Mustang 1 718 Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 jakie bany jak w calej europie mozna bez problemu kupic dzis gre.. Ciekawe, pójdę jutro do sklepu, ale mówiąc szczerze, wątpię by mi wydali. Zresztą jeszcze do końca nie wiadomo czy nie będzie konsekwencji, jak poczekam do wtorku nic się nie stanie, przynajmniej w weekend łatwiej się będzie zabrać do zadań domowych. A tak w ogóle to dziwi mnie ta cała szajba, jakieś kombinacje żeby dostać grę wcześniej, itp. I tak każdy się nagra do woli, jak się kupi na premierę to całą środę można grać, więc w czym problem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 jest split na 4 graczy? Jest widzialem na filmiku z YT. Z reszta kazdy DOBRY Call posiadal taki tryb (mowie o 2,4,5) Cytuj Odnośnik do komentarza
Les777 124 Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Ale chyba tylko multi, nie kampanię. Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 A tak w ogóle to dziwi mnie ta cała szajba, jakieś kombinacje żeby dostać grę wcześniej, itp. I tak każdy się nagra do woli, jak się kupi na premierę to całą środę można grać, więc w czym problem? No właśnie mnie też. I to jeszcze kupowac drozsza i angielską wersje zeby miec gre 5 dni wczesniej, podobno i tak wszyscy gracze będą mieli wyzerowane statystyki w dniu premiery. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Ale chyba tylko multi, nie kampanię. Kampani nikt nie zapowiadal dla splita - jedyna opcja w MW2 to split na 4 graczy w multi + 2 na kilkanascie misji SpecOp Czemu MW2 sprzedaja w 2 wersjach jezykowych? Cytuj Odnośnik do komentarza
Othis 29 Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Jest widzialem na filmiku z YT. Z reszta kazdy DOBRY Call posiadal taki tryb (mowie o 2,4,5) dobry procz 4 byl tylko 3 a on posiadal nawet spilt na4 i to w online! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Od wczoraj gra jest już w wawce, na razie zagrałem troszkę w SP i nieco więcej w MP(20lv). Gra się przyjemnie, cholernie dużo się dzieje, wydaje się że jeszcze szybciej się umiera, Flamas to nic innego jak stare dobre M16, grafika nie równa, najsłabiej to poziom COD4, mokre powierzchnie jak zawsze wyglądają najlepiej. Akcja jest jeszcze szybsza, shotgun;a można mieć jako secondary weapon, zamiast pistola n/p. Lece grać ;] Póki co mam mieszane uczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza
.:marioo:. 104 Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Coś więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 366 Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 U mnie było podobnie, ale tylko przez kilka pierwszych godzin zabawy. Szczególnie ciężko było mi przywyknać do nowej "oprawy" MW2 - jest kolorowo i dość radośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
DaX_PL 0 Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Gdybym znalzł Modern Warfare 2 przed premiera to czy oplaca sie brac anglika czy poczekac na polski. Jakz dubbingiem czy to tylko napisy Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 napisy Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Krótka piłka z mojej strony. Singiel kapitalny bijący bez problemu ten z MW 1 pod względem spektakularności, twistów fabularnych, widowiskowości i patentów. Covert Ops, doskonałe przedłużenie zabawy w postaci różnych challengy (solo jak i coop). O multi powiem tylko tyle, że ilość broni, add-onów + perków jest po prostu oszałamiająca i raczej nie będzie sytuacji jednego dobrego speca + M16. Rozwaliło mnie za to: Możliwość wybierania sobie bonusów za kill streaki, za 25 kill streak można sobie ustawić atomówke kończącą rozgrywkę lol Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Coś więcej? Nie które mapy są przekombinowane i za kolorowe, wkurzają też "streaki" są za mocne. Perki są świetne, dużo dobrych zmian, poza tym co napisałem w pierwszym zdaniu, reszta jest kapitalna. Dojdę do 70 lv, odkryje wszystkie bronie w tedy się ostatecznie wypowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Uriziel 5 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 (edytowane) To teraz napiszę coś od siebie. Singiel dość intensywny, można od razu grać na veterania w cale nie jest tak trudno. Multi może zacznę od mapek których jest dużo, są kolorowe, nieźle zbudowane ale kilka map moim zdaniem jest za dużych i to bardzo, wkurzająca jest kampa zwłaszcza na tych dużych mapach jak dostajesz od gości nie wiadomo z kąt. Streaki fajny patent z kustomizacją każdy ustawi to co mu pasuje, ale niektóre są za mocne, momentami to przegięcie pały. a teraz lecę grać dalej. PS. Jest reset w multi w dniu premiery czy nie ? Bo nie wiem czy się przykładać do gry czy grać turystycznie i poznawać mapki Edytowane 8 Listopada 2009 przez Uriziel Cytuj Odnośnik do komentarza
