Opublikowano 13 sierpnia 20177 l Ja wczoraj 11.30 w godzinke z kilkoma sekundami. Jutro celuje w jakies 15km u stopniowo dokladac po 2-3km az dobije do polmaratonu.
Opublikowano 13 sierpnia 20177 l jedyny problem jaki mam z muzyką to kontrola tempa wybiegam z założeniem że zrobię rekord na odległość, więc planuję na spokojnie biec w miarę jednostajnym tempem, ale muzyka tak mnie nakręca, że już po pierwszym kilometrze endomondo melduje że wpadł rekord czasu na 1km xdd
Opublikowano 13 sierpnia 20177 l Przecież tyle to ulany Maus robi z palcem w dup.ie bez treningu. Ta, z 25 minut gorszym czasem, idz juz stad Bez muzyki bym sie zanudzil przez 21km
Opublikowano 13 sierpnia 20177 l Z toba? Moge nawet i na trojboj silowy, piszesz sie? Edytowane 13 sierpnia 20177 l przez kanabis
Opublikowano 14 sierpnia 20177 l No polmaraton za rok przeciez mamy juz zaklepany , a maraton razem przebiegnismy w jubileuszowym 2020 w grecji na legendarnej trasie. Prawda ze pieknie nam to zaplanowalem ? <3
Opublikowano 14 sierpnia 20177 l Endomondo użyłem 2 razy, nie mogłem zdzierżyć tego głosu Można wyłączyć ten głos @Ragi xDDDDD
Opublikowano 14 sierpnia 20177 l Najprostszy forwrunner 25 Bo zalezy mi tylko na tym zeby miec wglad na tempo caly czas I kolor ten tej opaski pasujacy idealnie do moich ghostow
Opublikowano 14 sierpnia 20177 l Endomondo użyłem 2 razy, nie mogłem zdzierżyć tego głosuMożna wyłączyć ten głos @Ragi xDDDDD Tylko skąd wiedzieć jakie tempo i dystans? xd Zegarek>wszystko Edytowane 14 sierpnia 20177 l przez krupek
Opublikowano 14 sierpnia 20177 l Ja i tak bede biegal z tel bo muzyczka i robot mi gada kilometry. Ale przeciez endo mierzy mega chu,jowo tempo aktualne. Srednie tempo po kilometrze spoko wylicza ale aktualne to porazka,
Opublikowano 14 sierpnia 20177 l po co ci robot jak na zegarku po każdym kilometrze będziesz miał alert i wyskoczy ci to wszystko na ekranie? :) dobrze, że wybrałeś 25 a nie 10 bo tam masz chyba tylko 4 godziny pracy na gps, a tu masz około 8 godzin. Interwały tam chyba można ustawić?
Opublikowano 14 sierpnia 20177 l No niby tak ale przywyklem do jej damskiego glosu A nie wiem. Jak juz przyjdzie to powiem WAZNE ZE JEST ŁADNY
Opublikowano 14 sierpnia 20177 l Ile za takie cacko? On zapisuje gdzies wyniki ew. można eksportować je do endo?
Opublikowano 14 sierpnia 20177 l Można. https://support.endomondo.com/hc/en-us/articles/203483026-Upload-from-a-Garmin-device
Opublikowano 14 sierpnia 20177 l około 450 zł. na stronie endo łączysz profil z garminem i automatycznie przesyła treningi do garmina i endo.
Opublikowano 14 sierpnia 20177 l Ile za takie cacko? On zapisuje gdzies wyniki ew. można eksportować je do endo? Taniej niz 520 nie kupisz. To w tej cenie nie lepiej Polara M400? Nie. Garmin dodaje +20 do szybkosci Z polara mam pralke
Opublikowano 14 sierpnia 20177 l tu taniej https://www.runnerinn.com/bieganie/garmin-forerunner-25-big/13577380/p?utm_source=google_products&utm_medium=merchant&id_producte=2029791&country=pln&gclid=EAIaIQobChMIwviO5_nW1QIVVMYbCh2RbgsGEAQYAyABEgJK6PD_BwE&gclsrc=aw.ds