Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

W dniu wczorajszym udało mi się zakupić Star Wars Komiks  ^_^  w kiosku. Czekałem na nieprzeczytane lub aros lecz w dyskontach raczej się nie ukaże (dostępny jest w Gildii oraz Atomie, Aros i Bonito też doało)

No to tak, komiks wygląda jak magazyn. Okładka jest troszkę grubsza jak w typowym magazynie, strony są klejone o przyzwoitej jakości druku. Jest małe przedsłowie, na końcu oryginalne okładki z amerykańskiej wersji wraz z ogólnym przedstawieniem sagi filmowej, kalendarium SW oraz zapowiedź następnego numeru, który ukaże się 17.11.2015 i będzie to Darth Vader  ^_^. Potwierdzono też iż zobaczymy serie o Lei, Lando oraz Chewbacca.

Ogólnie jak na cenę 19,99 (katalogowa) to wydanie jest świetne, chodź ja bym wolał dopłacić troszkę i mieć wydanie takie jak seria Marvel NOW!

Jak widać na zdjęciu SW Komiks jest troszkę większy niż Marvel NOW!

r1P6gOa.jpg?1

sTiJ56o.jpg?1

C8lciWl.jpg?1

A na Gildii można już zamówić Daredevila od Sideca cena 90 zł za 480 str  ^_^

http://www.sklep.gildia.pl/komiksy/284272-daredevil-1

Edytowane przez Malibu

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 200,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Miałem 13 lat kiedy kupiłem to wydanie Mega Marvel. Wcześniej nigdy nie słyszałem o Weapon X. Już wtedy wiedziałem, że jest to dzieło.   Hailsy i wieczna chwała Barry Windsor-Smithowi!

• ja natomiast z oferty all-new marvel now polecam następujące tytuły:     nigdy specjalnie nie czytałem x-factora, ale jako że ta seria miała odejść od detektywistycznej formuły, a za rysunki odpo

• @Mastachi, Ichabod wypuścił długo obiecywany materiał:  

Opublikowano

Widzę, że na maxa (pipi)owy papier typowy dla zeszytowek w tym SW.

Opublikowano

to jest pierwszy numer tej serii od Aarona + cośtam jeszcze czy jak?

Opublikowano

Jest to zbiór zeszytów Star Wars 1-6 Arona  ^_^ + dodatki (okładki, mały artykuł, kalendarium)

Vader będzie jako 2 tom a później pewnie Leia oraz Lando.

A ten papier to taki właśnie zeszytówkowy, ale tragedii nie ma. Trzeba pamiętać, że można to kupić za 20zł i w dodatku nie ma takiego trejda jeszcze w stanach. Czujmy się wyróżnieni  ^_^

Opublikowano

Pożyczone ojcu  ^_^

Lecą jeszcze Spiderman oraz Wolverine

Edit:

Jednak w Arosie/ Bonito można kupić Star Wars Komiks  ^_^

Edytowane przez Malibu

Opublikowano

Nie wiem czy dokupić guardians of the galaxy bo ponoć klapa. Ktoś jest w stanie powiedzieć czy z czasem będzie lepiej ?

Opublikowano

nie będzie. sześć numerów za 20zł o_O ????!!!!

Opublikowano

Spider-Man :banderas:

Peter :(

a może miałby szansę jakby ogarnął Sinister Six

btw MJ wcześniej nie zginęła w katastrofie lotniczej czy coś?

btw2

Iron-Devil XD

Edytowane przez koval

Opublikowano

mj żyje tylko od civil war nie są małżeństwem.

Opublikowano

Kto w komiksach jest członkiem Sinister Six??

Edytowane przez Myriu

Opublikowano

Sinister*

Electro, Vulture, Sandman, Hobgoblin, Mysterio i Octopus...jeśli pamięć mnie nie zawodzi :)

Edit: a jednak zawodzi, ale z tego co podaje gugle to składy były różne na przestrzeni lat.

Edytowane przez Luqat

Opublikowano

No właśnie tak czytałem kto wchodzi w skład ale sporo ponad "six" ich było wg. Różnych stron [emoji14]

Opublikowano

Miałem kupować All New X-Men ale przeczytałem, że tam cos się komus nie podoba "M-word"...

iWKad22.jpg?fb

kitty.jpg

To fake, prawda?

Edytowane przez ornit

Opublikowano

szukałem tego star Wars komiks i w empiku i w in medio i w kolporterze no i lipa. to jest normalnie rzucone do działów prasowych i na kioski czy jak?

Opublikowano

spoko załatwiłem z babą z kiosku obok piekarni, że jej mąż to ogarnie i na jutro będzie <ok>.

Opublikowano

Z, ciekawości sprawdziłem w, inmedio po sąsiedzku i też nie widziałem na półce :)

Opublikowano

Na Aros.pl ponownie dostępne w cenie 12.99  ^_^

http://aros.pl/ksiazka/star-wars-komiks-12015-skywalker-atakuje

Ja czytając to od razu poczułem klimat starej trylogii

kłótnie Lei z Solo, walka Rebelii z Imperium  ^_^ 

Edytowane przez Malibu

Opublikowano

Wszyscy co chcą mają, mam i ja :]

51a704f59915d24e5118ad500f78c48c.jpg

Myślę, że to + Avengers i New Avengers będę zbierał [emoji14] Age of Ultron ktoś się wypowie?? :)

Edytowane przez Myriu

Opublikowano

Age of Ultron ktoś się wypowie?? :)

Niby spoko ale za mało ultrona w ultronie, właściwie to jest go tam miniumum. Niemniej niezła rozkmina jak to rozniósł w pył całe te superbohaterskie tałatajstwo i ci co zostali sr.ają pod siebie ze strachu przed nim.

Za całość dałbym 7/10 i na pewno kupię. 

Opublikowano

za dużo wolverine'a, za mało pyma. na szczęście w rage of ultron ten błąd został naprawiony.

• 3 tygodnie później...