Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poziom trudności Trofeów. 26 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz poziom trudno?ci Trofeów we Wormsach?

• Bardzo ?atwe
      2
    • ?atwe
      11
    • ?rednie
      6
    • Trudne
      7
    • You'll regret that!
      0

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Prosty sposób to gra lan, bierzemy 4 zespoły i gramy tylko swoim, przy pozostałych 3 drużynach wybieramy ciągle skakankę. :) Wpada szybko.

• Odpowiedzi 63
  • Wyświetleń 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

kurcze szkoda, ze grajac multi offline trzeba miec 2 pady :/ probowalem nawet z DS2, moge korzytsac z menu, ale juz grac nie. brakuje kmi tylko trophy z cumulative damage na gold. coz bede musial grac w challenge :P

Opublikowano

Przecież na jednym padzie mozna grac na zmianę.

Opublikowano

Nawet w 4 osoby mozna na jednym padzie. PO prostu wciskasz ciagle X bez strzelek w menu wyboru gracza.

Opublikowano
Ponawiam pytanie o ustawkę online.

Witam !!!

Możemy po Wormsować :) Będę po 17:00 !

ID - koortom

Opublikowano

i jak z tą ustawką, była? jak co to ja dzisiaj mam cały dzień czas ID: davidkoz

Opublikowano

Ludzi, potrzebuje pilnie pomocy !!:)

Demko mi sie spodobalo (aczkolwiek lina w porownaniu do World Party to tragedia...), a chcialbym sie dowiedziec:

a)Czy arsenal broni znacznie rozni sie od wersji PC ??. Chodzi mi o to, czy przypadkiem nie okroili... Znalazlem taka oto notke na oficialnej stronie Team 17: "22 weapons and utilities to deploy against your enemies". Czy to prawda ???. Jak tak, to bieda z nedza :(:(

b)Czy opcji dotyczacych rpzgrywki jest duzo ??

c)I jak sprawa wyglada przez neta - Duzo jest ludzi chetnych do gry ??.

Dzieki wielkie za opdowiedz - Strasznie mnie korci by zakupic gre. Sorki ze spamuje, ale mam nadzieje ze tutaj sie dowiem :)

Opublikowano

Do online z natury ktoś się znajdzie, broni jest rzeczywiście mało(podstawowy arsenał, czyli te 22 czy ile tam zabawek). Z opcjami dotyczącymi rozgrywki też nie jest za fajnie - jest online(do wyboru ilość graczy chyba od dwóch do czterech), quick game i wyzwania(czyli tak naprawdę po prostu 20 gier o rosnącym stopniu trudności).

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie wiem skąd te narzekania na trophies z online. Mi tam wpadły wszystkie w ciągu 1h bez żadnych 'ustawek'. Może miałem szczęście? ;P

Grałem rankingowy, pierwszy przegrałem, drugi wygrałem, w trzecim koleś wyszedł i dostałem duperel za <3min. Kolejny zahostowałem i czekałem z 20min. zanim zbierze się 4 graczy (a reszcie się nie znudzi czekanie ;]), zaś ten za granaty też host z tym, że dla dwóch playerów i ze swoim własnym profilem broni (ustawiłem granaty, linę i teleportery).

Co do damage'u: wydaje mi się, że kumuluje się nie ten, który zadajemy innym tylko wszystkie razem. Tak to szacuję bo srebro wpadło w kilka godzin, a na pewno nie dobiłem samemu 25 kafli. Także... złoto to też nie problem jak myślę. Ustawiamy lanową grę na czterech, czyli wychodzi 4*4*100, a jako że średnio po walce zostają 2, 3 robale to na jedną grę przypada średnio po 1200. Dzielimy 50,- na tą liczbę i mniej więcej tyle trzeba rund spędzić. Huh, niby nie dużo, ale specjalnie grać tylko po to aby wpadło 'trufi' to głupota. :P

Mogę się mylić, ale podobnie jest chyba z tymi za beczki (a może i za resztę też) ponieważ pucharek wleciał po tym jak mi ktoś przygrzał z bazooki i pech, że beczka stała obok.

---

Wiadomo coś o W2A na PSN? XBL już dostał. I może to nieodpowiednie miejsce na takie pytanie: ale czy są tam też same losowo generowane areny czy tak jak w Armageddon na PC/DC/PSX w singlu są specjalne, ręcznie malowane?

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

gra ktoś jeszcze w w robale? przydała by mi się pomoc z trofeami online chodzi mi o granaty i wygranie poniżej 3 minut. Może jest ktoś chętny? Oki już nie trzeba godzina czekania aż ktoś się dołączy do założonej gry, dobrze że wcześniej kupiłem PE nowy to przynajmniej sobie czytałem czekając na kogoś:D

Edytowane przez ZakOnIck