Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PPE.pl - portal graczy

Featured Replies

Opublikowano

Chciałem dodać grę do katalogu, co by móc sobie ją dodać do swojej kolekcji. No i wypełniłem wszystkie dane, napisałem opis na 900 znaków. No i gość nie zaakceptował, bo tekst nie jest w tonie encyklopedycznym. No szkoda, że nie można dodać okładki, screenów i daty, tylko jeszcze lanie wody na 900 znaków :/
PS. Mowa o WWE Smackdown 2

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Wyświetleń 501,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość ALIEN_ALIEN
    Gość ALIEN_ALIEN

Ciekawie i przejrzyście dużo newsów (dla mnie za dużo bo jak 3 dni nie mam jak na portal wejść to nie wiem jak to wszystko ogarnąć) no i blogi to jest to co lubię.

• tedi007
    tedi007

Kurwa, ponoć to wypluł z siebie Grok, po spuszczeniu ze smyczy, na temat szanownego PPE

Opublikowano

Chciałem dodać grę do katalogu, co by móc sobie ją dodać do swojej kolekcji. No i wypełniłem wszystkie dane, napisałem opis na 900 znaków. No i gość nie zaakceptował, bo tekst nie jest w tonie encyklopedycznym. No szkoda, że nie można dodać okładki, screenów i daty, tylko jeszcze lanie wody na 900 znaków :/

PS. Mowa o WWE Smackdown 2

http://www.ppe.pl/encyklopedia/9871/wwf-smackdown-2-know-your-role.html

Special for u :) 

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzisiaj lub jutro na PPE odpalamy forum. Uprzedzając ewentualne pytania - forumek ten tu obecny zostaje i działa bez zmian. Na PPE forum odpalamy głównie z tego względu, że brakuje trochę miejsca do pogadania o różnych tematach (same blogi to za mało), co przekłada się na nieco zmarnowany potencjał, bo wiele growych spraw na PPE jest pomijanych. Dwa - wygoda dla userów - jedno kont, wszystko ze sobą powiązane, bez konieczności wychodzenia "na zewnątrz" (zwłaszcza w opcji zakładania kolejnego konta). Był pomysł, aby forumka wdrożyć na PPE, ale uznaliśmy, że nie ma sensu - pewnie wielu z Was taka zmiana by nie podeszła, userzy z PPE też niekoniecznie by się odnaleźli na forum z kilkunastoletnim bagażem, stąd kompromisowo - PPE doczeka się swojego forum, a forumek zostaje bez zmian. 

Opublikowano

A na PPE będzie jakiś odnośnik do obecnego forum? Czy raczej pozostaniemy w darknecie? :)

Opublikowano

Cały czas jest w tym samym miejscu od 2-3 lat - zakładka Społecznośc i na dole. 

Opublikowano

No tak tak, ale czy w przypadk założenia forum PPE będzie odnośnik do obu for?

Opublikowano

Dzisiaj lub jutro na PPE odpalamy forum. Uprzedzając ewentualne pytania - forumek ten tu obecny zostaje i działa bez zmian. Na PPE forum odpalamy głównie z tego względu, że brakuje trochę miejsca do pogadania o różnych tematach (same blogi to za mało), co przekłada się na nieco zmarnowany potencjał, bo wiele growych spraw na PPE jest pomijanych. Dwa - wygoda dla userów - jedno kont, wszystko ze sobą powiązane, bez konieczności wychodzenia "na zewnątrz" (zwłaszcza w opcji zakładania kolejnego konta). Był pomysł, aby forumka wdrożyć na PPE, ale uznaliśmy, że nie ma sensu - pewnie wielu z Was taka zmiana by nie podeszła, userzy z PPE też niekoniecznie by się odnaleźli na forum z kilkunastoletnim bagażem, stąd kompromisowo - PPE doczeka się swojego forum, a forumek zostaje bez zmian. 

Czy będzie się dało założyć konto tylko na forum ppe bez konta na portalu ppe?

O której startuje forum?

Opublikowano

Już wystartowało :). 

Nie, nie ma osobnego konta - masz jedno konto na PPE i korzystasz ze wszystkiego. 

Opublikowano

No i o to mi chodziło. Ślad po FPE zaginął.

Opublikowano

Nie, sorki, nadgorliwy koder mi zmienił link w rozwijanym menu, a miał tylko dodać do głównego :). Fixujemy. 

Opublikowano

Nie, sorki, nadgorliwy koder mi zmienił link w rozwijanym menu, a miał tylko dodać do głównego :). Fixujemy. 

Usuńcie ten temat, macie swoje forum, tam sobie spamujcie ;D

Opublikowano

Nie widzę tam CW :/

Znalazłem <3

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Jak cos nie działa mi „napisz szybka odpowiedz” z telefonu marki ajfon przez safari

ok z poziomu kompa/chrome wszytsko hula, można edytować/cytować plusowac minusować, wstępnie bez bugów.

o jak współczuje moderatorom roboty.

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Nawet dobrze to wygląda. Liczyłem na jakies nowe forum na IP Board, a tu takie "wewnętrzne". Trzeba bedzie zacząć pisac :)

Ps. Jest tam wkp?

Opublikowano

Nie ma. Dla mnie to wyglada lekko chaotycznie, brak podzialu na grupowce, np. Ludzie pisza w hyde parku ogloszenia, my mamy caly PT z podtematami odpowiednimi do tego.

Edytowane przez Plugawy

Opublikowano

Spokojnie, jest też plan na Giełdę. Co do grupowców - nie było planem, żeby robić kopię 1:1, wiele wyjdzie w praniu, a też nie chciałem dodawać z góry 40 pustych tematów. 

Opublikowano

Też mi się wydaje, że to z czasem się ustabilizuje jak trzeba i poprzenosi tematy w miare potrzeby. Byłem przekonany, że więcej osób będzie dzisiaj aktywnych.