Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 854,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i zrobiłem dziś ten Triathlon, miejsce 295 na 634, czas 2:45:58.     Generalnie, jestem zadowolony, założyłem sobie minimum: 40 min na pływanie, 1:20 na rower i 45 min na biegan

• Moja sprawa dotycząca pogryzienia właśnie dobiegła końca. Obyło się bez sądu, choć z pomocą adwokata. Gotówka przekazana. Starczy na oleda i jeszcze na kurwę zostanie A podobno biegając amat

Opublikowano

Macie jakieś doświadczenia ze skarpetami / opaskami kompresyjnymi? Hit czy kit? Zdania są podzielone, badania naukowe raczej nie potwierdzają korzyści i głównie mówi się o placebo.

Opublikowano

Raczej placebo, tak jak te naklejki na nos.

Opublikowano

Stare życiówki już raczej nie do pobicia, więc sprawdziłem się na dychę i sprawiłem sobie nową )

20260714_200225(1).jpg

Trochę oszukana bo na stadionie, pewnie na normalnej trasie bym tego nie utrzymał. Tętno 172, max 185

Opublikowano

Chciałbym chociaż te 5km w tym tempie wytrzymać yao

Ja za tydzień na biegu Powstania Warszawskiego powalczę o życiówkę. Chce zejść poniżej 50 minut i raczej powinno to pyknąć bez problemu. Zastanawiałem się czy nie podpiąć się na zająca na 48 minut ale nie chcę przegiąć żeby mnie później nie odcięło na koniec.

Opublikowano

A lider opinii na biathlonie letnim :)

IMG_20260718_093509.jpg

Opublikowano

I jak się z tego strzela? Idzie trafić jak ktoś ma to pierwszy raz w rękach?

Opublikowano

Akurat fajnie bo zalatwili nam przed mistrzostwami wot, 3 treningi z trenerką kadry biathlonu. 3x 50 amuny na lebka. Jeden karabinek nawet byl w cortinie obama

Co do strzelania, chlopie ciezszy spust masz dual sense yao Zero odrzutu, celownik, przeziernik+diopter. Ciezej nie trafic. No zabawa sie zaczyna jak masz strzelac na tetnie 180, ale tez do wypracowania. Zawsze lepiej dluzej odpoczac podczas strzelania i trafic, niz spudlowac i wypierdalac na pętle karną 150m. Ogolnie ciezej strzela sie z wiatrowki. Fajna zabawa. Tylko my mamy strzelanie z lezacej na 50m. W duze kółko, prawdziwy, zimowy inaczej wyglada. W te male trafiac to juz trudniejsza sprawa na zmeczeniu napewno.

Opublikowano

A o co chodzi z tym biathlonem letnim? Biegasz i strzelasz czy na jakichś łyżworolkach tam jeździcie?

Opublikowano

1,5km biegu, strzelanie, 1,5km biegu, strzelanie, 1,5km biegu, strzelanie.

Za kazde pudlo pętla 150m. Trasa biegu jebitnie wymagajaca. Wbieg i zbieg na góre po prostu.

Opublikowano

Z duathlonu no biathlon letni notbad Ty to wymyślasz sobie te konkurencję D

w sumie nie wiedziałem, że coś takiego jest, ale ciekawa konkurencja.

W Jodle mieszkacie czy lepiej Was ulokowali?

Opublikowano
5 minut temu, D.B. Cooper napisał(a):

Dobrze, że im z kijkami nie kazali chodzić yao teraz nordic walking bardzo popularny.

Opublikowano

Ostatnio się zastanawiałem czy nie zacząć trenować, może człowiek w końcu by coś wygrałnotbad

Opublikowano
19 minut temu, D.B. Cooper napisał(a):

w sumie nie wiedziałem, że coś takiego jest, ale ciekawa konkurencja.

W Jodle mieszkacie czy lepiej Was ulokowali?

Nie no gdzie, jak zawody w Dusznikach to nie ma innej opcji tylko Jodełka.

Ale przynajmniej bedzie co robic oprocz strzelania, zaczniemy od płytek

IMG_20260716_174123_091.jpg

Opublikowano

Najlepsze ze to sa budynki niedawno po remoncie xd

Az sie "Usterka" mi przypomniala.

"Robiles to juz kiedys? Nie a Ty? Ja tez nie, ale zobaczymy na youtubie i bedzie git"

Mundial dopiero w czwartek mamy to wtedy wrzuce wam profil trasy biegowej bo jest ciekawy :)

Opublikowano
11 godzin temu, BRY@N napisał(a):

Dobrze, że im z kijkami nie kazali chodzić yao teraz nordic walking bardzo popularny.

Wiekszosc wotu to nordic walking uprawia na egzaminie wf na 3km.

Opublikowano

Wrocilem z tego mundialu w biathlonie i ppwiem wam ze chyba najciezsze zawody wojskowe na jakich bylem. 3 dni jebania na ta góre. Bo bylo 4,5km, 7km, i sztafeta gdzie znowu bylo 4,5km.

Tu filmik.

Streamable
No image preview

Watch unnamed | Streamable

Watch "unnamed" on Streamable.
No image preview

Upload Video Online - Free Video Hosting - Streamable

A tu profil trasy, 50m przewyzszenia na 500m obama

Screenshot_20260725-153731~2.jpg

Sprawdzilem, zabawa fajna ale qiecej nie jade. Za daleko a i ta gorka pojebana.

Opublikowano

Trochę tych podbiegów miałeś. Ja miałem jeden w sobotę większy na 9km i jak tam wbiegaliśmy to dało się nawet słyszeć jedno „o kurwa” jak go ktoś zobaczył yao

W sobotę był bieg Powstania Warszawskiego na 5 i 10km. Ja biegłem na 10km z założeniem zejścia poniżej 50min co ostatecznie się udało. Trochę nabiegałem więcej niż to 10 i oficjalny czas biegu to 49:35 ale Garmin pokazuje, że 10km zrobiłem 49:03. Gdyby nie wymijanie ludzi, którzy zabiegają drogę i zwalniają to pewnie jeszcze bym cos z tego urwał. Pierwsze 5km praktycznie z górki ale później więcej podbiegów z tym ostatnim do cytadeli.

IMG_4097.jpeg

Impreza fajna, znowu na początku hymn odśpiewany przez kilka tysięcy ludzi robi wrażenie.

Opublikowano

Czyli personal best?

No wlasnie na tym biathlonie to byly pętlę 1,5km. Wbiegalo sie na ta gore i zbiegalo. Łącznie wyszlo mi przez trzy dni 11 takich petli na pelnej pizdzie, no ciezki temat byl. Dobrze ze wreszcie pobiegam sobie po swoim lasku z przewyzszeniem 20m na 10km boomer

Opublikowano

Tak tak życiówka, chociaż trochę niedosyt jest bo mogło by być lepiej ale to chyba dobry prognostyk na półmaraton we wrześniu. Tam plan jest na 1:55 zobaczymy jak pójdzie.