jojok21 0 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Reset będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Reno 4 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Video recenzja - http://www.youtube.com/watch?v=Cxj78420zJQ Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 (edytowane) PS. Jest reset w multi w dniu premiery czy nie ? Bo nie wiem czy się przykładać do gry czy grać turystycznie i poznawać mapki Lepiej nie ryzykuj i nie przykładaj się za bardzo... Edytowane 8 Listopada 2009 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Nowy CoD jest dobry. Zagrałem kilka misji i muszę przyznać, że są ciekawe i dużo akcji jest : ) Ja tam się nie jaram jakby to było ohoho nie wiadomo co. Dla mnie to normalny, ale dobry FPS. Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin111555 0 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 (edytowane) Porównanie grafiki XBOX vs. PS3, dostępne w HD, moim zdaniem tekstury minimalnie ostrzejsze na X'ie a cienie lepsze na PS3 ale w ruchu pewnie i tak nie ma to większego znaczenia. Poza tym lepsze są porównania video. UWAGA : mogą być lekkie spojlery !!! KLIK Edytowane 8 Listopada 2009 przez marcin111555 Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 366 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Panowie, pytanko: czy macie problemy z połączeniem się do meczu? U mnie wygląda to dość kiepawo - dłuugi czas oczekiwania zanim znajdzie coś odpowiedniego. Czasami leci jak burza (10 sekund i juz gram) a innym razem mogę tak sobie czekać do usr*anej śmierci i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza
ziemia1 685 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Hej Amer, pamiętasz 2 lata temu było to samo, niemożność dołączenia do gry. Już nie pamiętam jaki wtedy błąd wyskakiwał, ale pewnie dotyczy to większości multi w przeciągu 2 miesięcy od premiery. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 rofl... dziś zagrałem, dziś skończyłem :| Cytuj Odnośnik do komentarza
jojok21 0 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Panowie, da rade pograć w Spec-Ops z kimś spoza naszej listy przyjaciół? Na zasadzie losowego dobierania przez konsolę kompana, tak jak graczy do normalnego multi. Jak nie to kiepsko...bo jakoś nie mogę znaleźć takiej opcji. Kurcze, OST gry jest niesamowity. Hans Zimmer jak zwykle pokazał klasę, choć nie wiadomo do końca, które utwory są w jego wykonaniu, współpracował bowiem, według napisów końcowych, z innym kompozytorem. Ponoć Hans skomponował tylko główne motywy, ale jaka jest naprawdę prawda - nikt nie wie ; ). Montage 2 (jest póki co 8 na YT) Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 (edytowane) umarłem Edytowane 8 Listopada 2009 przez MaZZeo Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 366 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Skonczyłem wczoraj MW2 na poziomie Veteran. Pograłem też około 15 godz. w multi, więc kilka słów n/t gry z mojej strony: - kampania na Veteranie poszła w około 8 godzin. Jest ZDECYDOWANIE prostsza niż poprzednie odsłony. - intensywność akcji jest niesamowita, a jednak single podobał mi się bardziej w poprzedniej odsłownie (tu jest tak na 8+ moim zdaniem) - grafa... hmm, pisałem już na ten temat - trzeba przywyknąć do specyficznej kolorystyki. Grunt, że całość śmigła płynniutko. - zdecydowanie poprawiono udźwiękowienie gry. To jak teraz brzmi większość gunów (z M4A1 na czele) to poezja. Aspekt ten od zawsze wkurzał mnie w COD'ach. Tym razem jest inaczej. - multis jest grywalny jak cholera. W moim odczuciu deklasuje 4-ke, więc jestem zadowolony. Map jest dużo, z czego większość wypada bardzo dobrze. No i patent na noszenie 2-ch dodatków do guna (np celownik + granatnik) odpowiada mi jak mało co. - zabawa z trybem polegającym na wypełnianiu szybkich misji może wciągnąć. Pograłem wczoraj troszkę z żoną w co-opie i z planowanych 20 min, zrobiły się 2 godziny. Zadania są ciekawe i mocno zróżnicowane. - perki, dodatki, nagrody za killsy - dużo tego, w dodatku większość dość ciekawa i przydatna (co oczywiście wpływa na ilość funu dostarczanego przez rozgrywkę wieloosobową). Tyle MW2 to cholernie dobra gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi