Opublikowano 17 września 20159 l W dniu wczorajszym udało mi się zakupić Star Wars Komiks ^_^ w kiosku. Czekałem na nieprzeczytane lub aros lecz w dyskontach raczej się nie ukaże (dostępny jest w Gildii oraz Atomie, Aros i Bonito też doało) No to tak, komiks wygląda jak magazyn. Okładka jest troszkę grubsza jak w typowym magazynie, strony są klejone o przyzwoitej jakości druku. Jest małe przedsłowie, na końcu oryginalne okładki z amerykańskiej wersji wraz z ogólnym przedstawieniem sagi filmowej, kalendarium SW oraz zapowiedź następnego numeru, który ukaże się 17.11.2015 i będzie to Darth Vader ^_^. Potwierdzono też iż zobaczymy serie o Lei, Lando oraz Chewbacca. Ogólnie jak na cenę 19,99 (katalogowa) to wydanie jest świetne, chodź ja bym wolał dopłacić troszkę i mieć wydanie takie jak seria Marvel NOW! Jak widać na zdjęciu SW Komiks jest troszkę większy niż Marvel NOW! A na Gildii można już zamówić Daredevila od Sideca cena 90 zł za 480 str ^_^ http://www.sklep.gildia.pl/komiksy/284272-daredevil-1 Edytowane 17 września 20159 l przez Malibu
Opublikowano 17 września 20159 l to jest pierwszy numer tej serii od Aarona + cośtam jeszcze czy jak?
Opublikowano 17 września 20159 l Jest to zbiór zeszytów Star Wars 1-6 Arona ^_^ + dodatki (okładki, mały artykuł, kalendarium) Vader będzie jako 2 tom a później pewnie Leia oraz Lando. A ten papier to taki właśnie zeszytówkowy, ale tragedii nie ma. Trzeba pamiętać, że można to kupić za 20zł i w dodatku nie ma takiego trejda jeszcze w stanach. Czujmy się wyróżnieni ^_^
Opublikowano 17 września 20159 l Pożyczone ojcu ^_^ Lecą jeszcze Spiderman oraz Wolverine Edit: Jednak w Arosie/ Bonito można kupić Star Wars Komiks ^_^ Edytowane 17 września 20159 l przez Malibu
Opublikowano 17 września 20159 l Nie wiem czy dokupić guardians of the galaxy bo ponoć klapa. Ktoś jest w stanie powiedzieć czy z czasem będzie lepiej ?
Opublikowano 17 września 20159 l Tak 6 numerów za 20zł. No ale można taniej http://aros.pl/ksiazka/star-wars-komiks-12015-skywalker-atakuje14zł ale już się wyprzedało. Lepiej upolować w kiosku ^_^
Opublikowano 19 września 20159 l Spider-Man Peter a może miałby szansę jakby ogarnął Sinister Six btw MJ wcześniej nie zginęła w katastrofie lotniczej czy coś? btw2 Iron-Devil XD Edytowane 19 września 20159 l przez koval
Opublikowano 19 września 20159 l Kto w komiksach jest członkiem Sinister Six?? Edytowane 19 września 20159 l przez Myriu
Opublikowano 19 września 20159 l Sinister* Electro, Vulture, Sandman, Hobgoblin, Mysterio i Octopus...jeśli pamięć mnie nie zawodzi Edit: a jednak zawodzi, ale z tego co podaje gugle to składy były różne na przestrzeni lat. Edytowane 19 września 20159 l przez Luqat
Opublikowano 19 września 20159 l No właśnie tak czytałem kto wchodzi w skład ale sporo ponad "six" ich było wg. Różnych stron [emoji14]
Opublikowano 20 września 20159 l Miałem kupować All New X-Men ale przeczytałem, że tam cos się komus nie podoba "M-word"... To fake, prawda? Edytowane 20 września 20159 l przez ornit
Opublikowano 21 września 20159 l szukałem tego star Wars komiks i w empiku i w in medio i w kolporterze no i lipa. to jest normalnie rzucone do działów prasowych i na kioski czy jak?
Opublikowano 21 września 20159 l Powinno być koło Kaczorów Donaldów, przynajmniej jak ja kupowalem to koło nich leżał.
Opublikowano 21 września 20159 l spoko załatwiłem z babą z kiosku obok piekarni, że jej mąż to ogarnie i na jutro będzie <ok>.
Opublikowano 21 września 20159 l Z, ciekawości sprawdziłem w, inmedio po sąsiedzku i też nie widziałem na półce
Opublikowano 21 września 20159 l Na Aros.pl ponownie dostępne w cenie 12.99 ^_^ http://aros.pl/ksiazka/star-wars-komiks-12015-skywalker-atakuje Ja czytając to od razu poczułem klimat starej trylogii kłótnie Lei z Solo, walka Rebelii z Imperium ^_^ Edytowane 21 września 20159 l przez Malibu
Opublikowano 22 września 20159 l Wszyscy co chcą mają, mam i ja :] Myślę, że to + Avengers i New Avengers będę zbierał [emoji14] Age of Ultron ktoś się wypowie?? Edytowane 22 września 20159 l przez Myriu
Opublikowano 22 września 20159 l Age of Ultron ktoś się wypowie?? Niby spoko ale za mało ultrona w ultronie, właściwie to jest go tam miniumum. Niemniej niezła rozkmina jak to rozniósł w pył całe te superbohaterskie tałatajstwo i ci co zostali sr.ają pod siebie ze strachu przed nim. Za całość dałbym 7/10 i na pewno kupię.
Opublikowano 22 września 20159 l za dużo wolverine'a, za mało pyma. na szczęście w rage of ultron ten błąd został naprawiony.
Opublikowano 9 października 20159 l Marvel udostepnił 12 stronicowy komiks Jessici Jones będącym wprowadzeniem do serialu od Netflixa https://comicstore.marvel.com/Marvels-Jessica-Jones-1/digital-comic/40226 Wystarczy mieć konto na Marvel i można śmiało pobrać ^_^