BlackRaven 0 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Pytanie- niedługo zmieniam neta i jeśli będę miał zmienne IP to będę musiał za każdym razem coś w konsoli przestawiac?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Er_WolvEr 0 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Pytanie- niedługo zmieniam neta i jeśli będę miał zmienne IP to będę musiał za każdym razem coś w konsoli przestawiac?? Nope Czyli Niet Czyli Nie. Sam mam zmienne IP w Netii i restart netu nic nie broi, nie ma do tego powodu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Moze ktos zaposcic ze 2-3 kody (48h)? Na PW thx z gory Cytuj Odnośnik do komentarza
depson 0 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Mam podobna prosbe co @signap lecz prosilbym o 1 (slownie: jeden) kodzik na PW bo potrzebuje zrobic achievementy online w BP (brakuje mi jednego challenge do achiva za zrobienie 250 challengow ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gazi 0 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 (edytowane) Może mi ktoś podać stronkę z top grami na live ? Szukam i nie mogę znaleźć (gdzie jest ciągłą aktualizacja ). Chodzi mi o coś w tym stylu Edytowane 3 Maja 2008 przez Gazi Cytuj Odnośnik do komentarza
bajej 28 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 czy mozna z profilu usunac te demka xbox live arcade? Byly na dysku jak kupilem gre i teraz mi troche zawadzaja jak widze 0% w profilu ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 (edytowane) Nie, dopiero te wlaczone po zimowej aktualizacji nie sa pokazywane. Macie kody i sie cieszcie. Edytowane 3 Maja 2008 przez Owiec Cytuj Odnośnik do komentarza
bajej 28 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 kurde to lipa z tymi XBLA -_- co do kodów, tez poprosze chociaz 1, to bym sobie GTAiV po sieci sprawdzil ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Znajcie moja dobroc, nie mam chwilowo konsoli, to niech posluza innym. Cytuj Odnośnik do komentarza
bajej 28 Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 owiec duzo tego masz ;>? Cytuj Odnośnik do komentarza
miki77 16 Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Znacie jakiś sklep, w którym mógłbym tanio kupić zdrapki przy użyciu opłaty za pobraniem, a nie przelewu? Facet z XboxOnline77 powiadomił mnie, iż niestety u niego takiej opcji nie ma. PS. Również prosiłbym o 2-3 kodziki Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 (edytowane) Miki mało kto preferuje za pobraniem bo i po co. Robisz przelew i kod ląduje na maila. Poszukaj na Allu ludzi którzy mogą też wysłać całą zdrapkę i z nimi się jakoś może dogadasz. Zresztą czemu tak Ci zależy na pobraniu? Wpłacasz przez www albo na poczcie pod blokiem i z głowy Edytowane 16 Maja 2008 przez Colin84 Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Czy jest jakakolwiek sposobnosc podlaczenia xa do neta majac wylacznie modem... czy pomaga urzadzenie zwane wirlness network adapter( czy jakos tak)?? Skreca mnie jak wszyscy pisza jakto sie bawia online a ja majac neta moge sobie conajwyzej posluchac... jak mnie ktos poratuje to mu nawet zdrape odpale Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 "majac wylacznie modem" eee? masz tylko modem bez neta? a poważnie, internet masz np z kablówki czy coś w tym stylu? żaden problem, podpinasz konsole pod modem tak samo jak kompa i jechane Cytuj Odnośnik do komentarza
Er_WolvEr 0 Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 czy mozna z profilu usunac te demka xbox live arcade? Byly na dysku jak kupilem gre i teraz mi troche zawadzaja jak widze 0% w profilu ;/ Możliwe, że będziesz mógł już na nie nie patrzeć po nowej aktualizacji X360. Są plotki, że bedzie można / samo usunie Ci z profilu wszystkie /część gier w których zdobyłeś 0 arcziwów. Więc dema też mogłoby usunąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 (edytowane) sorry za niejasnosci... juz tlumacze. Modem kupilem z sieci komorkowej, taka mala, biala skrzyneczke( nie wiecej niz 10cm) gdzie do srodka wkladasz karte tel, ale np zanim sie podlaczysz musisz podac kod karty, pozatym musisz miec zainstalowany specjalny program i nie wiem jak to z xem by wygladalo( jestem calmkowitym laikiem w tych sprawach), ale czytalem na pudelku tego wirlness network adaptera, ze wtedy podlacza sie xa do internetu przez komputer i byc moze to zalatwiloby sprawe... chcialbym jednak miec pewnosc bo owa skrzynka kosztuje 60 euro a to wcale nie licha suma( jednak warto) acha no i ten modem ktory posiadam wchodzi do kompa poprzez dwa wejscia usb <_< Edytowane 17 Maja 2008 przez okens Cytuj Odnośnik do komentarza
Tigro 1 Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 (edytowane) W moim Gamertagu mam ustawione country na UK, a zarówno na MGC, jak i na Xbox.com, przy mojej karcie widnieje USA - potrafi ktoś wytłumaczyć dlaczego? EDIT: Podziękowania dla Wampisa, mam już Polskę w profilu Edytowane 17 Maja 2008 przez Tigro Cytuj Odnośnik do komentarza
BartX 9 Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Czy możliwe jest przeniesienie swojego konta offline na xbox live? Jeśli tak to jak to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza
ash77 3 Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Czy możliwe jest przeniesienie swojego konta offline na xbox live? Jeśli tak to jak to zrobić? najzwyczajniej na swiecie zarejestrować na xbox live (czyli konto offline zalogować do live a konsola przejdzie do menu rejestracji - czyli dane osobowe, kraj i jeszcze kilka pierdułek) jedyny minus to to że w swiecie xboxlive wczesniej nie może istnieć już konto o takiej nazwie (czyli GT) Cytuj Odnośnik do komentarza
BartX 9 Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Dzięki za odpowiedź. Czyli rozumiem, że jeśli nazwa mojego konta offline jest już w internecie, to muszę ją zmienić na taką, która się jeszcze nie pojawiła Cytuj Odnośnik do komentarza
Masher 2 Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Czy nadal można pobrać Hexica HD za free? jak tak to skąd? Z góry dzięki za helpa. Cytuj Odnośnik do komentarza
ash77 3 Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Czy nadal można pobrać Hexica HD za free? jak tak to skąd? Z góry dzięki za helpa. z tego co wiem to Hexic HD jest dodawany do każdej konsoli z dyskiem (jest na dysku pełna wersja) wiec raczej nikt kto w to gra to tego nie pobierał z rynku Cytuj Odnośnik do komentarza
BartX 9 Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Gdzie wklepuje się kod ze zdrapki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masher 2 Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Wybierasz w zakładce Rynak: wpisz kod pre-paid czy cos takiego. A co do mojego pytania to jak mam arcade to co? Cytuj Odnośnik do komentarza
BartX 9 Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 (edytowane) Chodzi mi o abonament Xbox Live! Gold Chciałbym ze swojego konta Silver zrobić Gold. Edytowane 23 Maja 2008 przez BartX Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi