Opublikowano 17 czerwca 201113 l Sprzedam bilet na 30 czerwca za 140zł jakby ktoś chciał (pierwotna cena 165) info na pw e: dawać plusy :[
Opublikowano 28 czerwca 201113 l Mam parę pytań i proszę o odpowiedź: 1. Czy są tam jakieś inne alkohole do kupienia poza piwem Heineken? 2. Czy piwo jest butelkowane, czy w plastikowych kubkach? 3. Czy są tam jakieś restauracje, coś innego poza budkami z hot dogami, gdzieś gdzie można zjeść coś normalnego? 4. Czy ceny jedzenia/picia są rozsądne? 5. Czy za takie rzeczy jak Silent Disco, Diabelski Młyn, Kino, Teatr, Wystawy zdjęć trzeba płacić osobno za wejście?
Opublikowano 28 czerwca 201113 l 1. only beer 2. only plastic 3. tylko budki z hot dogami, pizzami z telepizzy, kielbaskami itp 4. zależy jakie ceny są rozsądne dla ciebie, jedzenie kosztuje 4 bony z tego pamiętam, cena bonu to 3 zł 5. nie pamiętam, bo nie wchodziłem, znając jednak życie nic nie ma za darmo
Opublikowano 28 czerwca 201113 l Jest dużo atrakcji i w większości są za darmo. No, ale moim zdaniem nie ma czasu na to tylko chlanie i koncerty się liczą. A i zawsze może coś w Gdyni głownej wszamać.
Opublikowano 1 lipca 201113 l Po tym jak mnie w zeszłym roku wychuyali z Gorillaz szczam ciepłym moczem na te imprezę
Opublikowano 1 lipca 201113 l Po tym jak mnie w zeszłym roku wychuyali z Gorillaz szczam ciepłym moczem na te imprezę haha a co myslales, że gorillaz sound system to Gorillaz?
Opublikowano 1 lipca 201113 l Na początku tak, byłem napalony i chciałem jechać, ale na całe szczęście dowiedziałem się w porę... Tak, w ogóle to co to ma być? Głosowałem na zupełnie inne zespoły.
Opublikowano 3 lipca 201113 l O, cześć Diego. Miałem iść, ale pomyślałem sobie, że wydawać siano dla klimatu, najby ze znajomymi i nieznajomymi oraz Primusa i Deadmau5 to wolałem to olać. W związku z tym rodzi się moje pytanie do kogoś kto był - jak wyszły te dwa koncerty?
Opublikowano 16 lutego 201213 l Hueh, Bon Iver potwierdzony na tegoroczną edycję Póki co nie jest źle, Franz Ferdinand i Bon Iver na propsie, ale nadal, nadal brakuje mi jeszcze prawdziwie porządnego pier.dolnięcia, gwiazdy sensu stricto.
Opublikowano 16 lutego 201213 l ta, pewnie same hipsterstwo się zjedzie jak ostatnio dlatego omijam ten festiwal raczej w tym roku , póki co chu.jnia tam gra , lepiej jedźcie na mansona albo impact
Opublikowano 16 lutego 201213 l hipsterstwo? przecież ten opener to najwiekszy mainstream w polsce obok sonisfery jaki może byc
Opublikowano 16 lutego 201213 l no Justice bedzie, to mnie interesuje. the xx i bon iver tez sa mega, ale nie wyobrazam sobie ich na takim duzym koncercie.. to musi byc klimat.
Opublikowano 21 marca 201213 l Ja je.be albo to niedawno doszło, albo nie patrzyłem dokładnie. Janelle Monae, Bloc Party, The Kills + to, co pisałem wcześniej. Jeszcze jeden "większy" wykonawca mi podpasi i skończy się na tym, że pierwszy raz w życiu pojadę na Openera O_O
Opublikowano 21 marca 201213 l No i dobrze, będzie więcej romantycznych nastolatek i mniej metalowych brudasów
Opublikowano 21 marca 201213 l Opener ostatnio wysiada nawet przy Orange festival, a w tym roku został zmiażdżony na dzień dobry
Opublikowano 21 marca 201213 l Oby w tym roku przyjechało jak najmniej ludzi,bo komunikacja w Gdyni stoi przez 3 dni.
Opublikowano 21 marca 201213 l Oby w tym roku przyjechało jak najmniej ludzi,bo komunikacja w Gdyni stoi przez 3 dni. a ile hipsterstwa się kręci. no ale nie liczmy na to, że przyjedzie mało ludzi - nie znam połowy zespołów, które się pojawią, wnioskuje więc że to jakiś indie rock z ostatnich lat. zatem jednak przyjadą.