Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tekken 6 w Łodzi

Featured Replies

• Odpowiedzi 247
  • Wyświetleń 17,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ciekawie to nazywacie. Wiemy już o tej grze w sumie wszystko, a Wy "testujecie". :)

Opublikowano

Ja tam nic nie wiem, bo nie marnuję wolnego czasu na oglądanie od cholery i jeszcze trochę walk z JOYBOX'a ;p

Opublikowano

Przypuszczam jednak, że obejrzałeś dużo więcej walk ode mnie. W każdym razie na pewno wiesz więcej niż to co oni pokazują.

Opublikowano
Ciekawie to nazywacie. Wiemy już o tej grze w sumie wszystko, a Wy "testujecie". :)

Mam tylko nadzieje że potrafił byś przenieść tą wiedzę na praktykę :P

Opublikowano
Przypuszczam jednak, że obejrzałeś dużo więcej walk ode mnie. W każdym razie na pewno wiesz więcej niż to co oni pokazują.

No to na pewno, bo nie przepadam za oglądaniem filmików z cyfrówki - wolę direct feedy z YT.

Opublikowano

dobrze w peni*, że macie T6, chętnie bym wpadł i pograł. Zastanawiam sie jak ten automat tam trafił, czy to było przemyślane zamówienie czy jakiś tekkenowy-jan. Widać macie japoński automat, w który są ładowane 'hrapy', czułbym się jak w domu z kaziem po prawej. Oj pograłbym se ja w to, bo ta wersja DR-kowa na PSP z boundami jest marna

Opublikowano

Byłam, widziałam. Może gdyby nie to, że był tam tłum dzieciaków, których mina mówiła: jak nam przeszkodzisz, to zrobię Ci rolling death cradle, ale na żywo. W takich momentach jestem za aborcją. No, ale.. fajny pomysł z tym automatem. Może następnym razem sobie zagram.

Opublikowano
  • Autor

Hahaha.A czy któreś z tych dzieci nie miało blond włosów i nie grało kingiem próbując wkleić juugla z boundem ??

Opublikowano

Łysy Ty podrywaczu :lol: nie możesz być dzieckiem jesteś za stary na takie określenie. Bardziej do twoich piętnastu lat pasuje nastolatek :lol: LOL Znowu byłem i dychę wtopiłem, królestwo za pada <_<

Opublikowano

"Foczka widziałaś jakiego juggla skleiłem, tak że ten noobek z którym gram to obsrał się świątecznym twarogiem"

albo

"luknij jakiego łola posadziłem, wlazło nawet z rispałnem"

podryw typowego gracza w tekkena :P hehehe

Edytowane przez MTC

Opublikowano
  • Autor

Raczej zlewam z tego ze mnie do dziecka porównano xD co za łby z was są xD

Jak ty tak laski wyrywasz Bażant to sie nie dziwie że od 2 lat zadowalasz się kciukiem i jego czterema siostrami xD

Opublikowano

A ja sprawdzalem dzisiaj BOBA :)

Szczerze ? Jak na grubasa to szybki jest jak cholera :) calkiem milo mi sie gralo i nawet azazela nim przeszedlem :)

Mysle ze jak dorwe t6 na konsoli to nim pogram :)

Bob Tekken 6 = Rufus Street Fighter 4 :P

Opublikowano
Jak ty tak laski wyrywasz Bażant to sie nie dziwie że od 2 lat zadowalasz się kciukiem i jego czterema siostrami xD

Milcz i ucz się :P

Opublikowano

Od której dzieciaki grywacie tam ? Będę jutro, to popatrze jak walczycie o lachona z forum :wub:

Opublikowano

Nie wpadaj bo dżagle z wrażenia przestaną im siedzieć;].

Opublikowano
Od której dzieciaki grywacie tam ? Będę jutro, to popatrze jak walczycie o lachona z forum :wub:

No i przez Ciebie Juniorek nie będzie w stanie zasnąć hahaha ;P

Opublikowano
"Foczka widziałaś jakiego juggla skleiłem, tak że ten noobek z którym gram to obsrał się świątecznym twarogiem"

albo

podryw typowego gracza w tekkena tongue.gif hehehe

Zrobiłem 10 razy pod rząd Kazem CH d/f+2 ewgf + juggiel, która zrobi mi dobrze?

Opublikowano
dobrze w peni*, że macie T6, chętnie bym wpadł i pograł. Zastanawiam sie jak ten automat tam trafił, czy to było przemyślane zamówienie czy jakiś tekkenowy-jan. Widać macie japoński automat, w który są ładowane 'hrapy', czułbym się jak w domu z kaziem po prawej. Oj pograłbym se ja w to, bo ta wersja DR-kowa na PSP z boundami jest marna

To możemy zagrać bo ja po prawej wole:P

ja jutro może będe ok. 19??pewnie ktos sie ze mną przywlecze

albo

podryw typowego gracza w tekkena tongue.gif hehehe

Zrobiłem 10 razy pod rząd Kazem CH d/f+2 ewgf + juggiel, która zrobi mi dobrze?

tylko 10???

Opublikowano

Se polewacie, na sticku to jest lajcik, boskon przy mnie kiedyś wybił 12 razy pod rząd na padzie :D

A tekken 6 jest słaby, sf4 ŻONDZI!

Opublikowano
Se polewacie, na sticku to jest lajcik, boskon przy mnie kiedyś wybił 12 razy pod rząd na padzie :D

A uzbierał kiedyś słoik malin nie używając rąk ?? Cieniasy :P

Opublikowano
ja jutro może będe ok. 19??pewnie ktos sie ze mną przywlecze

Pewnie ja się przywlekę i znowu wydam 2 zl :lol: to uzależnia <_<

A uzbierał kiedyś słoik malin nie używając rąk ?? Cieniasy

próbowałem ustami ale nie dało rady, wszystkie zjadałem od razu. może za rok spróbuję stopami :P

Opublikowano
  • Autor

Dobra to ja też się pojawię jutro między 18.00 a 19.00 xD Jak tak patrze na twoje wszystke posty w tym temacie szyper to wydaje mi się że jesteś ciut zły że to nie w poznaniu postawili ten automat xD SF4 jest całkiem w oko ale nie ma sie czym podniecać - też trochę pogram.

Jak na razie muszę ogarnąć granie na gałce xD

Podobno drugi automat jest gdzieś w szczecinie :) - znajomy dzwonił że coś tam przywieźli ale nie jest pewien , jutro sie dowiem.