Opublikowano 26 czerwca26 cze Ciekawe czy to w końcu doprowadzi do zakończenia startów Bednarek Team w Polsce https://www.facebook.com/100064582063958/posts/1454297703399618/?app=fblhttps://www.facebook.com/100064582063958/posts/1457072263122162/?app=fbl
Opublikowano 14 lipca14 lip Macie jakieś doświadczenia ze skarpetami / opaskami kompresyjnymi? Hit czy kit? Zdania są podzielone, badania naukowe raczej nie potwierdzają korzyści i głównie mówi się o placebo.
Opublikowano 15 lipca15 lip Stare życiówki już raczej nie do pobicia, więc sprawdziłem się na dychę i sprawiłem sobie nową Trochę oszukana bo na stadionie, pewnie na normalnej trasie bym tego nie utrzymał. Tętno 172, max 185
Opublikowano 15 lipca15 lip Chciałbym chociaż te 5km w tym tempie wytrzymać Ja za tydzień na biegu Powstania Warszawskiego powalczę o życiówkę. Chce zejść poniżej 50 minut i raczej powinno to pyknąć bez problemu. Zastanawiałem się czy nie podpiąć się na zająca na 48 minut ale nie chcę przegiąć żeby mnie później nie odcięło na koniec.
Opublikowano 18 lipca18 lip I jak się z tego strzela? Idzie trafić jak ktoś ma to pierwszy raz w rękach?
Opublikowano 18 lipca18 lip Akurat fajnie bo zalatwili nam przed mistrzostwami wot, 3 treningi z trenerką kadry biathlonu. 3x 50 amuny na lebka. Jeden karabinek nawet byl w cortinie Co do strzelania, chlopie ciezszy spust masz dual sense Zero odrzutu, celownik, przeziernik+diopter. Ciezej nie trafic. No zabawa sie zaczyna jak masz strzelac na tetnie 180, ale tez do wypracowania. Zawsze lepiej dluzej odpoczac podczas strzelania i trafic, niz spudlowac i wypierdalac na pętle karną 150m. Ogolnie ciezej strzela sie z wiatrowki. Fajna zabawa. Tylko my mamy strzelanie z lezacej na 50m. W duze kółko, prawdziwy, zimowy inaczej wyglada. W te male trafiac to juz trudniejsza sprawa na zmeczeniu napewno.
Opublikowano 18 lipca18 lip A o co chodzi z tym biathlonem letnim? Biegasz i strzelasz czy na jakichś łyżworolkach tam jeździcie?
Opublikowano 18 lipca18 lip 1,5km biegu, strzelanie, 1,5km biegu, strzelanie, 1,5km biegu, strzelanie. Za kazde pudlo pętla 150m. Trasa biegu jebitnie wymagajaca. Wbieg i zbieg na góre po prostu.
Opublikowano 18 lipca18 lip Z duathlonu no biathlon letni Ty to wymyślasz sobie te konkurencję w sumie nie wiedziałem, że coś takiego jest, ale ciekawa konkurencja.W Jodle mieszkacie czy lepiej Was ulokowali?
Opublikowano 18 lipca18 lip 5 minut temu, D.B. Cooper napisał(a):Z duathlonu no biathlon letni Ty to wymyślasz sobie te konkurencję Dobrze, że im z kijkami nie kazali chodzić teraz nordic walking bardzo popularny.
Opublikowano 18 lipca18 lip Ostatnio się zastanawiałem czy nie zacząć trenować, może człowiek w końcu by coś wygrał
Opublikowano 18 lipca18 lip 19 minut temu, D.B. Cooper napisał(a):Z duathlonu no biathlon letni Ty to wymyślasz sobie te konkurencję w sumie nie wiedziałem, że coś takiego jest, ale ciekawa konkurencja.W Jodle mieszkacie czy lepiej Was ulokowali?Nie no gdzie, jak zawody w Dusznikach to nie ma innej opcji tylko Jodełka. Ale przynajmniej bedzie co robic oprocz strzelania, zaczniemy od płytek
Opublikowano 19 lipca19 lip Najlepsze ze to sa budynki niedawno po remoncie xdAz sie "Usterka" mi przypomniala."Robiles to juz kiedys? Nie a Ty? Ja tez nie, ale zobaczymy na youtubie i bedzie git"Mundial dopiero w czwartek mamy to wtedy wrzuce wam profil trasy biegowej bo jest ciekawy :)
Opublikowano 19 lipca19 lip 11 godzin temu, BRY@N napisał(a):Dobrze, że im z kijkami nie kazali chodzić teraz nordic walking bardzo popularny.Wiekszosc wotu to nordic walking uprawia na egzaminie wf na 3km.
Opublikowano 26 lipca26 lip Wrocilem z tego mundialu w biathlonie i ppwiem wam ze chyba najciezsze zawody wojskowe na jakich bylem. 3 dni jebania na ta góre. Bo bylo 4,5km, 7km, i sztafeta gdzie znowu bylo 4,5km.Tu filmik. StreamableWatch unnamed | StreamableWatch "unnamed" on Streamable.Upload Video Online - Free Video Hosting - StreamableA tu profil trasy, 50m przewyzszenia na 500m Sprawdzilem, zabawa fajna ale qiecej nie jade. Za daleko a i ta gorka pojebana.
Opublikowano 27 lipca27 lip Trochę tych podbiegów miałeś. Ja miałem jeden w sobotę większy na 9km i jak tam wbiegaliśmy to dało się nawet słyszeć jedno „o kurwa” jak go ktoś zobaczył W sobotę był bieg Powstania Warszawskiego na 5 i 10km. Ja biegłem na 10km z założeniem zejścia poniżej 50min co ostatecznie się udało. Trochę nabiegałem więcej niż to 10 i oficjalny czas biegu to 49:35 ale Garmin pokazuje, że 10km zrobiłem 49:03. Gdyby nie wymijanie ludzi, którzy zabiegają drogę i zwalniają to pewnie jeszcze bym cos z tego urwał. Pierwsze 5km praktycznie z górki ale później więcej podbiegów z tym ostatnim do cytadeli.Impreza fajna, znowu na początku hymn odśpiewany przez kilka tysięcy ludzi robi wrażenie.
Opublikowano 27 lipca27 lip Czyli personal best? No wlasnie na tym biathlonie to byly pętlę 1,5km. Wbiegalo sie na ta gore i zbiegalo. Łącznie wyszlo mi przez trzy dni 11 takich petli na pelnej pizdzie, no ciezki temat byl. Dobrze ze wreszcie pobiegam sobie po swoim lasku z przewyzszeniem 20m na 10km
Opublikowano 27 lipca27 lip Tak tak życiówka, chociaż trochę niedosyt jest bo mogło by być lepiej ale to chyba dobry prognostyk na półmaraton we wrześniu. Tam plan jest na 1:55 zobaczymy jak pójdzie.