Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Halo: Reach - To co nie pasuje do pozostalych tematow

Featured Replies

Opublikowano

Przecież kampania jest za(pipi)ista.

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 174,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość bigdaddy
    Gość bigdaddy

faktycznie 30fps po odst widać ale zawsze wydawało mi się że h3 to 60fps. Skoro 30fps będzie to mają duże pole do popisu.   A jest jakiś fpp na x360/ps3 który chodzi w 60fps?

• korwa, a obiecywalem sobie ze juz sie na zadne halo nie napale

• Znany poniekąd z Shadowrun'a. Ale dziwnym nie jest, w końcu za multi w HALO REACH odpowiedzialny jest właśnie typ od wspomnianej przed chwilą gry.   btw. ten krótki komiks wyjaśnia po co w HALO REAC

Opublikowano
  • Autor

Oj tam, a może to dodatkowa misja do singla :potter:

Na pewno, single każdy ma gdzieś, to tylko niepotrzebny dodatek. ;)

PS. Ciekawe ile osób z tego forum ukończy(ło) singla w Reach, bo ja mam za sobą 2 misje i jakoś nie zapowiada się aby wrócił do kampanii. Pewnie nastąpi to po kilku miesiącach, tak jak w przypadku H3.

Kampania skończona 4 razy, w tym 3 razy na legendary (raz w co-op).

Opublikowano
  • Autor

Można go już kupić od dość dawna (wyszedł chyba dzień po Halo Reach).

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

przycinki w checkpointach to norma ?

Opublikowano

Tak, gra seveuje, tak samo potrafi walnac freeza na 1-2 sekundy, gdy laduje dalsza czesc misji.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ja nie mialem nigdy przycinki zadnej ;] ludzie wy wiecie chyba ze to mozna zainstalowac na hdku nie? ;]

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

jaki bez sens że mając Xboxa 4GB nie mogę pograć w co-opa kampanię

Opublikowano

jaki bez sens że mając Xboxa 4GB nie mogę pograć w co-opa kampanię

Jak to nie?

Zalecana jest instalacja na dysku lecz nie jest to wymagane, można bezproblemowo pograć używając płyty.

Opublikowano

Wchodzę w matchmaking i chce sobie pograć w kampanię co-op albo w "hordę" (zapomniałem Halową nazwę) przez Live-a i jest napisane że jeden lub więcej graczy nie posiadają wymaganego dysku. Nie mogę wyszukiwać żadnych gier. Kampania offline działa oczywiście, zwykłe tryby multiplayer też.

Opublikowano

Wchodzę w matchmaking i chce sobie pograć w kampanię co-op albo w "hordę" (zapomniałem Halową nazwę) przez Live-a i jest napisane że jeden lub więcej graczy nie posiadają wymaganego dysku. Nie mogę wyszukiwać żadnych gier. Kampania offline działa oczywiście, zwykłe tryby multiplayer też.

A grasz może z kolegą na splitscreenie ponieważ, może tutaj chodzi o jego profil który nie posiada konta live przynajmniej na Twojej konsoli?

Może także chodzić ewentualnie o nowe mapy których nie posiadasz.Czasem polskie tłumaczenie jest wręcz tragiczne.

No nie wiem to tylko moje przypuszczenia może ktoś inny zna odpowiedź na ten problem.

Opublikowano

Aktualnie przebywam w Irlandi i tu kupowałem Xboxa 4GB jak i Halo Reach.

Mam 1gb wolnego miejsca na 'dysku'. Daje matchmaking, i 2 playlisty Firefight i Co-op campaign mi nie idą. Miga napis "One or more players do not have a hard drive which is required fot this playlist".

Pupa bo chciałem kampanię przejść z kimś.

Opublikowano

Wiem ze tak jest z system linkiem. JEsli chodzi o kampanie.

Opublikowano

No to kolejna wada gry lecz, od kiedy można zgrywać gry, dema, profile na pandrive to polecam się zaopatrzyć w niego.

W Irlandii to chyba jedyne 10funta za 16gb a to nawet więcej niż sam arcade ma :)

Opublikowano

kupiłem 4gb bo okazja była (100 funtów za nówkę:D)

dysk i tak chciałem kupić, ale z tego co wiem są to specjalne dyski, i te z stare nie działają

nie jest tak źle, chciałem się tylko wyżalić

samo Halo jest świetne :D