Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Max Payne 3 PS3

Featured Replies

Opublikowano

to trzeba pre-order złożyć w empiku żeby kupić tę koszulkę, czy po prostu kupuję to pudełko i jak zechcę to pójdę i kupię u nich na premierę?

jest jeden rozmiar koszulek czy można później wymienić? słupek napisał że na niego za mała a the_m że za duża, słupek masz +2 metry wzrostu? :>

1,84 albo 85 ale wzrost chyba nie ma nic tu do rzeczy. Skoro ja jej nawet przez głowę, ani ręce nie wcisnąłem xD

Może @The M się pomylił bo nie chce mi się wierzyć, że na kogoś może być za duża ;] To jest rozmiar 13 latki której jeszcze biust nie rośnie XD

Chyba, chyba, że wrzucają losowo rozmiary i @The M dostał większy (L-ka?).

Edit:

To może dostałem M-ke ;]

Edytowane przez SłupekPL

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 175 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kalinho_PL
    Kalinho_PL

pro tip of the month - press select to turn off your fuckin' laser caralho!!   po przejściu trybu old school dopiero to wyczaiłem. ileż to razy zginąłem przez te badziewne laserowe celowniki

• Najpierw chciałem zagrać na normalu, ale w grze była informacja, że dwa ostatnie poziomy trudności odblokowują się tylko za przejście na hardzie - nie miałem więc wyjścia ;P   Czy hard jest ciężki?

• macie fotkę zrobiłem na zachętę tym co nie grali ;]

Opublikowano

@Słupek, na pewno nie mam postury 13latki bez cycków, raczej standardową męską ze sporą głową i koszulka wchodziła lekko ;) Więc może faktycznie dają różne rozmiary (ja miałem L), z resztą już zamówiłem drugi preorder MP3 to zobaczę czy koszulka będzie taka sama :)

Edit: dla ciekawych, koszulki są w różnych rozmiarach, ta z drugiego mojego preordera jest w rozmiarze "L" ale na osoby o wzroście 170cm, czyli faktycznie jest trochę mniejsza niż "M" (ew. taka "S") i się w nią nie mieszczę. Chyba kupie jeszcze jeden może tym razem trafie na mój rozmiar :P

Edytowane przez the_m

Opublikowano

FAP Time - zajebiście chociaż prawdę mówiąc. Mam teraz ochotę na gameplay w końcu z multi żeby zobaczyć jak wygląda no ale... Narzekać na "visual effects and cinematics" na pewno nie będę.

Btw, 2 kozackie screeny znalazłem:

rsgmp3244.jpg

rsgmp3247.jpg

http://www.rockstargames.com/newswire/article/22351/from-ufes-intelligence-files-the-fabiana-branco-dossier-new-scre.html profil Fabiany

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Nie na takie "komiksy" liczyłem, ten pomysł z wyskakującymi niektórymi kwestiami IMO również chybiony - mam nadzieję, że będzie można włączyć stałe napisy.

Opublikowano

Pytanie za 100 punktów: kogo to w(pipi)iony ojciec pojawia się w etapie w NY? :o

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Nikt znajomy, Max podczas jakiejś policyjnej akcji zabił mu syna - zapowiedzi nie czytałeś? :)

Opublikowano

MP3 to gra z najlepiej odwzorowaną krwią, ale w tej grze będzie przyjemnie mordować. Są potwierdzone jakieś rozległe tereny? Pozwiedzać tak szczegółowo wykonane Rio to byłoby coś.

Opublikowano

Filmik klasa z wyjątkiem tych beznadziejnych komiksowych wstawek :/. Co to ma u licha być???? Statyczne komiksy w poprzednich częściach były świetne, tutaj wygląda to fatalnie.

Opublikowano

Niezła mimika twarzy, czy to ta sama technologia co w LA Noir?

nie ani troche, to zupelnie inne techniki i widac to na pierwszy rzut oka

w Mp3 są typowe ładnie zrobione mordki ze zwykłych modeli, możliwe że animowanem zwykłym mo-capem twarzy (jak gollum)

Max-Payne-3-Revolver.jpg

w LAN był calkowicie zeskanowane twarze model 3d, pokrycie (textury) i animacja

MotionScan-JohnNoble1.png

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Pojawiło się pierwsze info, ile mniej więcej ma zająć przejście kampanii. 8-10 godzin, mam nadzieję, że znajdźki (coś jeszcze?) i najwyższe poziomy trudności skutecznie podbiją długość. Jak mordowanie, strzelanie będzie tak za(pipi)iste jak się zapowiada to w sumie nie boję się o żywotność.

No i jeszcze multi o ile okaże się dobre.

http://mashable.com/2012/03/15/max-payne-3-first-look/

Opublikowano

Takie lepsze Uncharted.

Z dodatkiem RDR ^^

Wygląda fajnie. Chyba się zainteresuje tym trybem bardziej (wcześniej traktowałem tylko jako zbędny dodatek).

E: Bez kitu - niektóre momenty prawie żywcem wyjęte z multi Uncharted (skojarzenia).

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Ważne,że w połączeniu z bullet timem ,będzie się za(pipi)iście strzelać,Uncharted nie ma na tym polu,aż takiego kopa.

Opublikowano

Ważne że jakoś rozwiązali sensownie (mam nadzieję - wyjdzie w praniu) "problem" z wdrożeniem Bullet-time do multi.

Opublikowano

No właśnie, jak będzie wyglądać ten bullet-time w multi? Czy zrobią tak, że aktualnie namierzany gość będzie miał zwalniany czas i będziemy do niego grzali? To będzie w sumie przegięcie, ale się zobaczy.

Opublikowano

No właśnie, jak będzie wyglądać ten bullet-time w multi? Czy zrobią tak, że aktualnie namierzany gość będzie miał zwalniany czas i będziemy do niego grzali? To będzie w sumie przegięcie, ale się zobaczy.

Z tego co pamiętam, to w NP pisali, że ma być jakaś specjalna ograniczona strefa w której ten tryb działa.