzyka podczas ładowania mapy potrafi zaczynać 2-3 razy od nowa ten sam motyw? Zastanawiam się, czy to nie jest np. wyznacznik tego, że jest jakiś błąd w sofcie i gra się zawiesi. Ostatnio kilka razy (dni) tak miałem i zawsze kończyło się zwiechą. Wczoraj muza grała idealnie - ten charakterystyczny, wojenny motyw BF - od początku do końca i nie miałem zwiechy podczas 1,5 sesji. Ajj...też to mam tyle, że nie zawieszało się po tym . Generalnie to czasem "odgłosy bitwy" czy też ogólnie wszystkie dźwięki przycichały zupełnie po czym znowu było je słychać :?. A jeśli już o błędach mowa to - dosyć często na ekranie "mignie" mi mały czarny kwadracik, tak gdzieś po środku ekranu, nie jest to szczególnie denerwujące aczkolwiek dobrze by było gdyby to nie występowało . Nie mam pojęcia skąd się to bierze, w innych grach jest gut . Ahh no i nasilają się problemy z połączeniem . Parę razy musialem zrestartować grę bo nie chciało za żadne skarby połączyć z EA Online. Z samego servera jak już grałem nigdy mnie nie wywaliło, jednak ostatnio zaliczyłem potwornego laga, takiego, że nie bylem wstanie przejśc paru metrów . Pewnie to wina mojego lichego neta (neo 1mb ), na szczęscie zdarzylo tak mi się tylko raz czy dwa razy . Shtas, dobrze wiedzieć bo już parę razy wychodziłem i myślałem że naliczyło... Edytowane 23 Lipca 2009 przez Gazer Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Największy błąd to jak na jednym lotniskowcu stoją2samoloty a na tym drugim stoi i czeka 3 garczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Tak jak całego BF1943 uważam co najwyżaj za grę dobrą (jak na grę z pss) tak latanie samolotami bawi mnie bardziej niż w warhawku. Lata się o wiele trudniej, trzeba uważać na przeciążenie (przy puszczaniu "gazu") a dogfight-y to poezja, tu walczy się o każdą celnie oddaną serię nie mówiąc o sprawnym operowaniu bombami Ech... jakby tak jeszcze można było latać w kilku tymi bombowcami co robią naloty... hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Mnie już powoli nudzi,a zostały mi 3 levelu do max poziomu,jak nie będzie DLC to padnie u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Szykowane są jakieś płatne dodatki do BF 43 ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Martinezzz 1 Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Zakupiłem właśnie ten 'klucz' do trial'a i niby wszystko świetnie, cały szczęśliwy odpalam grę, zalogowałem się na EA Online i wszystko pięknie tylko zamiast zniknięcia napisu Trial Version zrestartował mi się czas i znowu mam 30 minut ;/? O co (pipi)a chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza
MysteryGaz 26 Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 SORROW, tego chyba nikt nie wie . Martinezzz, spróbuj jeszcze raz ściągnąć tego unlockera? Cytuj Odnośnik do komentarza
Martinezzz 1 Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Nic to nie dało. Ściągnąłem ponownie i teraz nawet to logowanie do EA Online mi się nie pojawiło. Odinstalowanie tego Triala i znowu ściągnięcie tego klucza coś by dało? Cytuj Odnośnik do komentarza
MysteryGaz 26 Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Pojęcia nie mam ale może coś tam się namieszało w tych plikach gry . Spróbować nie zaszkodzi, ściągnij jeszcze raz triala a tego co masz skasuj. Cytuj Odnośnik do komentarza
.... 2 Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 pewno kazdy na to wpadl milion lat wczesniej, ale bierzemy snajpera wsiadamy SAMI do lodki wyplywamy w dobry punkt obracamy barke bokiem zmieniamy miejsce na pasazera i... ognia Cytuj Odnośnik do komentarza
MysteryGaz 26 Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 IMO pomysł średni bo dobry snajper zmienia pozycję po każdym strzale 8) . A w łódce jesteśmy praktycznie unieruchomieni i wystawieni na strzał (ale mogę się tutaj mylić bo nigdy nie jechałem łódką jako pasażer w widoku TPP ). Cytuj Odnośnik do komentarza
.... 2 Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 niby tak (w nawiasie zaznaczam, ze jestem raczej srednim {a piszac srednim mialem na mysli to slowo ktore forum cnzuruje}snajperem) ale zagralem jedna gre strzelcem wyborowym i wygladalo to tak: biegne biegne celuje bum zabili mnie biegne, biegne chowam sie w krzakach bum zabili mnie itd druga gra wyplywam na lodce po 20 minutach mnie zabili Cytuj Odnośnik do komentarza
A.L.I 9 Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Ja to robie tak: Biegnę, biegnę widzę wroga zmieniam na granaty(te takie wystrzeliwane jak pocisk z karabinu ), zabijam 3 wrogów. Normalnie strzelam z karabinu, granaty się załadowały i znów nimi zabijam wrogów. Snajperem jakoś mi nie idzie, zawsze jak się gdzieś skampię to mnie zabijają. Ani-tankiem zabijanie kogoś z tego karabinu jest zbyt wolne, rakiety są mocne, ale czas potrzebny przeładowanie ich to masakra. Jeśli widzi się czołg to wystrzelimy jedna rakietę i mamy trzy wersje: 1. Czołg ucieka 2. Giniemy 3. Nie trafiliśmy Ogólnie to rifleman jest moim zdaniem najlepszy. 8) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi