Opublikowano 17 grudnia 20168 l a te raidy to ile czasu? W lineage 2 to kilka godzin nawet schodzilo, jak wygospodaruje 2h dziennie na granie to jest duzo. Kusi mnie zeby traila obczaic w swieta.
Opublikowano 17 grudnia 20168 l 1h na dungeon i chyba 2h na raid. jest zegarek nawet. aurum vale <3 Edytowane 17 grudnia 20168 l przez banzai
Opublikowano 17 grudnia 20168 l Shen tutaj walki z Bossami sa raczej intensywne duzo mechanik ktore grupa musi ogarniac ale jak znasz taktyki to sa dosc szybkie. 24 Man Raidy trwaja max 40 minut jak wszyscy ogarniaja dupe. 8 Man to zazwyczaj jakis Single Boss na ktorego zabicie jak robisz wszystko dobrze i nie failujecie wystarcza 10 minut. Zwykly 4 Man Dungeon z dobrym Tankiem to jakies 20 minut. Co do Bossow to owszem zabija sie w jakies 7 do 10 minut ale nauczenie sie Bossa zajmuje dobrych kilka godzin Failowania az do wykonywania wszystkich czynnosci poprawnie.
Opublikowano 17 grudnia 20168 l To nie jest zle, tylko nie wiem czy chce mi sie placic abonament przy ilosci wolnego czasu jaki mam. Ogarne triala w przyszly weekend.
Opublikowano 21 grudnia 20168 l No ja juz kolekcjonerke dzisiaj kupilem bo trial sie skonczyl i jedziemy dalej z tym koksem Jak wrocisz to bedziemy juz pewnie na lepsze DANDŻONEJRO chodzic, szykuj sie. W dodatku juz nie wygladam jak bezdomny:
Opublikowano 23 grudnia 20168 l Ehh, moje szczescie, 2 dni temu kupilem kolekcjonerke FFa XIV a dzisiaj wchodzi wyprzedaz i mozna wyrwac gierke 50 zl taniej, na szczescie wstrzymalem sie z dodatkiem HW ktory przecenili o 100 zl, takze bedzie brane
Opublikowano 23 grudnia 20168 l Cyfrowa to jakies kosmetyczne pierdoły + 3 ekskluzywne mounty. Ogolnie podstawka jest taniutka, kolekcjonerka 50 zl drozsza, takze sie skusilem.
Opublikowano 24 grudnia 20168 l Ja juz bije Alexandry wszystkie Ex Primale zabite a dalej Chocobosa nie nauczylem latac
Opublikowano 24 grudnia 20168 l RETURN TO IVALICE :obemi:Red Mage bedzie mocno uskuteczniany, mam nadzieje ze Samurai jeszcze wkroczy do akcji.
Opublikowano 25 grudnia 20168 l Red Mage wydaje sie calkiem ciekawy in/out DPS wiec pozycjonowanie bez straty damage moglo by juz teraz byc ciekawa opcja na A10s Niech to juz wyjdzie :F
Opublikowano 30 grudnia 20168 l EU - Lich. Ja juz mam tyle godzin w to nayebane ze troszke wstyd sie przyznac. xD Poczatek troche mialki, ale jak sie odkrywa dungeony i wiecej skilli na postaci to jest coraz lepiej. A obecnie nie moge sie oderwac od tego obsranca, nawet fabula jest swietna, co jest troche dziwne biorac pod uwage typ gry, choc ma troche wolny start [nalecialosci z oryginalnej XIV pewnie].
Opublikowano 30 grudnia 20168 l Ok pany, przyszła mi chęć na programie w jakieś MMO. Rozumiem że mam kupić bandel Real Reborn z Hevensward który teraz jest na przecenie 50%?
Opublikowano 30 grudnia 20168 l Tak w nim masz miesiac gry za darmo. Gramy na EU Lich. Jak bedziesz mial jakies pytania po ogladnieciu filmikow to wal do mnie smialo.
Opublikowano 30 grudnia 20168 l Ok szybkie pytanko, od kiedy liczy mi się ten pierwszy miesiąc? Od pierwszego odpalenia gry czy trzeba zakładać jakieś konta i dopiero wtedy? Edytowane 30 grudnia 20168 l przez hav7n
Opublikowano 1 stycznia 20178 l Ja dzisiaj pogralem. Wbiłem 15 lvl Thaumaturge docelowo Black mage. Mam teraz dostęp do tych questów Guildhestes. Zrobiłem kilka i świetna sprawa bo robie swoje, a jestem wzywany na 1 walke/quest z innymi graczami i potem wracam do tego co robiłem.
Opublikowano 1 stycznia 20178 l Nie zapomnij jeszcze zrobic Arcanista do levelu 34 jezeli docelowo chcesz byc BLM.
Opublikowano 1 stycznia 20178 l Jakby co to poczatek ta gra ma dosc mierny moim zdaniem, a sama fabula solidnie sie rozkreca dopiero po walce z drugim Primal'em, sa fajne momenty przedtem oczywiscie, ale od razu ostrzegam zeby sie nie zniechecic slabszym poczatkiem jesli chodzi o story.